Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
26.5.11 09:59
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
tak já bych brala další mimino leda, až budem mít barák - takže až tak za 3,4 roky. mě hrabě už z týhle, natož mít tady takový bestie dvě :lol:dneska jsem poprvé prubla mýdlové ořechy - plíny krásně vypraný a voní vodou! :palec:
Voni krasne vid? Ja to miluju… obcas mi to teda brutalne narusi sousedka s avivazi :mrgreen:
jj, nádherná vůně! :palec:
teď uvažuju, že na naše prádlo bych vyzkoušela nějaký ten prací gel s levandulí z mýdláků. pere to teda stejně dobře jako ty ořechy?
No mne to zvlast nepresvedcilo, mela jsem maly baleni s velkou zavadeci slevou, pak to zdrazili a uz mi prislo zbytecny to kupovat. Myslim, ze to byl Almawin, bylo to rychle fuc a pralo to zhruba stejne, ja tohle moc posoudit neumim. Levanduli si obcas do prani kapnu zvlast :)
aha, tak to se na to taky vykvajznu. a když jsme u toho. poradíš, kde koupit třeba tu levanduli a jiné olejíčky? já koupila u nás jakousi obyč levanduli - 10ml za 110kaček - párkrát kápnu do kýble s plínama, pak pár kapek na odpařovací mušličku, trochu do praní a je pryč :nevim: bych brala nějaké ekonomičtější balení :nevim:

Ja nakupuju bud u Eone, Ellinoru nebo Nobilis Tilia. Tyhle tri znacky mam vyzkouseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
26.5.11 13:05
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
tak já bych brala další mimino leda, až budem mít barák - takže až tak za 3,4 roky. mě hrabě už z týhle, natož mít tady takový bestie dvě :lol:dneska jsem poprvé prubla mýdlové ořechy - plíny krásně vypraný a voní vodou! :palec:
Voni krasne vid? Ja to miluju… obcas mi to teda brutalne narusi sousedka s avivazi :mrgreen:
jj, nádherná vůně! :palec:
teď uvažuju, že na naše prádlo bych vyzkoušela nějaký ten prací gel s levandulí z mýdláků. pere to teda stejně dobře jako ty ořechy?
No mne to zvlast nepresvedcilo, mela jsem maly baleni s velkou zavadeci slevou, pak to zdrazili a uz mi prislo zbytecny to kupovat. Myslim, ze to byl Almawin, bylo to rychle fuc a pralo to zhruba stejne, ja tohle moc posoudit neumim. Levanduli si obcas do prani kapnu zvlast :)
aha, tak to se na to taky vykvajznu. a když jsme u toho. poradíš, kde koupit třeba tu levanduli a jiné olejíčky? já koupila u nás jakousi obyč levanduli - 10ml za 110kaček - párkrát kápnu do kýble s plínama, pak pár kapek na odpařovací mušličku, trochu do praní a je pryč :nevim: bych brala nějaké ekonomičtější balení :nevim:

v dm, maji pod svou znackou eo levanduli, stoji par korun, myslim, ze pro potreby kapani do pradla staci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959
26.5.11 13:31

Ahoj, potřebuju poradit. Mám čtyřletého ostudu, který má ještě v noci plínu :-( I když ho budím (víc než dvakrát za noc nezvládám), stejně se pročůrá. Jedu na hnusky, na látkovky jsem narazila pozdě a už mi to připadalo, že se nevyplatí je pořídit. Teď když se to ale táhne a potřebuje vlastně jen jednu na den, uvažuju pořídit tak tři a pak je prodat. Ale je něco, co udrží takhle velkýho chlapa přes noc?
Jinak samozřejmě budem pracovat na odplínování, ale dojíždím balík a kupovat nový hnusky už se mi nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.5.11 13:37
Eliška píše:
Ahoj, potřebuju poradit. Mám čtyřletého ostudu, který má ještě v noci plínu :-( I když ho budím (víc než dvakrát za noc nezvládám), stejně se pročůrá. Jedu na hnusky, na látkovky jsem narazila pozdě a už mi to připadalo, že se nevyplatí je pořídit. Teď když se to ale táhne a potřebuje vlastně jen jednu na den, uvažuju pořídit tak tři a pak je prodat. Ale je něco, co udrží takhle velkýho chlapa přes noc?
Jinak samozřejmě budem pracovat na odplínování, ale dojíždím balík a kupovat nový hnusky už se mi nechce :zed:

Ahoj,
vsak on se s plinou zenit nebude ;) A nestacily by na to treninkovy kalhotky a poradne je necim vycpat? Kolik vazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
26.5.11 13:39

Ahoj, v podstate jakakoliv savější kalhotková plena, do které při jeho velikosti dostaneš jeste vkladacky navic.
My pouzivame Merinostar, z toho co jsem zkusila, jsou největsi a v pohodě tam narvu original vkladacky + treba dalsi 2 navic. Ale syn je dost ucurany…Pres to pouzivame vlnene kalhotky, nahoru triko a ma to misto pyzamka…
Jako save nocni pliny jsou dobry Bamboo Extra od Babyidea nebo Babybeehinds, z tech uz jsme ale vyrostli. Nekdo dava treba Anavy se vsemi vkladackami, pro nas je to malo a vic do ni nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959
26.5.11 13:52

Díky, váží 14 a je učuraný strašně, problém je, že to drží a drží a pak je potopa. Jeho ségra dvojče je průtoková, ale chodí si, říká si, v noci jde jednou dvakrát a nepočůrá se nikdy, dávno spí bez plíny.
Kouknu na to, co píšeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.5.11 14:27
Eliška píše:
Díky, váží 14 a je učuraný strašně, problém je, že to drží a drží a pak je potopa. Jeho ségra dvojče je průtoková, ale chodí si, říká si, v noci jde jednou dvakrát a nepočůrá se nikdy, dávno spí bez plíny.
Kouknu na to, co píšeš :)

Tak to je drobnejsi, to mu urcite bude vetsina kalhotovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17959
26.5.11 14:42

Poradíte ještě nějaký online bazar na tyhle plíny? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
26.5.11 15:00

Ha, tady se těhotní. Gratulace. :kytka:

Mně dorazila úžasná červená karkulka. :pankac:

Bazénky závidím. Ale koukám, že Alžbětka ho má taky na balkoně, tak možná taky někdy dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
26.5.11 15:05
Pastelka píše:
A ještě jednu sourozeneckou…pro Mirii :mrgreen:

Juuu, mám stejné povlečení pro dítě. :-D A k tomu mantinel. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
26.5.11 15:09
PetkaK píše:
Holky, děkuji.

Věkový rozdíl bude rok a 5 měsíců :) - tak z toho mám teď trošku obavy, jaksi se zadařilo dříve než se plánovalo. :oops: Zatím se snažím to neřešit, protože je ještě brzy a může se stát cokoli, ale pak nad tím vším stejně budu přemýšlt co a jak uděláme.

Achdarku určitě se dočkáš :srdce: , držím palce :)

To zvládneš :palec:, my jsme s bráchou o rok a 26 dní a mamka to zvládla. Akorát já bych něco takového nezvládla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
26.5.11 15:11
Eliška píše:
Poradíte ještě nějaký online bazar na tyhle plíny? Díky moc!

mimibazar, nebo tady
pak mivaj na svych strankach bazary nektery e-shopy, co prodavaj plenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
26.5.11 15:14
Flyingfrog píše:
Bazénky závidím. Ale koukám, že Alžbětka ho má taky na balkoně, tak možná taky někdy dám.

Nejsi z Pardubic nebo si to s někým pletu? :oops: Že kdybys měla cestu kolem, mohla by Stela prubnout náš na zahradě 8-) By si holky taky pokecaly, když neumí psát a u PC jim stejně seděj maminky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
26.5.11 15:16
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Bazénky závidím. Ale koukám, že Alžbětka ho má taky na balkoně, tak možná taky někdy dám.
Nejsi z Pardubic nebo si to s někým pletu? :oops: Že kdybys měla cestu kolem, mohla by Stela prubnout náš na zahradě 8-) By si holky taky pokecaly, když neumí psát a u PC jim stejně seděj maminky :mrgreen:

Jen nevím, jestli by si pokecaly :-) Třeba s naší Amálkou se Stela odmítá bavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
26.5.11 15:17
M-a-j-a píše:
Jen nevím, jestli by si pokecaly :-) Třeba s naší Amálkou se Stela odmítá bavit :mrgreen:

Třeba je to ještě mrně, Pavlínka je starší. Neboj ji Amálka nepustila ke slovu? To znám na vlastním vzorku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí