Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:asha píše:aha, tak to se na to taky vykvajznu. a když jsme u toho. poradíš, kde koupit třeba tu levanduli a jiné olejíčky? já koupila u nás jakousi obyč levanduli - 10ml za 110kaček - párkrát kápnu do kýble s plínama, pak pár kapek na odpařovací mušličku, trochu do praní a je pryčzuzanecka81 píše:No mne to zvlast nepresvedcilo, mela jsem maly baleni s velkou zavadeci slevou, pak to zdrazili a uz mi prislo zbytecny to kupovat. Myslim, ze to byl Almawin, bylo to rychle fuc a pralo to zhruba stejne, ja tohle moc posoudit neumim. Levanduli si obcas do prani kapnu zvlastasha píše:jj, nádherná vůně!zuzanecka81 píše:Voni krasne vid? Ja to miluju… obcas mi to teda brutalne narusi sousedka s avivazi
tak já bych brala další mimino leda, až budem mít barák - takže až tak za 3,4 roky. mě hrabě už z týhle, natož mít tady takový bestie dvědneska jsem poprvé prubla mýdlové ořechy - plíny krásně vypraný a voní vodou!
teď uvažuju, že na naše prádlo bych vyzkoušela nějaký ten prací gel s levandulí z mýdláků. pere to teda stejně dobře jako ty ořechy?bych brala nějaké ekonomičtější balení
Ja nakupuju bud u Eone, Ellinoru nebo Nobilis Tilia. Tyhle tri znacky mam vyzkouseny.
zuzanecka81 píše:asha píše:aha, tak to se na to taky vykvajznu. a když jsme u toho. poradíš, kde koupit třeba tu levanduli a jiné olejíčky? já koupila u nás jakousi obyč levanduli - 10ml za 110kaček - párkrát kápnu do kýble s plínama, pak pár kapek na odpařovací mušličku, trochu do praní a je pryčzuzanecka81 píše:No mne to zvlast nepresvedcilo, mela jsem maly baleni s velkou zavadeci slevou, pak to zdrazili a uz mi prislo zbytecny to kupovat. Myslim, ze to byl Almawin, bylo to rychle fuc a pralo to zhruba stejne, ja tohle moc posoudit neumim. Levanduli si obcas do prani kapnu zvlastasha píše:jj, nádherná vůně!zuzanecka81 píše:Voni krasne vid? Ja to miluju… obcas mi to teda brutalne narusi sousedka s avivazi
tak já bych brala další mimino leda, až budem mít barák - takže až tak za 3,4 roky. mě hrabě už z týhle, natož mít tady takový bestie dvědneska jsem poprvé prubla mýdlové ořechy - plíny krásně vypraný a voní vodou!
teď uvažuju, že na naše prádlo bych vyzkoušela nějaký ten prací gel s levandulí z mýdláků. pere to teda stejně dobře jako ty ořechy?bych brala nějaké ekonomičtější balení
v dm, maji pod svou znackou eo levanduli, stoji par korun, myslim, ze pro potreby kapani do pradla staci…
Ahoj, potřebuju poradit. Mám čtyřletého ostudu, který má ještě v noci plínu
I když ho budím (víc než dvakrát za noc nezvládám), stejně se pročůrá. Jedu na hnusky, na látkovky jsem narazila pozdě a už mi to připadalo, že se nevyplatí je pořídit. Teď když se to ale táhne a potřebuje vlastně jen jednu na den, uvažuju pořídit tak tři a pak je prodat. Ale je něco, co udrží takhle velkýho chlapa přes noc?
Jinak samozřejmě budem pracovat na odplínování, ale dojíždím balík a kupovat nový hnusky už se mi nechce ![]()
Eliška píše:
Ahoj, potřebuju poradit. Mám čtyřletého ostudu, který má ještě v noci plínuI když ho budím (víc než dvakrát za noc nezvládám), stejně se pročůrá. Jedu na hnusky, na látkovky jsem narazila pozdě a už mi to připadalo, že se nevyplatí je pořídit. Teď když se to ale táhne a potřebuje vlastně jen jednu na den, uvažuju pořídit tak tři a pak je prodat. Ale je něco, co udrží takhle velkýho chlapa přes noc?
