Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
20.5.11 22:22

Lociko - malá má na noze červené vystouplé cosik - jmenuje se to hemangiom (nádor krevních cév) - má to tak o velikosti desetikoruny a hrozně vystouplé nad kůži. Ano může to prorůstat idovnitř, může to ýt na vnitřních orgánech. Malá má ještě na krku o velikosti zrnka rýže.

Fotka

Chodíme na kožní, teda byli jsme tam jednou, a máme jít v roce.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
20.5.11 22:23

Tak ještě jednou fotka - snad to jde trochu vidět.

• Citovat
  • Upravit
30309
20.5.11 22:24

Peto,
prvni fotka se nekonala :oops: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.5.11 22:25
farska píše:
Peto,
prvni fotka se nekonala :oops: 8-)

Koukám, ale ty jsi zrovna tuto fotku už viděla na FB :)

• Citovat
  • Upravit
15887
20.5.11 22:45

Peťko, aha, tak Nori má něco jiného…ten to má vyloženě jako znamínko, jen teda obrovské…prostě je to tmavěhnědé a nevystupuje to, je to přímo kůže…ale tady ty červené flíčky prý můžou samy zmizet, i když teda nevím, jak je to s těma vystouplýma…ale moje neteř měla na obličeji taky větší červenou skvrnu a teď je jí rok a půl a už to skoro zmizelo…to naše „znamení“ nezmizí, spíš naopak ještě poroste s tím, jak poroste dítě…
A nějak to speciálně ošetřujete? Nám řekli, že mu to můžeme nechat odstranit mikrodermabrazí, ale to jsme odmítli, zvlášť když řekli, že se to dělá v 1 měsíci života 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
21.5.11 07:39
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
No špatně jsem to napsala, nemám co jako kalhoty jí dát, má všechno dlouhé. :zed:

No tak holé nožky, ne?

Tady už cachtání proběhlo, teď jsem tu na skok převléct počúrané tričko a jdeme ještě na chvilku do bazénku, je to kachnička :mrgreen:

Jakože venku po ulici s holýma nohama? No to se mi trochu nezdá. Doma je mi to jedno, ale po ulici? A já bydlím v bytovce, nikoli v domku se zahradou, kde bych mohla holé dítě vypustit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.11 07:49

Ahoj holky, zdravím po delší době, už tu moc nechodím, přeci jen už mám Eli přes den odplenkovanou, plíny má jen na spaní.
Ale chtěla jsem vás poprosit, zda vy co jste registrované na farmeres, zda by jste nám nedaly hlas ve fotosoutěži, je to fotka Eliška, poznávací znamení, velký černý pes. :lol: Díky všem které hlas dají. :-D :hug:

A koukám, že řešíte oblečení, my teď chodíme ven hodně na lehko, ale nohy má stále zakryté a to především kolena, nerada bych, aby když sebou praští na beton byla celá sedřená, už tak je obitá jak po boji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.5.11 09:25

Lociko - ano prý to může postupně mizet a prý i ty vystouplé. Jinak se to dá odstranit laserem, prý i klidně teď jen se to nedoporučuje, protože šance na zmizení tu je, tak nechtějí dávat dítě pod narkózu.

Nijak se o to nestaráme. Teď když je malá na holo, tak si na to pákrát šáhla tak se jí snažím říkat že nesmí, ale to je zatím prd platné. Zatím si to naštěstí nerozškrábla a nekrvácelo to (prý se to blbě zastavuje).

Já jsem zvědavá jestli to bude mizet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10170
21.5.11 09:26
Katy2 píše:
Ahoj holky, zdravím po delší době, už tu moc nechodím, přeci jen už mám Eli přes den odplenkovanou, plíny má jen na spaní.
Ale chtěla jsem vás poprosit, zda vy co jste registrované na farmeres, zda by jste nám nedaly hlas ve fotosoutěži, je to fotka Eliška, poznávací znamení, velký černý pes. :lol: Díky všem které hlas dají. :-D :hug:A koukám, že řešíte oblečení, my teď chodíme ven hodně na lehko, ale nohy má stále zakryté a to především kolena, nerada bych, aby když sebou praští na beton byla celá sedřená, už tak je obitá jak po boji. :roll:

Máš tam hlas. :palec:
TAk to máš super, že máš Eli bez plenek. Co ted budeš šít? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
21.5.11 09:37

Katy: Ha, přišla jsem na to, jak zahlasovat, máš to tam.
A fotka je parádní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
21.5.11 10:23

Tak jsem věšela plíny na balkon a při poslední věšené mi začne pršet. :cert: A koukala jsem jak vejr, protože mám na všech plínách fleky, ale od čůrání. Asi budu muset žlučákovat i ty. 8-o

Jo a jedno farmers dítě. :wink: (až na čapku a ponožky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.5.11 11:08

Fly a v cem peres? Ja zase zjistila ze na plenach zustava nejspis prasek…prala jsem s plenama i spinave pul pytle na pleny a ten pytel je vevnitr celej lehce slizkej a proste na nem jde poznat ze tam ty zbytky prasku jsou…tak asi budu jeste muset ubrat,nebi pridat machani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
21.5.11 11:46

ahoj holky,

přícházím pro radu. Byla jsem rozhodnutá začít látkovat po šestinedělí.šest neděl to bylo včera, takže jsem dneska natěšená nabalila dceří vv anavu,bambusovou baby lucy jako vkládačku, separačku popolini a svrchňáčky thirsties.

Někde soudruzi udělali chybu. Když mám vv, tak už se nedává vkládačka, že? Má nohy od sebe asi sto metrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
21.5.11 11:58
rosslyn píše:
přícházím pro radu. Byla jsem rozhodnutá začít látkovat po šestinedělí.šest neděl to bylo včera, takže jsem dneska natěšená nabalila dceří vv anavu,bambusovou baby lucy jako vkládačku, separačku popolini a svrchňáčky thirsties.Někde soudruzi udělali chybu. Když mám vv, tak už se nedává vkládačka, že? Má nohy od sebe asi sto metrů.
čau přesně tak jak píšeš bohatě stačí vv- vkládačka už ne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
21.5.11 12:08

mehlo,

děkuju!tak teď ji v tom nechám, protože chvilku zmateně koukala, co se děje a pak spokojeně usnula. Jak má ale ty nožičky od sebe, tak vypadá jako přejetá žába :hug:

No, co, však my se do toho dostaneme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí