Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj!
asho, navod tam je: cesky - 4 - 6 pulek orechu, slovensky - 4 - 6 orechu. tak jsem nevedela, zda jsou spravne ty pulky, nebo ty cely… ![]()
nam prave roaste prvni zuban ![]()
ten tead jsem rovnou namichala do te soli - ma tam toho byt tusim 5 procent, tak jsem to michla
asha píše:
A holky, ted se ptam jaMate nekdo sul od Fichemy a taky TAED? Davkovani u toho neni, soli teda davam 1-2 lzice, jako u Pueru, ale co s tim TAEDem? Dava se ho i podstatne min, na strankach maji davkovani ke kilu perkarbonatu, tak to striham od oka
Ja si to namichala dopredu v PET lahvi. A nebo jestli to delas od oka, tak ho tam davej tolik, aby to vypadalo barevně jako komerční prací prášek, který obsahuje ty barevný kuličky ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!asho, navod tam je: cesky - 4 - 6 pulek orechu, slovensky - 4 - 6 orechu. tak jsem nevedela, zda jsou spravne ty pulky, nebo ty cely…
nam prave roaste prvni zuban
ten tead jsem rovnou namichala do te soli - ma tam toho byt tusim 5 procent, tak jsem to michla
A to mas od Vitapury? Tam teda jsou pulky i ve slovenstine (polovicne skrupinky)
A bila je bila, takze u nas to proslo i po 60 na 40 se 6ti pulkama.
Oskárek píše:asha píše:Ja si to namichala dopredu v PET lahvi. A nebo jestli to delas od oka, tak ho tam davej tolik, aby to vypadalo barevně jako komerční prací prášek, který obsahuje ty barevný kuličky
A holky, ted se ptam jaMate nekdo sul od Fichemy a taky TAED? Davkovani u toho neni, soli teda davam 1-2 lzice, jako u Pueru, ale co s tim TAEDem? Dava se ho i podstatne min, na strankach maji davkovani ke kilu perkarbonatu, tak to striham od oka
No jo, ja takovy prasek v zivote nemela
Dopredu to michat nechci, to urcite neudelam rovnomerne, spis bych brala nejakou odmerku…jako na 2 lzice 1/4 kavovy lzicky nebo tak neco ![]()
asha píše:Oskárek píše:No jo, ja takovy prasek v zivote nemelaasha píše:Ja si to namichala dopredu v PET lahvi. A nebo jestli to delas od oka, tak ho tam davej tolik, aby to vypadalo barevně jako komerční prací prášek, který obsahuje ty barevný kuličky
Dopredu to michat nechci, to urcite neudelam rovnomerne, spis bych brala nejakou odmerku…jako na 2 lzice 1/4 kavovy lzicky nebo tak neco
tak se koukni u někoho na návštěvě ![]()
pomeranca píše:
Petko: ty máš zas novou fotku, mateš okolí
To jsem taky chtěla napsat. ![]()
Já nějak nestíhám číst, natož psát.
asho, ne, ne, mam jakesi bio od tierra verde. znova jsem koukaka: cesky pulky, slovensky bez pulek.
ivusko, kdy budou ty pytlítky na vložky? marně na ně čekám snad sto let ![]()
Zdravim vas ![]()
Petka mate neskutecne
ale nastesti mala se snadno pozna ![]()
zuby mame stale dva spodni a dalsi by si klidne mohly dat na cas…
s tema bazenkama jste me teda pekne namlsaly…premyslim, ze taky nejaky poridime ![]()
no a my jsme ted v dc, tak porad litame po venku se znamyma juchuchuuuu
a mala je v sedmym nebi kolik ma podnetu..
jinak znamej ma tehotnou pritelkyni tak moje mamka hnedka se do nej pustila jestli bude tez smyslet ekologicky a bude pouzivat latkove pleny, tak jsem zvedava jak to u nich dopadne ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj leni! a nepovalíš do ústí? že bychom se taky střetly?
ahoj ahoj no mohli bychom nekdy to je fakt ![]()
akorat bych musela vzit mamku ptz ma dovcu tak ji prece nenecham doma ![]()
Ahoj holky. Moc ráda bych vás dočetla, ale je to nereálné…Tak kdo ještě nezaregistroval, tak hážu odkaz na ukončenou soutěž " Plena roku" a ještě jednou véééélká gratulace vítězi!!!!
![]()