Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:
teda Petko, takhle brzo??!!i ty jedna
Tak drzim pesti at je vsechno okJinak, asi to bude vypadat blbe
, ale normalne mi prislo, ze dneska citim pohyby, uplne mi zatrnulo, cely odpoledne se to pravidelne opakovalo, no pekne jsem se zapotila a pocitala jsem, ted je klid tkz pevne doufam, ze to byly zarazeny prdy, jinak bych byla v 5. mesici jak jsem pocitala a byla bych rarita co ma pravidelne menzes a zadny potize
I to se občas stává ![]()
mabis píše:
Holky tak i tátovi bylo asi líto, že Em nemůže nosit plínečky, tak se zcela dobrovolně (ještě ted jsem z toho jelen) rozhodl zapracovat ne dalším plenkáčkovi, tak jsem zvědavá a snad se brzo zadaří
Jinak kdyby někdo chtěl tak mi ještě zůstaly 3 holčičí anavymám tušení, že druhé bude stejně kluk a do té doby Ivuška vymyslí nový vzory
i ty brute??
![]()
zelazuzu no zatím je pouze v plánování, ale třeba už je zaděláno (aspoň bych nemusela řešit dárek pro tatku k narozkám
15.6.) no a ještě abys neměla radost
protože budeš mít kšeft ![]()
lenholka píše:mabis píše:i ty brute??
Holky tak i tátovi bylo asi líto, že Em nemůže nosit plínečky, tak se zcela dobrovolně (ještě ted jsem z toho jelen) rozhodl zapracovat ne dalším plenkáčkovi, tak jsem zvědavá a snad se brzo zadaří
Jinak kdyby někdo chtěl tak mi ještě zůstaly 3 holčičí anavymám tušení, že druhé bude stejně kluk a do té doby Ivuška vymyslí nový vzory
![]()
ono je to nějaký nakažlivý bo co
hele ale máme skoro 19měsíců, takže je načase
no a aspon by byly dvě zimní miminka, takže bych nemusela řešit výbavičku
ale Em nám trvala půl roku ![]()
Jak se líbí Štěpuli poděděná anava???
mabis píše:
zelazuzu no zatím je pouze v plánování, ale třeba už je zaděláno (aspoň bych nemusela řešit dárek pro tatku k narozkám15.6.) no a ještě abys neměla radost
protože budeš mít kšeft
…Hele měla bych radost i kdybych kšeft neměla, ale takto je to pro mě samozřejmě ještě příjemnější zpráva ![]()
asha píše:Achdarek píše:Vsak bude
Petko - moc gratuluji a tiše závidím.Pockej na mne, ja v tom nechci byt sama
zelazuzu píše:mabis píše:
zelazuzu no zatím je pouze v plánování, ale třeba už je zaděláno (aspoň bych nemusela řešit dárek pro tatku k narozkám15.6.) no a ještě abys neměla radost
protože budeš mít kšeft
![]()
![]()
…Hele měla bych radost i kdybych kšeft neměla, ale takto je to pro mě samozřejmě ještě příjemnější zpráva
i ty jedna, neboj budu tě zavčas informovat ![]()
mabis píše:zelazuzu píše:i ty jedna, neboj budu tě zavčas informovatmabis píše:
protože budeš mít kšeft
![]()
![]()
…Hele měla bych radost i kdybych kšeft neměla, ale takto je to pro mě samozřejmě ještě příjemnější zpráva
No tak s tím počítám
. Držím palce
a nám je kdyžtak taky držte
![]()
Mabis no to vis ze ji musela hnedka podelat ![]()
a tudle jsme hazela vedle do diskuze foto a i jsem ji nasla ![]()
tož když má Emča narozky s tebou tak by tvůj další potomek mohl mát narozky se mnou
ale to se ti asi tak dlouho nebude chtít čekat
(29.3.)
TEdy holky ,koukám že tady se bude hromadně těhotnět nebo co ?! ![]()
Tichá závist … ![]()
lenholka píše:
Mabis no to vis ze ji musela hnedka podelat
a tudle jsme hazela vedle do diskuze foto a i jsem ji nasla
jeeeee
![]()
Holky, děkuji.
Věkový rozdíl bude rok a 5 měsíců
- tak z toho mám teď trošku obavy, jaksi se zadařilo dříve než se plánovalo.
Zatím se snažím to neřešit, protože je ještě brzy a může se stát cokoli, ale pak nad tím vším stejně budu přemýšlt co a jak uděláme.
Achdarku určitě se dočkáš
, držím palce ![]()
asha píše:Achdarek píše:Vsak bude
Petko - moc gratuluji a tiše závidím.Pockej na mne, ja v tom nechci byt sama
A do kdy mám na tebe čekat? ![]()