Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
PetkaK píše:
Mysicko, tý jo, fakt krásně zabalené mimčo, to já se můžu jít zahrabatTo máš jako klasický novosklad, jo?
Jj, klasický novoš
teda nevím jestli jich není víc
a když nám to bylo ještě „dlouhý“ (až do podpaží), tak jsem to nahoře přehla a udělala takový jakoby rantlík, za to jsem pak právě hezky zahnula ty růžky
a líp to drželo a neklouzalo..
Juuu, to jsou krásně zabalená miminka. ![]()
To mě začíná i mrzet, že jsem si holku víc nefotila, látkuju vlastně od jejího týdne. ![]()
A teda mně právě vždycky v tom novoskladu přišla obrovská, tak jsem pak začla dávat (zde na radu holek) zavazovačku a vlňáčky.
A ze začátku do zavazovačky stačila jen froté vkládačka.
myšičko: Vlňáky krásné. ![]()
lociko: Já na 90 prala plíny akorát poprvé, jinak na 60. Ale je fakt, že mi některé zflekatěly, protože jsem se o ně pořádně nepostarala žlučákem. ![]()
A krásné jméno pro chlapečka. ![]()
PetkaK píše:
Mysicko, tý jo, fakt krásně zabalené mimčo, to já se můžu jít zahrabatTo máš jako klasický novosklad, jo?
Peťko!!! Já si říkám, kdo je to tu nový a on jiný obrázek a nick! Tytytyty.
![]()
Mysicka31 píše:
Asho, ty 30×30? A jak máš velké dítko? Mně to tedy malá už dokonale pročůrá i když má pod tím bambusovou vkládačku a někdy i čč, ale hodně pije a hodně čůrá, jak říká můj tatík, tak je to naše „chcanda“ (omlouvám se za výraz) ale už chodíme celkem slušně i na nočník, tak je to lepší
ale ven by nám to tedy nestačilo ani náhodou, max. tak jako doplněk do další pleny… ven používáme nejvíc Pop-iny, ty miluji hned po vlňácích
ale ty máme až tak od půl roka…
Na ven mame Anavy se vsema vkladackama. Tohle mam spis na doma. Treba do zavazovacek HHS. Davam je i na noc do Bumhuggrer a do konopnych BI. Ale na ven vydrzi i bambusky Tots s touhle Kikko vkladackou. To holt zalezi, jaky mas zaklad.
Flyingfrog, děkuji ![]()
Vázačku s vkládačkou a vlňáky já dávám na noc… resp. vázačku+čč+vv a na to vlňáky, to i té naší učůrané holčičce vydrží celou noc
sem jsem tedy nechodila a nikdo mi neradil
asi jsem měla víc pátrat a bylo by to jednodušší, ale měla jsem doma od všeho kousek a časem sama vychytala co je pro nás nej
trdlo jsem na diskuze začla chodit až když jsem uměla poradit místo abych někam vlezla když jsem si s něčím nevěděla rady
ale taky dobrá zkušenost do života ![]()
myšičko: Já si sem přišla pro zoufalou radu, protože mi přišlo, že to moje dítě má obří zadek.
Teď už zase jedu ve čtvercích (narovno) a svrchňákách.
Zavazovačky jsou v šupleti. ![]()
Flyingfrog píše:
ivuško: Prosím pěkně, budou teď někdy i vlňáčky?
FLY tak vlńáky Iva včera měla
…Ale byly jen troje, takže jsem taky utřela úsměv ![]()
ahoj!
já taky nemám žádnou fotku v látkovce, když byla neluše pidi prcek. mám až od dvou a půl měsíce ![]()
jinak ječení se u nás stupňuje, včera večer přes dvě hodiny. nebýt tu chlap, tak jsem mrtvá já, nebo nela. ![]()
Ahojk vsem,
dneska mi prisly ty dvoje vlneny katatka BUNDLES ,ty prouzkate ,a jsou idelani na leto,Petko,jsem nadsena
![]()
Mam M a L,chtela jsem dve Mka ,ale vsude jsou vyprodany a teprve se ted delaji naplety a sit se zacinaji koncem mesice,prej
![]()
Jake zkusenosti s nima mate vy,fakt s edaji prat v pracce na setrno,jak uvadi vyrobce???
![]()
Zuzko: Aha.:-( Ja koukala, kdy dosel mail s novinkami, ale to uz spim. ![]()
Zuzi: 2h? Tyjo, ja bych uz zdechla.
Tak já jsem si objednala vlňáky od hajkovic - krátké a dlouhé a už na jiné prdím. Budu mít 4ks, k tomu 3ks flísáku, tak snad to bude stačit ![]()
Jéééé miminečka ![]()
Pastelka: Violce už jsou 4 měsíce?
Vždyť se nedávno narodila ![]()
My byly na osmiměsíční kontrole: 7kg a 72cm. Ale paní doktorka si se mnou vůbec nepovídá, ani nechtěla vyprávět, jestli malá hezky jí nebo tak něco ![]()
Jooo,miminecka
![]()
Bruni,
jak s evede???A jak to,ze si vase pani dr s vami nepovida???To ja si povidam s nasim mudrem sama,kdyz s enema k hovoru
![]()
Brunifid píše:
Jéééé miminečka
Pastelka: Violce už jsou 4 měsíce?Vždyť se nedávno narodila
My byly na osmiměsíční kontrole: 7kg a 72cm. Ale paní doktorka si se mnou vůbec nepovídá, ani nechtěla vyprávět, jestli malá hezky jí nebo tak něco
A to je Tve male uz taky 8 mesicu??????To je sileny,mela jsme ji zase ja za male miminko,co onehda plavalo ve vane
![]()