Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
taky jedna bazénková ![]()
té silniční vyrážky si nevšímejte, včera si přejela nohu na motorce a pak líbala podlahu v supermarketu - ani by mi to nevadilo, ale dnes jdeme na 18timěsíční, no to zas bude pan doktor koukat ![]()
Bruni už to máš za pár, neceé 4 měsíce a pak můžete na to hupnout.
![]()
Pomerančo tak to už Ti těch dnů moc nechybí ![]()
Tak bazén mám v plánu taky. Máme jen velký a chci něco menšího pro malou
. A jak se prckovi v něm pěkně rochní
..to je pohodička ![]()
Teda vážná hudba v roce..hmmm…dobře to dítě vedete ![]()
Bruni po tom císaři fakt radši počkej - přece jen určitě riziko problémů s dělohou tu asi je, ale také znám jednu holčinu co otěhotněla neplánovaně asi půl roku po porodu a na potrat nešla - no já bych taky nešla ani omylem
..Ale musíš si pak na sebe dávat větší pozor, nic netahat atd. takže trochu opruz..kor s malým miminem doma..
Brunifid píše:Katy2 píše:No jo, doktor mi to zdůrazňuje při každé kontrole, že mám sice všechno OK, ale MINIMÁLNĚ rok mám zákaz zabřeznout
Bruni rok po císaři čekat?Moje máma teda nečekala.
![]()
Jsme s bráchou o 15 měsíců.
![]()
![]()
Prý by to těhotenství jinak bylo od začátku vysoce rizikové, nebezpečí ruptury dělohy a tak
A představa, že skončím na několik měsíců ve špitále - ani představovat si to nechci, Pavlínka je závisláček, chlap živnostník, by doma ani nebyl…
No jo, to bude stara skola
Dneska, kdyz otehotnis driv, tak jen vic hlidaji jizvu UZV a rodit muzes klidne normalne
Moje svagrova ma za sebou 3 cisare a to treba u nas kdekdo bere taky jako vysoce rizikovy…nejstarsi bylo 5, kdyz se narodil nejmladsi, takze zadny velky mezery.
Brunifid píše:Katy2 píše:No jo, doktor mi to zdůrazňuje při každé kontrole, že mám sice všechno OK, ale MINIMÁLNĚ rok mám zákaz zabřeznout
![]()
![]()
![]()
Prý by to těhotenství jinak bylo od začátku vysoce rizikové, nebezpečí ruptury dělohy a tak
A představa, že skončím na několik měsíců ve špitále - ani představovat si to nechci, Pavlínka je závisláček, chlap živnostník, by doma ani nebyl…
No tak přesně proto si radši ten rok taky počkám ![]()
zelazuzu píše:
Pomerančo tak to už Ti těch dnů moc nechybí
jj, už je to za chvilku
Jako já to nechci nějak plánovitě, hlavně jsme si řekli, že do roka budem používat gumy, tak už se těším, až to bude bez nich… a až se zadaří, tak to bude ![]()
asha píše:Brunifid píše:No jo, to bude stara skolaKaty2 píše:No jo, doktor mi to zdůrazňuje při každé kontrole, že mám sice všechno OK, ale MINIMÁLNĚ rok mám zákaz zabřeznout
![]()
![]()
![]()
Dneska, kdyz otehotnis driv, tak jen vic hlidaji jizvu UZV a rodit muzes klidne normalne
Moje svagrova ma za sebou 3 cisare a to treba u nas kdekdo bere taky jako vysoce rizikovy…nejstarsi bylo 5, kdyz se narodil nejmladsi, takze zadny velky mezery.
Asho tak u nás jedna paní dokonce 4 císaře a děti hodně za sebou. ![]()
Jé pomeranco kultura, my byli v neděli všichni na koncertě manželovy sestry (měli akademii ze zušky) - malá prvně čumákovala, když se tleskalo tak dělala paci paci
, pak usnula, a vzbudila se když začala hrát jeden kluk na bicí
, to jsem čekala že se vzbudí. A jinak byla moc hodná, musím jí pochválit.
Bazének je super, máme na balkóně a je to fajn
- akorát včera u nás dost foukalo, takový studený vzduch, tak se malá nerochnila.
Holky, ještě jednou děkuji, a doufám že vše bude OK. ![]()
No já malou nosím v šátku a baví mě to čím dál víc, chtěla bych s ní výletovat, až bude větší, brát psy, máme doma další zvířata, chci sekat, dneska snad jedeme pro novou hračku (křovinořez), to by mi hráblo, kdybych nic z toho nesměla. A přiznejme si to, dámy, už mi není dvacet. A že jsem o prvním těhotenství pořádně věděla až když se mi blbě obouvaly boty, to neznamená, že to tak musí být vždycky. Já doktory normálně neposlouchám, ale tohle vydržíme. Kdyby řekli 3 roky, tak to jako lobogo, ale rok se dá ![]()
PetkaK píše:
Jé pomeranco kultura, my byli v neděli všichni na koncertě manželovy sestry (měli akademii ze zušky) - malá prvně čumákovala, když se tleskalo tak dělala paci paci, pak usnula, a vzbudila se když začala hrát jeden kluk na bicí
, to jsem čekala že se vzbudí. A jinak byla moc hodná, musím jí pochválit.
Bazének je super, máme na balkóně a je to fajn
Holky, ještě jednou děkuji, a doufám že vše bude OK.- akorát včera u nás dost foukalo, takový studený vzduch, tak se malá nerochnila.
My byli na koncertě nějakých mladých symfoniků (nejdřív jsem se bála, že nás tam nepustí, ale reakce byly spíše pozitivní
) a můj supernadaný bratr tam zpíval jedno sólo - panis angelicus. Krom toho ještě hraje na klavír a na varhany, další můj bratr hraje na klavír a na flétnu a dokonce vyhrál v nějaké soutěži v kraji a v republice byl druhý - nějak se do tý rodiny nehodím
![]()
Brunifid píše:
Já doktory normálně neposlouchám, ale tohle vydržíme. Kdyby řekli 3 roky, tak to jako lobogo, ale rok se dá
on ten rok s malým torpédem uteče fakt docela rychle ![]()
pomeranca píše:
on ten rok s malým torpédem uteče fakt docela rychle
No právě!
Já když jsem sem přišla, měla jsem miminko a radily mi tu takové, co měli už velké, třeba osmiměsíční děti, no ty už musely být odtržené od reality, co je to takové miminko. A ono to tak strašně rychle uteče! ![]()
No je tohle možný? Šimon vstával asi o půl sedmé, krátce po osmé si vynutil kojení, usnul a spí doteď. Jsem se těšila, že už má jakýs takýs režim
![]()
Brunifid píše:
No já malou nosím v šátku a baví mě to čím dál víc, chtěla bych s ní výletovat, až bude větší, brát psy, máme doma další zvířata, chci sekat, dneska snad jedeme pro novou hračku (křovinořez), to by mi hráblo, kdybych nic z toho nesměla. A přiznejme si to, dámy, už mi není dvacet. A že jsem o prvním těhotenství pořádně věděla až když se mi blbě obouvaly boty, to neznamená, že to tak musí být vždycky. Já doktory normálně neposlouchám, ale tohle vydržíme. Kdyby řekli 3 roky, tak to jako lobogo, ale rok se dá
No ja jsem i pro vetsi pauzu, ale ne kvuli cisari, to bych se na to vykvakla
Ale u nas byl idealni rozestup mezi prvnima dvema 3 roky, takze ted mi to prijde taky tak…teda hlavne proto, ze dva roky jsou na mne malo, B. mi dava cocku…a chci zas letnatko, takze to jinak nepujde
Ja si prave uzivam nejvic ty maly miminka, kdyz bych byla tehotna hned po sestinedeli, to by byl masakr ![]()
Ale dneska jsem videla skupinku holek tezce alternativnich, dlouhy sukne, vlasy atd…desne jim to seklo…a s sebou partu mrnat, tak kolem 2 let maximalne, takze ty je teda musely mit nasekany sakra po sobe. ![]()
No jo, doktor mi to zdůrazňuje při každé kontrole, že mám sice všechno OK, ale MINIMÁLNĚ rok mám zákaz zabřeznout