Jinak samozřejmě budem pracovat na odplínování, ale dojíždím balík a kupovat nový hnusky už se mi nechce
Ahoj,
vsak on se s plinou zenit nebude
A nestacily by na to treninkovy kalhotky a poradne je necim vycpat? Kolik vazi?
Ahoj, v podstate jakakoliv savější kalhotková plena, do které při jeho velikosti dostaneš jeste vkladacky navic.
My pouzivame Merinostar, z toho co jsem zkusila, jsou největsi a v pohodě tam narvu original vkladacky + treba dalsi 2 navic. Ale syn je dost ucurany…Pres to pouzivame vlnene kalhotky, nahoru triko a ma to misto pyzamka…
Jako save nocni pliny jsou dobry Bamboo Extra od Babyidea nebo Babybeehinds, z tech uz jsme ale vyrostli. Nekdo dava treba Anavy se vsemi vkladackami, pro nas je to malo a vic do ni nedostanu…
Díky, váží 14 a je učuraný strašně, problém je, že to drží a drží a pak je potopa. Jeho ségra dvojče je průtoková, ale chodí si, říká si, v noci jde jednou dvakrát a nepočůrá se nikdy, dávno spí bez plíny.
Kouknu na to, co píšeš ![]()
Eliška píše:
Díky, váží 14 a je učuraný strašně, problém je, že to drží a drží a pak je potopa. Jeho ségra dvojče je průtoková, ale chodí si, říká si, v noci jde jednou dvakrát a nepočůrá se nikdy, dávno spí bez plíny.
Kouknu na to, co píšeš
Tak to je drobnejsi, to mu urcite bude vetsina kalhotovek.
Poradíte ještě nějaký online bazar na tyhle plíny? Díky moc!
Ha, tady se těhotní. Gratulace. ![]()
Mně dorazila úžasná červená karkulka. ![]()
Bazénky závidím. Ale koukám, že Alžbětka ho má taky na balkoně, tak možná taky někdy dám.
Pastelka píše:
A ještě jednu sourozeneckou…pro Mirii
Juuu, mám stejné povlečení pro dítě.
A k tomu mantinel. ![]()
PetkaK píše:
Holky, děkuji.Věkový rozdíl bude rok a 5 měsíců
Achdarku určitě se dočkáš- tak z toho mám teď trošku obavy, jaksi se zadařilo dříve než se plánovalo.
Zatím se snažím to neřešit, protože je ještě brzy a může se stát cokoli, ale pak nad tím vším stejně budu přemýšlt co a jak uděláme.
, držím palce
To zvládneš
, my jsme s bráchou o rok a 26 dní a mamka to zvládla. Akorát já bych něco takového nezvládla. ![]()
Eliška píše:
Poradíte ještě nějaký online bazar na tyhle plíny? Díky moc!
mimibazar, nebo tady
pak mivaj na svych strankach bazary nektery e-shopy, co prodavaj plenky
Flyingfrog píše:
Bazénky závidím. Ale koukám, že Alžbětka ho má taky na balkoně, tak možná taky někdy dám.
Nejsi z Pardubic nebo si to s někým pletu?
Že kdybys měla cestu kolem, mohla by Stela prubnout náš na zahradě
By si holky taky pokecaly, když neumí psát a u PC jim stejně seděj maminky ![]()
Brunifid píše:Flyingfrog píše:Nejsi z Pardubic nebo si to s někým pletu?
Bazénky závidím. Ale koukám, že Alžbětka ho má taky na balkoně, tak možná taky někdy dám.Že kdybys měla cestu kolem, mohla by Stela prubnout náš na zahradě
By si holky taky pokecaly, když neumí psát a u PC jim stejně seděj maminky
Jen nevím, jestli by si pokecaly
Třeba s naší Amálkou se Stela odmítá bavit ![]()
M-a-j-a píše:
Jen nevím, jestli by si pokecalyTřeba s naší Amálkou se Stela odmítá bavit
Třeba je to ještě mrně, Pavlínka je starší. Neboj ji Amálka nepustila ke slovu? To znám na vlastním vzorku. ![]()