Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
26.5.11 21:12
Flyingfrog píše:
- bodlinka - píše:
Flyingfrog píše:
Anielkha píše:
Na anavy jsou cervene karkulky :) a 6 jich tam vidim :)
Hehe, taky jsem je tam objevila, ale ta moje je už naštěstí doma, tak schválně číhám, jak dlouho tam vydrží. :-D
Pořád přemýšlím, jestli nebude na chlapečkovi vypadat divně? :mrgreen: A sedím si na rukách. :zed:
Nebude! Klukům červená sluší. :-) Když může mít moje holka na zadku hasiče… :wink:

jj, ja bych se nebala…

ja porad chci modre bubliny, jenze tenhle tyden mi prisly 4 plenky, tak doma nechci drazdit :) mam sice dovoleno, ale musim postupne :)

a nevim, jestli neni lepsi velur. :)

• Citovat
  • Upravit
547
26.5.11 21:12
Flyingfrog píše:
- bodlinka - píše:
Flyingfrog píše:
Anielkha píše:
Hehe, taky jsem je tam objevila, ale ta moje je už naštěstí doma, tak schválně číhám, jak dlouho tam vydrží. :-D
Pořád přemýšlím, jestli nebude na chlapečkovi vypadat divně? :mrgreen: A sedím si na rukách. :zed:
Nebude! Klukům červená sluší. :-) Když může mít moje holka na zadku hasiče… :wink:

Kdybychom nebyli v lehkém mínusu, tak jdu do ní bez váhání.. Takhle snad budu doufat, že bude i po výplatě. Ivuško?? Budou ještě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.11 21:14
Anielkha píše:
Flyingfrog píše:
- bodlinka - píše:
Flyingfrog píše:
Anielkha píše:

jj, ja bych se nebala…

ja porad chci modre bubliny, jenze tenhle tyden mi prisly 4 plenky, tak doma nechci drazdit :) mam sice dovoleno, ale musim postupne :)

a nevim, jestli neni lepsi velur. :)

Týjo a další vzory. Tohle je lepší než reality show. :mrgreen:

Velur mě moc neoslovil, mám ho ráda na plenkách na snapku, ale na vzorovaných moc ne. Přijde mi, že vzor tak nevynikne.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
26.5.11 21:15

Tak jedna je moje , nevydržela jsem :mrgreen: . Ale musím něco prodat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.11 21:20
Ráďa69 píše:
Tak jedna je moje , nevydržela jsem :mrgreen: . Ale musím něco prodat …

Gratuluju k úlovku. :palec:
Já mám nevýhodu, že manžel přebaluje a tyhle plenky si rozhodně pamatuje. Takže nic neutajím. :pocitac: Muchomůrkovou Anavku jsem vytáhla po třech měsících.. Dostal ji k velikonocům. Tak že by tuhle k vánocům?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
26.5.11 21:22

No , tak to já ji k Vánocům nechat nemůžu , to už budeme doufám bez plen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
26.5.11 21:31
Ráďa69 píše:

Já prodávala minulý týden, abych si ji mohla koupit. :mrgreen:

Mně se ty velurky právě líbí, ale zatím mám velurky jednobarevné. Vždycky dlouze zírám na ten žlutý, dokud si ho někdo nekoupí. A teď čučím na žraloka a ponorku. Ale chlap by mě zabil, jsem ulovila před chvílí na ekoplenách vzor s kočkou, tak nemůžu další. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.11 21:32
Ráďa69 píše:
No , tak to já ji k Vánocům nechat nemůžu , to už budeme doufám bez plen :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
U nás bych ji k vánocům taky neužila, pokud bude jako starší. Ta byla bez plen pár dní před prvním rokem. A v necelých dvou letech bez pleny na noc. :oops: U ní mě to nemrzelo, měla čč a vv. Na noc jednorázovku (TO mě mrzí…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.11 21:35
Flyingfrog píše:
Ráďa69 píše:

Já prodávala minulý týden, abych si ji mohla koupit. :mrgreen:

Mně se ty velurky právě líbí, ale zatím mám velurky jednobarevné. Vždycky dlouze zírám na ten žlutý, dokud si ho někdo nekoupí. A teď čučím na žraloka a ponorku. Ale chlap by mě zabil, jsem ulovila před chvílí na ekoplenách vzor s kočkou, tak nemůžu další. :cry:

Jaký vzor s kočkou?
No já pořád koukám na tút a karkulku a tút a karkulku.. A půjdu asi spát.. To bych musela vyhrát v loterii. :mrgreen:

Mmch, nechcete náhodou někdo skoro novou Pop-In? Bílou? Měl ji na zadku asi 3×, ještě nemá ani žmolečky.. Vadí mu PUL.. Snese ho jen na Anavy Easy. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.11 21:35

Vlňáčky.. Uaaaaaaa… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
26.5.11 21:41

Haaaa, bodlinko, dík za upozornění, já už to chtěla vypnout a jít chrnět!

Jipipíííí, budou jedny mojeeeee.

A vzor s kočkou jsem uloupila žlutý Mňau. Ivuška už měla jen růžovou a tu já nechci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.11 21:49
Flyingfrog píše:
Haaaa, bodlinko, dík za upozornění, já už to chtěla vypnout a jít chrnět!

Jipipíííí, budou jedny mojeeeee.

A vzor s kočkou jsem uloupila žlutý Mňau. Ivuška už měla jen růžovou a tu já nechci. :-)

Aha, tak ten jsem asi ani neviděla. Je fakt, že co chodím do práce (mmch bych měla jít taky chrnět, vstávám v pět..), nemám na to tolik času. :oops: :mrgreen:
Vlňáčky bych taky lovila hned, ale mám už dvoje kalhotkové (Anavy a Babyidea), jedny longiesky a nejnověji snappi šáličku od Bundles. Za pár korun z Aukra. Na léto bude super. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
26.5.11 21:51

Já budu objednávat dvoje od hájkovic, ještě musím oměřit dítě a pak budu mít dvoje anaví. A na zimu určitě vystačí i od desconhecidy, protože dítku jsou dlouhé. :-)

V pět? To vstáváš o půl hodiny dřív jak já. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
26.5.11 21:54
Flyingfrog píše:
Já budu objednávat dvoje od hájkovic, ještě musím oměřit dítě a pak budu mít dvoje anaví. A na zimu určitě vystačí i od desconhecidy, protože dítku jsou dlouhé. :-)V pět? To vstáváš o půl hodiny dřív jak já. :-D

Hajkovic ti třeba taky vydrží. Malému jsem je objednávala před Vánoci a má je doteď. :mrgreen: Domluvily jsme se na delších nohavicích, teď už je jen prostě nemusím ohrnovat. Zbytek těla se vejde pořád. :oops: :wink:
U Anavích se mi nějak zatrhla látka u patentku, musela jsem to zašít, tak jen doufám, že to bude držet. Naštěstí je to zevnitř. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17964
26.5.11 22:04

No kdybyste některá chtěla prodávat nějakou bambusku na noc, co bysme oblíkli, tak koupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure