Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
25.5.11 08:12
Katy2 píše:
Bruni rok po císaři čekat? :mrgreen: Moje máma teda nečekala. :lol: :lol: Jsme s bráchou o 15 měsíců. :lol: :lol: :lol:

No jo, doktor mi to zdůrazňuje při každé kontrole, že mám sice všechno OK, ale MINIMÁLNĚ rok mám zákaz zabřeznout :nevim: Prý by to těhotenství jinak bylo od začátku vysoce rizikové, nebezpečí ruptury dělohy a tak 8-o A představa, že skončím na několik měsíců ve špitále - ani představovat si to nechci, Pavlínka je závisláček, chlap živnostník, by doma ani nebyl…

• Citovat
  • Upravit
5086
25.5.11 08:14

taky jedna bazénková ;)
té silniční vyrážky si nevšímejte, včera si přejela nohu na motorce a pak líbala podlahu v supermarketu - ani by mi to nevadilo, ale dnes jdeme na 18timěsíční, no to zas bude pan doktor koukat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.5.11 08:19

Bruni už to máš za pár, neceé 4 měsíce a pak můžete na to hupnout. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.5.11 08:22

Pomerančo tak to už Ti těch dnů moc nechybí :palec:
Tak bazén mám v plánu taky. Máme jen velký a chci něco menšího pro malou :-). A jak se prckovi v něm pěkně rochní :palec: ..to je pohodička :pankac:
Teda vážná hudba v roce..hmmm…dobře to dítě vedete :-P

Bruni po tom císaři fakt radši počkej - přece jen určitě riziko problémů s dělohou tu asi je, ale také znám jednu holčinu co otěhotněla neplánovaně asi půl roku po porodu a na potrat nešla - no já bych taky nešla ani omylem :-? ..Ale musíš si pak na sebe dávat větší pozor, nic netahat atd. takže trochu opruz..kor s malým miminem doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.5.11 08:22
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Bruni rok po císaři čekat? :mrgreen: Moje máma teda nečekala. :lol: :lol: Jsme s bráchou o 15 měsíců. :lol: :lol: :lol:
No jo, doktor mi to zdůrazňuje při každé kontrole, že mám sice všechno OK, ale MINIMÁLNĚ rok mám zákaz zabřeznout :nevim: Prý by to těhotenství jinak bylo od začátku vysoce rizikové, nebezpečí ruptury dělohy a tak 8-o A představa, že skončím na několik měsíců ve špitále - ani představovat si to nechci, Pavlínka je závisláček, chlap živnostník, by doma ani nebyl…

No jo, to bude stara skola :) Dneska, kdyz otehotnis driv, tak jen vic hlidaji jizvu UZV a rodit muzes klidne normalne :wink: Moje svagrova ma za sebou 3 cisare a to treba u nas kdekdo bere taky jako vysoce rizikovy…nejstarsi bylo 5, kdyz se narodil nejmladsi, takze zadny velky mezery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.11 08:28
Brunifid píše:
Katy2 píše:
No jo, doktor mi to zdůrazňuje při každé kontrole, že mám sice všechno OK, ale MINIMÁLNĚ rok mám zákaz zabřeznout :nevim: Prý by to těhotenství jinak bylo od začátku vysoce rizikové, nebezpečí ruptury dělohy a tak 8-o A představa, že skončím na několik měsíců ve špitále - ani představovat si to nechci, Pavlínka je závisláček, chlap živnostník, by doma ani nebyl…

No tak přesně proto si radši ten rok taky počkám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.11 08:31
zelazuzu píše:
Pomerančo tak to už Ti těch dnů moc nechybí

jj, už je to za chvilku :dance: :dance: :dance: Jako já to nechci nějak plánovitě, hlavně jsme si řekli, že do roka budem používat gumy, tak už se těším, až to bude bez nich… a až se zadaří, tak to bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.5.11 08:36
asha píše:
Brunifid píše:
Katy2 píše:
No jo, to bude stara skola :) Dneska, kdyz otehotnis driv, tak jen vic hlidaji jizvu UZV a rodit muzes klidne normalne :wink: Moje svagrova ma za sebou 3 cisare a to treba u nas kdekdo bere taky jako vysoce rizikovy…nejstarsi bylo 5, kdyz se narodil nejmladsi, takze zadny velky mezery.

Asho tak u nás jedna paní dokonce 4 císaře a děti hodně za sebou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.5.11 08:36

Jé pomeranco kultura, my byli v neděli všichni na koncertě manželovy sestry (měli akademii ze zušky) - malá prvně čumákovala, když se tleskalo tak dělala paci paci :mrgreen: , pak usnula, a vzbudila se když začala hrát jeden kluk na bicí :mrgreen: , to jsem čekala že se vzbudí. A jinak byla moc hodná, musím jí pochválit.

Bazének je super, máme na balkóně a je to fajn :) - akorát včera u nás dost foukalo, takový studený vzduch, tak se malá nerochnila.

Holky, ještě jednou děkuji, a doufám že vše bude OK. :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
25.5.11 08:46

No já malou nosím v šátku a baví mě to čím dál víc, chtěla bych s ní výletovat, až bude větší, brát psy, máme doma další zvířata, chci sekat, dneska snad jedeme pro novou hračku (křovinořez), to by mi hráblo, kdybych nic z toho nesměla. A přiznejme si to, dámy, už mi není dvacet. A že jsem o prvním těhotenství pořádně věděla až když se mi blbě obouvaly boty, to neznamená, že to tak musí být vždycky. Já doktory normálně neposlouchám, ale tohle vydržíme. Kdyby řekli 3 roky, tak to jako lobogo, ale rok se dá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
25.5.11 08:52
PetkaK píše:
Jé pomeranco kultura, my byli v neděli všichni na koncertě manželovy sestry (měli akademii ze zušky) - malá prvně čumákovala, když se tleskalo tak dělala paci paci :mrgreen: , pak usnula, a vzbudila se když začala hrát jeden kluk na bicí :mrgreen: , to jsem čekala že se vzbudí. A jinak byla moc hodná, musím jí pochválit.

Bazének je super, máme na balkóně a je to fajn :) - akorát včera u nás dost foukalo, takový studený vzduch, tak se malá nerochnila.

Holky, ještě jednou děkuji, a doufám že vše bude OK. :)

My byli na koncertě nějakých mladých symfoniků (nejdřív jsem se bála, že nás tam nepustí, ale reakce byly spíše pozitivní :palec: ) a můj supernadaný bratr tam zpíval jedno sólo - panis angelicus. Krom toho ještě hraje na klavír a na varhany, další můj bratr hraje na klavír a na flétnu a dokonce vyhrál v nějaké soutěži v kraji a v republice byl druhý - nějak se do tý rodiny nehodím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.11 08:53
Brunifid píše:
Já doktory normálně neposlouchám, ale tohle vydržíme. Kdyby řekli 3 roky, tak to jako lobogo, ale rok se dá :mrgreen:

on ten rok s malým torpédem uteče fakt docela rychle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.5.11 09:00
pomeranca píše:
on ten rok s malým torpédem uteče fakt docela rychle :palec:

No právě!
Já když jsem sem přišla, měla jsem miminko a radily mi tu takové, co měli už velké, třeba osmiměsíční děti, no ty už musely být odtržené od reality, co je to takové miminko. A ono to tak strašně rychle uteče! 8-o

• Citovat
  • Upravit
10713
25.5.11 10:42

No je tohle možný? Šimon vstával asi o půl sedmé, krátce po osmé si vynutil kojení, usnul a spí doteď. Jsem se těšila, že už má jakýs takýs režim 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.5.11 11:44
Brunifid píše:
No já malou nosím v šátku a baví mě to čím dál víc, chtěla bych s ní výletovat, až bude větší, brát psy, máme doma další zvířata, chci sekat, dneska snad jedeme pro novou hračku (křovinořez), to by mi hráblo, kdybych nic z toho nesměla. A přiznejme si to, dámy, už mi není dvacet. A že jsem o prvním těhotenství pořádně věděla až když se mi blbě obouvaly boty, to neznamená, že to tak musí být vždycky. Já doktory normálně neposlouchám, ale tohle vydržíme. Kdyby řekli 3 roky, tak to jako lobogo, ale rok se dá :mrgreen:

No ja jsem i pro vetsi pauzu, ale ne kvuli cisari, to bych se na to vykvakla :mrgreen: Ale u nas byl idealni rozestup mezi prvnima dvema 3 roky, takze ted mi to prijde taky tak…teda hlavne proto, ze dva roky jsou na mne malo, B. mi dava cocku…a chci zas letnatko, takze to jinak nepujde :lol: Ja si prave uzivam nejvic ty maly miminka, kdyz bych byla tehotna hned po sestinedeli, to by byl masakr :mrgreen:
Ale dneska jsem videla skupinku holek tezce alternativnich, dlouhy sukne, vlasy atd…desne jim to seklo…a s sebou partu mrnat, tak kolem 2 let maximalne, takze ty je teda musely mit nasekany sakra po sobe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure