Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
24.5.11 20:43
lenholka píše:
teda Petko, takhle brzo??!! 8-o i ty jedna :mrgreen:
Tak drzim pesti at je vsechno ok :palec:Jinak, asi to bude vypadat blbe :mrgreen: , ale normalne mi prislo, ze dneska citim pohyby, uplne mi zatrnulo, cely odpoledne se to pravidelne opakovalo, no pekne jsem se zapotila a pocitala jsem, ted je klid tkz pevne doufam, ze to byly zarazeny prdy, jinak bych byla v 5. mesici jak jsem pocitala a byla bych rarita co ma pravidelne menzes a zadny potize :zed:

I to se občas stává :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.5.11 20:44
mabis píše:
Holky tak i tátovi bylo asi líto, že Em nemůže nosit plínečky, tak se zcela dobrovolně (ještě ted jsem z toho jelen) rozhodl zapracovat ne dalším plenkáčkovi, tak jsem zvědavá a snad se brzo zadaří ;)
Jinak kdyby někdo chtěl tak mi ještě zůstaly 3 holčičí anavy ;) mám tušení, že druhé bude stejně kluk a do té doby Ivuška vymyslí nový vzory ;)

i ty brute?? 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.5.11 20:45

zelazuzu no zatím je pouze v plánování, ale třeba už je zaděláno (aspoň bych nemusela řešit dárek pro tatku k narozkám :D 15.6.) no a ještě abys neměla radost ;) protože budeš mít kšeft ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.5.11 20:48
lenholka píše:
mabis píše:
Holky tak i tátovi bylo asi líto, že Em nemůže nosit plínečky, tak se zcela dobrovolně (ještě ted jsem z toho jelen) rozhodl zapracovat ne dalším plenkáčkovi, tak jsem zvědavá a snad se brzo zadaří ;)
Jinak kdyby někdo chtěl tak mi ještě zůstaly 3 holčičí anavy ;) mám tušení, že druhé bude stejně kluk a do té doby Ivuška vymyslí nový vzory ;)
i ty brute?? 8-o :lol:

ono je to nějaký nakažlivý bo co ;) hele ale máme skoro 19měsíců, takže je načase ;) no a aspon by byly dvě zimní miminka, takže bych nemusela řešit výbavičku ;) ale Em nám trvala půl roku ;)
Jak se líbí Štěpuli poděděná anava???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.5.11 20:49
mabis píše:
zelazuzu no zatím je pouze v plánování, ale třeba už je zaděláno (aspoň bych nemusela řešit dárek pro tatku k narozkám :D 15.6.) no a ještě abys neměla radost ;) protože budeš mít kšeft ;)

:-D :mrgreen: :-D …Hele měla bych radost i kdybych kšeft neměla, ale takto je to pro mě samozřejmě ještě příjemnější zpráva :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.5.11 20:50
asha píše:
Achdarek píše:
Petko - moc gratuluji a tiše závidím. :mavam:
Vsak bude :srdce: Pockej na mne, ja v tom nechci byt sama :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.5.11 20:51
zelazuzu píše:
mabis píše:
zelazuzu no zatím je pouze v plánování, ale třeba už je zaděláno (aspoň bych nemusela řešit dárek pro tatku k narozkám :D 15.6.) no a ještě abys neměla radost ;) protože budeš mít kšeft ;)
:-D :mrgreen: :-D …Hele měla bych radost i kdybych kšeft neměla, ale takto je to pro mě samozřejmě ještě příjemnější zpráva :-P

i ty jedna, neboj budu tě zavčas informovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.5.11 20:52
mabis píše:
zelazuzu píše:
mabis píše:
:-D :mrgreen: :-D …Hele měla bych radost i kdybych kšeft neměla, ale takto je to pro mě samozřejmě ještě příjemnější zpráva :-P
i ty jedna, neboj budu tě zavčas informovat ;)

No tak s tím počítám :-P :wink: . Držím palce :palec: :palec: :palec: a nám je kdyžtak taky držte :oops: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.5.11 20:54

Mabis no to vis ze ji musela hnedka podelat :pankac:
a tudle jsme hazela vedle do diskuze foto a i jsem ji nasla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.5.11 20:55

tož když má Emča narozky s tebou tak by tvůj další potomek mohl mát narozky se mnou ;) ale to se ti asi tak dlouho nebude chtít čekat ;) (29.3.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.5.11 20:56

TEdy holky ,koukám že tady se bude hromadně těhotnět nebo co ?! :mrgreen:
Tichá závist … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.5.11 20:59
lenholka píše:
Mabis no to vis ze ji musela hnedka podelat :pankac:
a tudle jsme hazela vedle do diskuze foto a i jsem ji nasla :-D

jeeeee ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.5.11 20:59

Holky, děkuji.

Věkový rozdíl bude rok a 5 měsíců :) - tak z toho mám teď trošku obavy, jaksi se zadařilo dříve než se plánovalo. :oops: Zatím se snažím to neřešit, protože je ještě brzy a může se stát cokoli, ale pak nad tím vším stejně budu přemýšlt co a jak uděláme.

Achdarku určitě se dočkáš :srdce: , držím palce :)

• Citovat
  • Upravit
10170
24.5.11 21:00
asha píše:
Achdarek píše:
Petko - moc gratuluji a tiše závidím. :mavam:
Vsak bude :srdce: Pockej na mne, ja v tom nechci byt sama :wink:

A do kdy mám na tebe čekat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.5.11 21:01

Asho, tak vy teda to čtvrté plánujete? Už je to jasný? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí