Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
31.5.11 08:43
pomeranca píše:
já donedávna dělala kaši z počátečního mlíka… a žije :mrgreen:

Díky, to jsem potřebovala slyšet :palec: Jdu na to :mrgreen:
Já teda dávám kaši dopoledne, v poledne ovoce, k večeři zeleninu. Se supermatkami to nekonzultuji, vím sama, že se to pořadí doporučuje jinak, leč nějak se mi to líbí takhle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
31.5.11 08:52

Já dávám zeleninu večer jen když má v poledne sladké jídlo - třeba jáhly s ovocem, nebo vločky. Někdy jí udělám na oběd i krupici.

Ale teda mám vypozorované že po té zelenině večer jí musím dát ještě mlíko, jinak se budí v noci - asi jí na noc ta zelenina zasytí míň než kaše. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14106
31.5.11 09:12

leni: V podkroví, kde spíme, je 27 stupňů. :-) Ale asi jsem si od loňska zvykla. Akorát holka spí jen v overálku z Tesca.

A byt je jihovýchodní, takže teď se tady peču. No a střecha to pro jistotu nasaje všechno. Pro letošek je pod střechou rekord 28,5st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.5.11 09:24

Fly dneska ti obzvlast rozumim proc nechces dalsi dite, ja to moje asi dneska uz zabiju…
vstava brzo, za hodku chce spat, jenze to u ni musim lezet, nebo si s ni hrat nebo vzit na prochazku, jinak rve a rve a rve, a uz me to vazne toci za cely ty mesice, porad mam doma akorat bordel jak v p*deli, kdyz si uvarim tak je to svatek, no nedej boze abych se vzdalila vic jak na metr, fakt uz me to dite toci…a je to cim dal horsi cim vic jezdime na sever, ptz tam je porad u babicky na ruce
dneska uz jenom bulim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 09:35

Leni vidím, že naše holky mají všechny podobné období. Já jsem včera myslela, že skočím okna!! Do toho příjde ještě manžel a strašně se diví, že jsem nervózní, zlá a nemám chuť se bavit a do toho ještě začne něco štěkat a něco se mu nelíbí.
Potřebovala bych aspoň jeden den jen pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.5.11 09:39

Sice nemáme řvací období, ale když odejdu byť jen do kuchyně nebo se zavřu na záchod tak řve a řve a řve dokud nepříjdu, pak se směje :)

Kámošky s plavání jedou na 4 dny pryč - o děcka se budou starat muži (jedou v září, děcka narozená v srpnu). Prostě jim oznámily že jedou a děti jim nechají - třeba se v tom někdo inspirujete :) - a do toho jsem jim já řekla že můj jede na 14 dní sám pryč bez nás a ony z toho měli infarkt :)

• Citovat
  • Upravit
4509
31.5.11 09:40

Majo me ted chlap sleduje porad jak se tvarim, a porad mi pripomina ze takovy pohledy jsem nemivala…
ja mu to dite milerada na par dnu a noci prenecham a uvidime jak se bude tvarit…
kdyz prijde domu tak jsem jeste vic nabrousena ptz vim ze ceka ze budu mit super naladu, budu odpocata, natesena na nej, bude mi pripraveny jidlo a nejlepe by si predstavoval abych na nej jeste ve dverich hupsla…
dneska mam teda dost…

a to jeste posloucham od my mamky jakej je milan chudak a at se radsi kousnu do jazyka atd…
a co kdyby mi treba nekdy taky pomohl :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 09:56
lenholka píše:
Majo me ted chlap sleduje porad jak se tvarim, a porad mi pripomina ze takovy pohledy jsem nemivala…
ja mu to dite milerada na par dnu a noci prenecham a uvidime jak se bude tvarit…
kdyz prijde domu tak jsem jeste vic nabrousena ptz vim ze ceka ze budu mit super naladu, budu odpocata, natesena na nej, bude mi pripraveny jidlo a nejlepe by si predstavoval abych na nej jeste ve dverich hupsla…
dneska mam teda dost…a to jeste posloucham od my mamky jakej je milan chudak a at se radsi kousnu do jazyka atd…
a co kdyby mi treba nekdy taky pomohl :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Leni a nemáš náhodou stejného chlapa jako já????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.5.11 10:15

Majo ze by??
v tomhle jsou fakt vsichni stejni…

i kdyz zrovna mi kamarad vypravel jak ma vzor ve svym kolegovi, kterej kdyz prisel z prace tak vzala malou s kocarem ven aby si mohla zenska dat voraz…

no tak jsem udyndala dite na pul hodky, tak jsem se aspon nasnidala :roll:

ja v zajmu zachovani zdravyho rozumu budu muset po ranu courat s kocarem aby dite spalo a odpoledne potom ven na kukandu do parku, to ji bavi, ale bejt s ni furt doma, no tak me svihne…
uz at jsme v tom decine, tady v praze se neni poradne kam schovat pred slunickem..aspon teda tady u nas toho moc neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 10:23

LEni nejhorší je, že oni si neuvědomují, že toho máme za celý den dost. Já mám třeba chuť vykašlat se mu na vaření. Ať ví jaké to je, když nemá navařeno. Někdy si fakt připadám jako služka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.5.11 10:38

tak jsem si naivne myslela,ze bude mit to dite lepsi naladu, no tak ne, chtela bych uvarit, ale fakt nedavam kdyz tady hystericky rve, a uz rvu ja na ni a pak bulim ze jsem na ni hnusna :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.5.11 10:38

Clapi jsou všichni stejní, jen mají jiný oličej, abych je mohla rozeznat… To říkám už hodně let a platí to čím dál furt stejně :twisted:
Já teda uvařeno mám, třeba včera slepici na paprice. A nejlepší jsou dotazy, co jsem celej den dělala či doporučení, co bych ještě měla udělat, když jsem přece celý den doma…

• Citovat
  • Upravit
16492
31.5.11 10:39
lenholka píše:
tak jsem si naivne myslela,ze bude mit to dite lepsi naladu, no tak ne, chtela bych uvarit, ale fakt nedavam kdyz tady hystericky rve, a uz rvu ja na ni a pak bulim ze jsem na ni hnusna :zed: :zed:

Tak to fakt máme stejně. Já si teď užívám chvíli klidu, ale a chvíli to zase začne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 10:40
Brunifid píše:
Clapi jsou všichni stejní, jen mají jiný oličej, abych je mohla rozeznat… To říkám už hodně let a platí to čím dál furt stejně :twisted:
Já teda uvařeno mám, třeba včera slepici na paprice. A nejlepší jsou dotazy, co jsem celej den dělala či doporučení, co bych ještě měla udělat, když jsem přece celý den doma…

jojo to by jim šlo. Určovat co máme dělat, když máme tolik času :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
31.5.11 10:49

Tak já si s Brunifid dovolím nesouhlasit. TEn můj úžasný. O děti se postará, uvaří, vypere. Když potřebuji, tak si můžu někam vyrazit. Třeba teď ty 4 dny. :mrgreen:

Ale k plenkám. POSlední dobou byli Apolenčiny plenky hrozně cítít. Furt jsem přemýšlela čím to je. PEru v bambinexu na 40. Ale jednou za měsíc, když mám ms a peru vložky, tak peru na 60. Nikdy jsem žádný problém neměla. Ale ted jsem naposledy na 60 prala někdy v březnu, kdy byla poslední ms. A hele, po dvou měsícíh jsou plenky cítít. Tak jsem vyprala na 60 a už je to zase bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure