Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
19.5.11 18:17

Fly: díky. S dětma se do nemocnice nesmí, že?

Holky já mám děsnou radost, přinutila jsem Šimona lozit :dance: Sice jen venku na trávě s holým břichem, ale je to pro mě důkaz, že to umí :palec: jenom prostě neprovozuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.5.11 18:56

pomeranco: Ono záleží na jaké oddělení. Na JIP nejspíš ne, ale na ostatní by mohl.

A jak jsi ho donutila? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.5.11 19:12
Flyingfrog píše:
pomeranco: Ono záleží na jaké oddělení. Na JIP nejspíš ne, ale na ostatní by mohl.A jak jsi ho donutila? :-)

no sundala jsem mu tričko a plínku, nechala jsem mu tepláky a dala ho na trávu. Ta mu asi vadila na břiše, tak prostě lozil :palec: Ale doma zas nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.5.11 19:24

Viděli jste teď ten krátký spot ve zprávách o látkovkách???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.5.11 19:26
Pastelka píše:
Viděli jste teď ten krátký spot ve zprávách o látkovkách???

Neviděla, bylo to zajímavé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.5.11 19:31

No nejdřív jsem si říkala, že dobrý. Konečně tam mluvili mladý ženský a ne fousatý mužatky :mrgreen: , ale nakonec to zazdila nějaká doktorka, že prý se neprokázala škodlivost hnusek na zdraví dětí a že hnusky jsou pro dítě komfortnější a lepší :zed: Bych jí taky zabalila zadek do igelitu :cert: A prý je to všeobecný názor pediatrů 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.5.11 19:32
Pastelka píše:
No nejdřív jsem si říkala, že dobrý. Konečně tam mluvili mladý ženský a ne fousatý mužatky :mrgreen: , ale nakonec to zazdila nějaká doktorka, že prý se neprokázala škodlivost hnusek na zdraví dětí a že hnusky jsou pro dítě komfortnější a lepší :zed: Bych jí taky zabalila zadek do igelitu :cert: A prý je to všeobecný názor pediatrů 8-o
:roll: To bylo na ČT?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.5.11 19:35
Achdarek píše:
Pastelka píše:
No nejdřív jsem si říkala, že dobrý. Konečně tam mluvili mladý ženský a ne fousatý mužatky :mrgreen: , ale nakonec to zazdila nějaká doktorka, že prý se neprokázala škodlivost hnusek na zdraví dětí a že hnusky jsou pro dítě komfortnější a lepší :zed: Bych jí taky zabalila zadek do igelitu :cert: A prý je to všeobecný názor pediatrů 8-o
:roll: To bylo na ČT?

Něco jako všeobecný názor pediatrů neexistuje. :jazyk: Kde to vysílali? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.5.11 20:15

Bude to v archivu ČT, schválně se na to mrkněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
19.5.11 20:25

no teda ten závěr, to teda pos..li :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
19.5.11 20:30

No já nevím, ale třeba moje doktorka je nadšená, že k ní chodí aspoň jedna matka, která používá látku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.5.11 20:35

No moje právě taky :nevim: jenže kdybych nelátkovala a viděla tenhle spot, tak teda :nevim: přeci jen lidi všeobecně dají na to co vidí v TV a navíc ten názor „odbornice“ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
19.5.11 20:37
M-a-j-a píše:
No já nevím, ale třeba moje doktorka je nadšená, že k ní chodí aspoň jedna matka, která používá látku :think:

moje doktorka je taky nadšená a taky povídala, že nejsem jediná mamina, která k ní chodí s látkovkama. A sestřička se vždycky nahlas kochá našima plenkama. „jé ty máš zase nové gatě :-) ukáž“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.5.11 20:40

Jo, jasně - konfortnější…Hele paní doktorka nemá vyzkoušené na vlastním dítěti. Jinak by takovou krávovinu nevypustila z úst. Já jsem sice prodejce látkových plínek - tak by někdo mohl říct, že nebudu hanit svoje zboží a že jsem tím pádem zaujatá, ale já se tím prodejcem stala až po té, co jsem zjistila jak jsou látkovky super a jak v nich má naše malá zdravý a pěkný zadeček. Což bohužel o jednorázovkách napsat nemůžu a mám je taky vyzkoušené :-( .

No škoda že tam nemluvil někdo z doktorů, který látkovky chválí a že jich není málo.

Jo holky a všimly jste si že tam na redakčním obrázku měli Anavy Easy naší Ivušky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.5.11 20:41

Holky a nevite, jak se jmenovala ta dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure