Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:- bodlinka - píše:Nebude! Klukům červená sluší.Flyingfrog píše:Pořád přemýšlím, jestli nebude na chlapečkovi vypadat divně?Anielkha píše:Hehe, taky jsem je tam objevila, ale ta moje je už naštěstí doma, tak schválně číhám, jak dlouho tam vydrží.
Na anavy jsou cervene karkulkya 6 jich tam vidim
A sedím si na rukách.
Když může mít moje holka na zadku hasiče…
Kdybychom nebyli v lehkém mínusu, tak jdu do ní bez váhání.. Takhle snad budu doufat, že bude i po výplatě. Ivuško?? Budou ještě??
Anielkha píše:Flyingfrog píše:- bodlinka - píše:Nebude! Klukům červená sluší.Flyingfrog píše:Pořád přemýšlím, jestli nebude na chlapečkovi vypadat divně?Anielkha píše:Hehe, taky jsem je tam objevila, ale ta moje je už naštěstí doma, tak schválně číhám, jak dlouho tam vydrží.
Na anavy jsou cervene karkulkya 6 jich tam vidim
A sedím si na rukách.
Když může mít moje holka na zadku hasiče…
jj, ja bych se nebala…
ja porad chci modre bubliny, jenze tenhle tyden mi prisly 4 plenky, tak doma nechci drazdit
a nevim, jestli neni lepsi velur.mam sice dovoleno, ale musim postupne
Týjo a další vzory. Tohle je lepší než reality show. ![]()
Velur mě moc neoslovil, mám ho ráda na plenkách na snapku, ale na vzorovaných moc ne. Přijde mi, že vzor tak nevynikne.. ![]()
Tak jedna je moje , nevydržela jsem
. Ale musím něco prodat …
Ráďa69 píše:
Tak jedna je moje , nevydržela jsem. Ale musím něco prodat …
Gratuluju k úlovku. ![]()
Já mám nevýhodu, že manžel přebaluje a tyhle plenky si rozhodně pamatuje. Takže nic neutajím.
Muchomůrkovou Anavku jsem vytáhla po třech měsících.. Dostal ji k velikonocům. Tak že by tuhle k vánocům?? ![]()
No , tak to já ji k Vánocům nechat nemůžu , to už budeme doufám bez plen ![]()
Ráďa69 píše:
Já prodávala minulý týden, abych si ji mohla koupit. ![]()
Mně se ty velurky právě líbí, ale zatím mám velurky jednobarevné. Vždycky dlouze zírám na ten žlutý, dokud si ho někdo nekoupí. A teď čučím na žraloka a ponorku. Ale chlap by mě zabil, jsem ulovila před chvílí na ekoplenách vzor s kočkou, tak nemůžu další. ![]()
Ráďa69 píše:
No , tak to já ji k Vánocům nechat nemůžu , to už budeme doufám bez plen
![]()
U nás bych ji k vánocům taky neužila, pokud bude jako starší. Ta byla bez plen pár dní před prvním rokem. A v necelých dvou letech bez pleny na noc.
U ní mě to nemrzelo, měla čč a vv. Na noc jednorázovku (TO mě mrzí…).
Flyingfrog píše:Ráďa69 píše:
Já prodávala minulý týden, abych si ji mohla koupit.
Mně se ty velurky právě líbí, ale zatím mám velurky jednobarevné. Vždycky dlouze zírám na ten žlutý, dokud si ho někdo nekoupí. A teď čučím na žraloka a ponorku. Ale chlap by mě zabil, jsem ulovila před chvílí na ekoplenách vzor s kočkou, tak nemůžu další.
Jaký vzor s kočkou?
No já pořád koukám na tút a karkulku a tút a karkulku.. A půjdu asi spát.. To bych musela vyhrát v loterii. ![]()
Mmch, nechcete náhodou někdo skoro novou Pop-In? Bílou? Měl ji na zadku asi 3×, ještě nemá ani žmolečky.. Vadí mu PUL.. Snese ho jen na Anavy Easy.
![]()
Haaaa, bodlinko, dík za upozornění, já už to chtěla vypnout a jít chrnět!
Jipipíííí, budou jedny mojeeeee.
A vzor s kočkou jsem uloupila žlutý Mňau. Ivuška už měla jen růžovou a tu já nechci. ![]()
Flyingfrog píše:
Haaaa, bodlinko, dík za upozornění, já už to chtěla vypnout a jít chrnět!Jipipíííí, budou jedny mojeeeee.
A vzor s kočkou jsem uloupila žlutý Mňau. Ivuška už měla jen růžovou a tu já nechci.
Aha, tak ten jsem asi ani neviděla. Je fakt, že co chodím do práce (mmch bych měla jít taky chrnět, vstávám v pět..), nemám na to tolik času.
![]()
Vlňáčky bych taky lovila hned, ale mám už dvoje kalhotkové (Anavy a Babyidea), jedny longiesky a nejnověji snappi šáličku od Bundles. Za pár korun z Aukra. Na léto bude super. ![]()
Já budu objednávat dvoje od hájkovic, ještě musím oměřit dítě a pak budu mít dvoje anaví. A na zimu určitě vystačí i od desconhecidy, protože dítku jsou dlouhé. ![]()
V pět? To vstáváš o půl hodiny dřív jak já. ![]()
Flyingfrog píše:
Já budu objednávat dvoje od hájkovic, ještě musím oměřit dítě a pak budu mít dvoje anaví. A na zimu určitě vystačí i od desconhecidy, protože dítku jsou dlouhé.V pět? To vstáváš o půl hodiny dřív jak já.
Hajkovic ti třeba taky vydrží. Malému jsem je objednávala před Vánoci a má je doteď.
Domluvily jsme se na delších nohavicích, teď už je jen prostě nemusím ohrnovat. Zbytek těla se vejde pořád.
![]()
U Anavích se mi nějak zatrhla látka u patentku, musela jsem to zašít, tak jen doufám, že to bude držet. Naštěstí je to zevnitř. ![]()
No kdybyste některá chtěla prodávat nějakou bambusku na noc, co bysme oblíkli, tak koupím ![]()
jj, ja bych se nebala…
ja porad chci modre bubliny, jenze tenhle tyden mi prisly 4 plenky, tak doma nechci drazdit
mam sice dovoleno, ale musim postupne 
a nevim, jestli neni lepsi velur.