Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
23.5.11 17:52

ahoj!

asho, navod tam je: cesky - 4 - 6 pulek orechu, slovensky - 4 - 6 orechu. tak jsem nevedela, zda jsou spravne ty pulky, nebo ty cely… :-)

nam prave roaste prvni zuban :-)

ten tead jsem rovnou namichala do te soli - ma tam toho byt tusim 5 procent, tak jsem to michla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
23.5.11 18:59
asha píše:
A holky, ted se ptam ja :) Mate nekdo sul od Fichemy a taky TAED? Davkovani u toho neni, soli teda davam 1-2 lzice, jako u Pueru, ale co s tim TAEDem? Dava se ho i podstatne min, na strankach maji davkovani ke kilu perkarbonatu, tak to striham od oka :think:

Ja si to namichala dopredu v PET lahvi. A nebo jestli to delas od oka, tak ho tam davej tolik, aby to vypadalo barevně jako komerční prací prášek, který obsahuje ty barevný kuličky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.5.11 19:19
zuzanecka81 píše:
ahoj!

asho, navod tam je: cesky - 4 - 6 pulek orechu, slovensky - 4 - 6 orechu. tak jsem nevedela, zda jsou spravne ty pulky, nebo ty cely… :-)

nam prave roaste prvni zuban :-)

ten tead jsem rovnou namichala do te soli - ma tam toho byt tusim 5 procent, tak jsem to michla

A to mas od Vitapury? Tam teda jsou pulky i ve slovenstine (polovicne skrupinky) :-D A bila je bila, takze u nas to proslo i po 60 na 40 se 6ti pulkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.5.11 19:21
Oskárek píše:
asha píše:
A holky, ted se ptam ja :) Mate nekdo sul od Fichemy a taky TAED? Davkovani u toho neni, soli teda davam 1-2 lzice, jako u Pueru, ale co s tim TAEDem? Dava se ho i podstatne min, na strankach maji davkovani ke kilu perkarbonatu, tak to striham od oka :think:
Ja si to namichala dopredu v PET lahvi. A nebo jestli to delas od oka, tak ho tam davej tolik, aby to vypadalo barevně jako komerční prací prášek, který obsahuje ty barevný kuličky :-)

No jo, ja takovy prasek v zivote nemela :lol: Dopredu to michat nechci, to urcite neudelam rovnomerne, spis bych brala nejakou odmerku…jako na 2 lzice 1/4 kavovy lzicky nebo tak neco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
23.5.11 19:49
asha píše:
Oskárek píše:
asha píše:
Ja si to namichala dopredu v PET lahvi. A nebo jestli to delas od oka, tak ho tam davej tolik, aby to vypadalo barevně jako komerční prací prášek, který obsahuje ty barevný kuličky :-)
No jo, ja takovy prasek v zivote nemela :lol: Dopredu to michat nechci, to urcite neudelam rovnomerne, spis bych brala nejakou odmerku…jako na 2 lzice 1/4 kavovy lzicky nebo tak neco :think:

tak se koukni u někoho na návštěvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
23.5.11 21:15
pomeranca píše:
Petko: ty máš zas novou fotku, mateš okolí :-D

To jsem taky chtěla napsat. :mrgreen:

Já nějak nestíhám číst, natož psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.5.11 22:48

asho, ne, ne, mam jakesi bio od tierra verde. znova jsem koukaka: cesky pulky, slovensky bez pulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.5.11 07:14

ivusko, kdy budou ty pytlítky na vložky? marně na ně čekám snad sto let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.5.11 07:35

Zdravim vas :mavam:

Petka mate neskutecne :-D ale nastesti mala se snadno pozna :-D

zuby mame stale dva spodni a dalsi by si klidne mohly dat na cas…

s tema bazenkama jste me teda pekne namlsaly…premyslim, ze taky nejaky poridime :palec:

no a my jsme ted v dc, tak porad litame po venku se znamyma juchuchuuuu :dance: a mala je v sedmym nebi kolik ma podnetu..

jinak znamej ma tehotnou pritelkyni tak moje mamka hnedka se do nej pustila jestli bude tez smyslet ekologicky a bude pouzivat latkove pleny, tak jsem zvedava jak to u nich dopadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.5.11 07:38

ahoj leni! a nepovalíš do ústí? že bychom se taky střetly? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.5.11 07:41
zuzanecka81 píše:
ahoj leni! a nepovalíš do ústí? že bychom se taky střetly? :lol:

ahoj ahoj no mohli bychom nekdy to je fakt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.5.11 07:49

no jasně! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.5.11 08:06

akorat bych musela vzit mamku ptz ma dovcu tak ji prece nenecham doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.5.11 09:51

Ahoj holky. Moc ráda bych vás dočetla, ale je to nereálné…Tak kdo ještě nezaregistroval, tak hážu odkaz na ukončenou soutěž " Plena roku" a ještě jednou véééélká gratulace vítězi!!!! :palec: :palec: :palec:

http://www.plenaroku.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.5.11 10:15

ivushko,GRATULUJUUUUU :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...