Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
30.5.11 16:11
Eliška píše:
Tak my jsme naplánovali třetí a dneska jsem ráda, že to třetí jsou dvojčata :mrgreen: protože dvě dvojice fakt dobře fungujou. No a mám je skoro pořád já, jsem většinu času slaměná vdova.

Holky, pořídila jsem tomu našemu čtyřletému ostudovi na noc Baby beehinds, navrch vlňáky od nich a on to pročurdí :cry: Nacpala jsem do nich obě vkládačky, víc se nevešlo. A jsou mu se zavřením obou očí, teda vlňáky jsou dobře, plíny drží silou vůle. Nejela jsem pro ně s ním a mám asi blbý odhad. Ale hlavně prostě průčůrá. Už si nevím rady, pročůrá všechno, tak asi to vidím na dr :nevim:

Příspěvek upraven 30.05.11 v 14:27

Eliško vydrž. Pokud máš tu plínu novou, tak než dosáhne max. savosti, tak to trvá až 10 vyprání a normálně sát začne až tak po 5ti praní - látka se holt musí trochu oprat aby pořádně sála. A ještě doporučuji dokoupit vkládačku..Plína sama o sobě toho většinou moc nenasaje - menším mimčům stačí, ale pro batolata a učúránky je vhodné ji ještě dovycpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18674
30.5.11 16:27

Víc toho do ní nenacpu, je mu skoro malá :-( A nová není, resp. je asi 6× praná. A nebyla to asi dobrá volba, teď nevím kdo radil pořídit tréninkové kalhotky a vycpat vkládačkama, to by možná bylo lepší, ptž ta plína je prostě malá už na něj a hlavně jak ho budím v noci na nočník, sundávat a zapínat několikrát za noc plínu a vlňáky je za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14124
30.5.11 16:43

leni: Kousky té mojí nevadí, ale ona prostě nebude jíst a nebude. Chlap jde znova zkoušet hrušku.

Jako mně osobně nevadí, že bych měla jen kojit, ale nenávidím řeči okolí, že to UŽ PŘECE musí jíst a ty JEŠTĚ přes den kojíš? No a úplně tohle nepochopí kamarádka, co přijede na měsíc domů a chce, abych dorazila i já za ní (Pha) a že vyrazíme ven. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.5.11 16:45

Fly ale na okolí kašli. Já kdybych kojila tak bych kojila a prděla na řeči. Jasně, něco by už měla sníst, ale pokud nechce necpala bych to do ní - jen jí to jídlo zprotivíte.

• Citovat
  • Upravit
10713
30.5.11 16:47

Eliško: a nemohlo by to být těma vlňákama? :think: Jestli nejsou třeba špatně nalanolinované :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.5.11 16:49
Flyingfrog píše:
leni: Kousky té mojí nevadí, ale ona prostě nebude jíst a nebude. Chlap jde znova zkoušet hrušku.Jako mně osobně nevadí, že bych měla jen kojit, ale nenávidím řeči okolí, že to UŽ PŘECE musí jíst a ty JEŠTĚ přes den kojíš? No a úplně tohle nepochopí kamarádka, co přijede na měsíc domů a chce, abych dorazila i já za ní (Pha) a že vyrazíme ven. :zed:

KLid,mam to temer stejne.Zvlaste ted,po strevni chripce,kojim snad porad-ted uz nasilim do ni rvu aspo zeleninu,vecer kasi si da sama.Ale kakani ma porad zlutou vajecinku,akorat v silene porci jednou denne,ta ji leze tekrka ze vseho/i bundu prokadila/ :nevim: :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.5.11 16:50
Flyingfrog píše:
Jako mně osobně nevadí, že bych měla jen kojit, ale nenávidím řeči okolí, že to UŽ PŘECE musí jíst a ty JEŠTĚ přes den kojíš?

Ať si trhnou ploutví. Moje dítě jí, zařadila jsem třetí příkrm, ale k tomu stále kojím, i po příkrmech dávám dorazit mlíkem. Takže ano, JEŠTĚ přes den kojím, co je komu po tom?! :twisted:

• Citovat
  • Upravit
5393
30.5.11 17:14

ahoj!
taky se hlásím k nežroutům. dneska dala: 160 mlíka v noci, 70ráno, oběd 80ka dýně s bramborem (trhla rekord…), pak 100mlíka a teď měla 70ku mlíka. asi drží dietu :nevim:
jo a nedávám jablko - mám pocit, že ten atopák má z toho. teď měla každý den žlutý míchanice s cuckama mlíka jako když byla pidi mimino. no a včera byla bez jablka a dneska byl hnědý a tuhý bobek :nevim: mohla by se takhle projevovat alergie na jablko?

a moje dítě je extra uřvaná bestie, ale chci minimálně ještě jedno. spíš dvě. přesně proto, aby terorizovala sourozence a ne mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14124
30.5.11 17:58

Holky, jako já bych to asi jakžtakž brala od okolí (viz tu kamarádku, co přijde), které nemá děti, ale mně tohle rvou matky, co mají dítě cca jako já staré a já si pak mezi tou samou dokonalostí připadám jak de*il. 8-o

Zuzko: Kdesi jsem četla, že jablka můžou být alergen. Stejně je ten atopák na prd. :-(

Bruni: Stela jedla 3× denně, teď odmítá oběd a svačinu, kaši jakžtakž sní (což se nedivím, ten Sinlac je výborný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14124
30.5.11 18:01

Peťko, jsem ze zvědavosti číhla na odkaz v podpisu a moc pěkně zpracované. :palec:

Já se snažila napsat o látkování do blogu, ale nějak jsem mlela páté přes deváté, až se mi výsledek nelíbí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.5.11 18:19

Fly mala co jediny zarucene sni je ovoce od hami v takovym kelimku, ne sklenicka, to ji jede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14124
30.5.11 18:33

leni: Stela zase zaručeně banán. No a je fakt, že i nějaké ty skleničkové přesnídávky. Ale nechci,a by mi celý den jedla ovoce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.5.11 18:36

Zuzi já třeba malé ještě čerstvé jablko nedala, ani hrušku. Jen rozvařit na kompot. Já mám na jablka alergii takže proto. Meruňku jsem taky převařila. Minulý týden jsem jí dala kousek jahody a dobrý (u mě to dobrý nebylo, byla jsem do rána osypaná) a ona v pohodě, tak teď zvažuju jestli jí dám to jablko nebo ne. :nevim:

Fly - díky za pochvalu, já jsem měla taky pocit že je to tak zplácané :)

• Citovat
  • Upravit
4509
30.5.11 18:36
Flyingfrog píše:
leni: Stela zase zaručeně banán. No a je fakt, že i nějaké ty skleničkové přesnídávky. Ale nechci,a by mi celý den jedla ovoce. :cert:

no to ne no…ale dneska jsem rada ze dala bez kecu aspon to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.5.11 18:41
Flyingfrog píše:
leni: Kousky té mojí nevadí, ale ona prostě nebude jíst a nebude. Chlap jde znova zkoušet hrušku.Jako mně osobně nevadí, že bych měla jen kojit, ale nenávidím řeči okolí, že to UŽ PŘECE musí jíst a ty JEŠTĚ přes den kojíš? No a úplně tohle nepochopí kamarádka, co přijede na měsíc domů a chce, abych dorazila i já za ní (Pha) a že vyrazíme ven. :zed:

Ty jeste pres den kojis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No ja…ja uz ode dneska mozna ne :mrgreen: Jsem si rekla, ze dam az vecer, rano se vzbudil dyl nez ja, tak mel smulu, po odpo spani jsem nechtela a on mi to teda dal sezrat…proste pres den ode dneska odstavuju…to ty tvy znamy vyrid, ze zas nejsi takovy exot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure