Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
31.5.11 10:52
Achdarek píše:
Tak já si s Brunifid dovolím nesouhlasit. TEn můj úžasný. O děti se postará, uvaří, vypere. Když potřebuji, tak si můžu někam vyrazit. Třeba teď ty 4 dny. :mrgreen:Ale k plenkám. POSlední dobou byli Apolenčiny plenky hrozně cítít. Furt jsem přemýšlela čím to je. PEru v bambinexu na 40. Ale jednou za měsíc, když mám ms a peru vložky, tak peru na 60. Nikdy jsem žádný problém neměla. Ale ted jsem naposledy na 60 prala někdy v březnu, kdy byla poslední ms. A hele, po dvou měsícíh jsou plenky cítít. Tak jsem vyprala na 60 a už je to zase bez problémů.

Achdárku jen tiše závidím, ale musím říct, že můj chlap umí taky vyprat :-) To jsem ho naučila :-)

Já peru třeba jen na 60 a nemám žádný problém. Teplota 40 je podle mě na pleny málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.5.11 10:55

jojo to taky posloucham proc jsem jeste neudelal tohle a tamto…
ale nastolim mu rezim chlapeckovi, zadny ze prijde domu a placne sebou k telce a papani…se naji a dostane dite do ruky a cau, ja si udelam volno :cert:

jinak normalne takhle v riti nebyvam, ale dneska to na me cely padlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.5.11 10:55

plenky peru na 60 porad, jednou jsem je vzala na 90, kdyz byla stepka porad osypana, 40 se moc neverim ze by to vyprala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
31.5.11 10:58

TAK já už skoro rok peru na 40, ale jednou za měsíc na 60. Peru teda v tom bambinexu, který je určen přímo na pleny a pro praní při nízkých teplotách. Celý rok jsem problém neměla, až ted. MUsím na to myslet, že až budu těhotná, že musím občas vyprat na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 11:06
lenholka píše:
jojo to taky posloucham proc jsem jeste neudelal tohle a tamto…
ale nastolim mu rezim chlapeckovi, zadny ze prijde domu a placne sebou k telce a papani…se naji a dostane dite do ruky a cau, ja si udelam volno :cert:jinak normalne takhle v riti nebyvam, ale dneska to na me cely padlo

Leni když je toho moc, tak to jednou přijít musí!!! Třeba já jsem včera nevařila. Vykašala jsem se na to, protože jsem byla vážně naštvaná. Milostpán přišel, Otevřel hrnec co byl na plotně, nic v něm nebylo, tak si uraženě namazal chleba. Jen se na mě podíval co to jako je!! Měl štěstí, že nic neřekl!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.5.11 11:24

Majo nejvic me mrzi ze jsem vypenila na malou :-?
ted si hrabosi v kosiku a je klid, ale nekdy najit neco co ji zabavi to je umeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 11:25

LEni to mi povídej. Já jsem dneska malou taky pusinkovala a omlouvala jsem sejí, že jsem na ni vyjela. Já nevím čím malou zabavit. Jí nebaví nic. Je to děs. Ona si vůbec neumí zahrát sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
31.5.11 11:31

leni: Jo, tak tohle mám doma taky teď. Zrovna teď jsem ji po dlouhé době uspala, ale to muselo být s řevem. :-(
Vydrž, neboj, bude líp. :hug: A nošení kdyžtak zakaž, já jsem ráda, že Stelu prarodiče moc nenosí, protože pak bych se zbláznila.

Jo a chlap naštěstí vidí, že jsem v preli, takže ten je dobrý, ale see mě jinýma věcma.

Peťko: Já bych ji mohla nechat chlapovi, ale co s kojením? Nenakojí. :-/ On by se o ni postaral v klidu, to zvládá levou zadní. Naprosto v pohodě i plíny, do těch jsem ho zasvětila hned od chvíle, co jsem se zasvěcovala sama.

Bruni: Tohle heslo jsem prosazovala taky. :pankac: Ale je fakt, že tenhle můj chlap se umí o dítě postarat, vaří líp jak já. :-)

Maja viděla na vlastní oči, že mám chlapa vlastně v pohodě. Jenže jsou pak věci jiného rázu, co musím řešit. Například technického rázu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.5.11 11:32

u nas je to to samy… nekdy si v pohode vystaci s hrackama, jindy ji nezabavi vubec nic…

no a kosicek uz dobavil a ted se mi sape po vysavaci :zed:
ja se jenom modlim, aby az pujdem ven, neprisly ty slibovany bourky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 11:36

LEni j si nepamatuju kdy jí naposledy zabavily hračky :roll: Děs!

Fly tvého chlapa bych brala :-) Takový pohodář :-)a hlavně umí vařit!!! Ale chápu ty ostatní věci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
31.5.11 11:37

Stela si relativně dlouho vystačí sama, ale stejně nejlíp, abych u ní jen tak seděla, prostě byla na dohled. Já si z takhle malým dítětem hrát prostě neumím. :nevim:
Navíc neleze, nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 11:39

Fly já taky nevím co s ní. Mám po klidu. už řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
31.5.11 11:43

Ta moje naštěstí usnula. Ale ráno byla v pohodě, i když jsem byla v poklidu na WC, v koupelně. Pak ještě když tu byl taťka, tak dobrý, jenže pak asi chtěla spát a nešlo jí to a začal řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
31.5.11 11:45

farska: Juuuu, já teď zjistila, že jsi bydlela v mém milovaném městě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.5.11 12:03

ahoj!
tak já se taky řadím k menšině, která má doma správnýho chlapa a ne chlápka s chlapáckýma kecama. co si budem, s takovým bych ani nechodila, natož, abych se nechala oplodnit. :nevim:
a jinak leni, nejprve bych kopla tvojí mámu, vzápětí hned mužíčka. já byla před 14ti dny tak na mrtvici z nely, že jsem zavolala na jedno výběrko, že na to tady doma už nemám nervy a že odcházím do práce a doma bude muž. tak to vypadá, že bych mohla vážně nastoupit - ale dohodli jsme se, že ne hned, ale až jim třeba někdo otěhotní. trochu jsem se uklidnila, ale do práce chci jít pořád. nejsem prostě „mateřský typ až za hrob“. moje nervy to nezvládají. takže radši budu v práci a nela bude doma s taťkou, který to mnohem líp zvládá, než já. a hlavně je s tím teda svolný. dokonce říká, že se na to těší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure