Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
rosslyn: A nosíš pěkné spodní prádlo? Jestli jo, tak to snad taky zakrýváš oblečením, nebo ne? ![]()
Já mám prostě ty vzory ráda a navíc, hezky se na to kouká, když jsou všechny vyprané a seřazené. Navíc, trapnou bělobou s několika obrázky oplývají jednorázovky.
A já raději barvy a vzory. ![]()
já tě chápu a opravdu to nechci nikomu vymlouvat, jenom jsem chtěla vědět důvod ![]()
Ten tvůj příklad bych brala, kdybych řešila, že dám Emmče hezkou plínu a na to ji budu muset zakrýt bodýčkem. To mi je jedno. u toho prádla by to bylo tak, že bych si vzala fešácký kalhotky a ty zakryla nějakýma obyč. erárníma a na to si oblíkla kalhoty:)
zuzanecka81 píše:
ahoj!
prave sem si donesla domu mydlove orechy. kolik jich dat na prani plin za tri dny? a kolikrat v nich muzu prat na 40 stupnu?
diky!
Ahoj, já četla, že stačí 6-8polovin skořápek…ale vždy jsem dávala víc. 6 celých, ale rozloupnutých ořechů. Přidávala jsem k nim sůl na skvrny Ulrich a plíny byly krásně čisté. Ale když jsem navalila moc plnou pračku, tak jsem měla pocit, že po vyprání plíny zavání močí, je lepší přidat aroma olej (jsem nedávala, tak nevím kolik). ![]()
Ahoj ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
prave sem si donesla domu mydlove orechy. kolik jich dat na prani plin za tri dny? a kolikrat v nich muzu prat na 40 stupnu?
diky!
A ty tam nemas navod? Ja mam ted novy pytel, mam na nem 4-6 pulek. Pokud se pere do 60ti stup. muzes opakovat. Takze ja na 40 pouziju dvakrat a na 60 jednou. No ale ted jsem prala na 60, pytlik tam nechala a jedu jeste jednou na 40 a se soli bily pradlo, tak uvidim, co to udela.
A holky, ted se ptam ja
Mate nekdo sul od Fichemy a taky TAED? Davkovani u toho neni, soli teda davam 1-2 lzice, jako u Pueru, ale co s tim TAEDem? Dava se ho i podstatne min, na strankach maji davkovani ke kilu perkarbonatu, tak to striham od oka ![]()
palošek píše:
Ale když jsem navalila moc plnou pračku, tak jsem měla pocit, že po vyprání plíny zavání močí, je lepší přidat aroma olej (jsem nedávala, tak nevím kolik).
Smradu jsem si nevšimla, ale když dám moc plnou pračku, tak to kolikrát nezvládne vyždímat a blbě se to vypere. Takže holt musím prát častěji. Plen mám dost, ale jsem limitovaná kapacitou pračky.
Je možný, že to dítě i po příkrmech kadí 4-5× denně?!
A to má denně banán.
Banan je takovy plnidlo, to bych se ani nedivila
A taky je rozdil, jestli je min nebo vic zraly, jedno stavi, druhy projima.
Ona má dopoledne bobky, to se vyklepne do záchoda a plínu to skoro neušpiní, odpoledne už to je řidší. Příkrmy má v poledne ovoce a navečer zeleninu. ![]()
A asi půjdeme ven, dneska teda nevím, jestli vyndám bazének, ale doma je protivná. Dám ji na deku a pustím na ni psy ![]()
Malá jak teď měla ty afty tak jedla tři dny za sebou jen banán a trochu jogurtu a tři dny nekadila
, tak už jsem nevěděla co bych jí mohla dát, tak jsme „hřešily“ a dostala PROBIO bobík, a druhý den se tak zesr… že to měla až za krkem - poprvé za celých 9m jsem jí musela svlíkat ve vaně a sprchovat, na tohle mi fakt nestačili ubrousky ![]()
Jogurt jsem zkoušela včera do ovoce (bílou Holandii). Ona takhle kadí pořád, naprosto bez ohledu na to, co a kolik sní. Jen se s nástupem příkrmů změnila konzistence a barva z té vaječiny, ale jinak žádná změna.
Pak to nemá být hubenej chroust, když všechno, co sní, vylítá a vykadí ![]()
Jo a objevila jsem šestý žup! ![]()
Brunifid píše:
Jo a objevila jsem šestý žup!
Teda to za chvilku bude chroupat rohlíky sama ![]()
Malá má zuby jen tři ![]()
Petko: ty máš zas novou fotku, mateš okolí ![]()
Přidávám jednu plínkovou fotku z pátku
Já mám jednu neplínovou ze včera ![]()
Je potřeba zmást nepřítele ![]()
Holky, máte některá zkušenost s barevnými Babyidea bamboo? Nepouštějí barvu? Můžou se prát na 60, děsím se ale, aby mi jejich fialová barva nepustila na ostatní plínky… díky moc za radu