Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
31.5.11 12:59

ivuško: Chm, já to nedokážu, když mi začne řvát. Vztekám se, co jsem zase udělala špatně a ječím taky. Achjo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 13:00
ivuska.h píše:
Holky, co jste si to vzaly za zázraky? :cert: :lol: Férová promluva nezabírá? Chlapům to někdy nedojde samo od sebe, je potřeba jim to vklidu a jasně říct, žádné emoce a zaobalování do přijatelné formy… Já si teda na manžela nemůžu stěžovat, o děcka se postará perfektně (jednou zapomněl dát Ondrovi večeři :lol:), od mimina až doteď… Nevaří, ale to mě ani moc nevadí, když je krize, tak krupici zvládne, takže hlady neumřem :lol: Domácí práce dělíme tak nějak podle situace, většinou dělám většinu já, protože objektivně vzato mám míň věcí na práci. I když s tím podnikáním už je to vyváženější, ale i tak.K tomu „čistokrevnému“ mateřství a odchodu do práce, jak tu padlo – já bych nemohla celý den jen skákat kolem děcek, proto jsem si našla nějakou zábavu :palec: Volný čas jen pro sebe teda skoro nemám, ale nějak mi to zatím nevadí. Odejít do práce (případně se věnovat podnikání na celý úvazek) nechat děcka jen manželovi, to bych musela být schopna vydělat to, co on a to ještě asi dlouho nebudu, pak se uvidí… Ale as bych to ani tak neudělala, přecejen děcka jsou malá jen pár let a nechci, aby mi to uteklo.

Ivuš u nás promluva zabírá tak cca na měsíc. Potom se všechno vrací do starých kolejí a nebaví mě říkat to pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
31.5.11 13:01

Peťko: Hračky pro mě třeba nejsou bordel, ty jdou krásně uklidit. :-)
Tady je právě neustálého prachu, teď to chmíří z topolů. Maja viděla, jak nám tady uprostřed května venku „sněží“. :cert:
Hlavně ten prach se tady má na čem usazovat. Moje sny o bytě, kde je vše narváno v jedné obří skříni a v místnostech jsou jen nezbytně nutné věci (například gauč) tady dostávájí silně na zadek. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.5.11 13:02

fly, já taky vařím málokdy. oběd má honza v práci, já si chodím do školní jídelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.5.11 13:03
Flyingfrog píše:
No u nás chlap nevařit, tak asi zdechnem hlady. :oops: V tomhle asi by říkal někdo jemu „co sis to vzal za zázrak.“ :oops:
Jako nějaká jídla už zvládnu, ale vymyslet jídelníček třeba na celý týden a navíc ho uvařit, tak to bych nezvládla. :oops:

Já musím vařit každý den, nemám na výběr, děcka něco jíst musí :nevim: Ale většinou mě to i baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.5.11 13:05
Flyingfrog píše:
ivuško: Chm, já to nedokážu, když mi začne řvát. Vztekám se, co jsem zase udělala špatně a ječím taky. Achjo. :oops:

No jo, tak to si musíš víc věřit :palec: Vždyť je to normální, že se dítě někdy naštve, my dospělci to děláme taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.5.11 13:06

Tak já zase musím říct že manžel doma dělá veškeré domácí práce - od žehlení, přes vysávání, vytírání podlah a hlavně DENNĚ POMÝVÁ NÁDOBÍ!!!! Jen s malou si jen hraje :) občas přebalí, převleče a uspí.

Nedostatek času - Májo - přesně tak - jako David má 48dní dovolené!!!!!!! sysel jeden syslový - a to byl po porodu s námi 14 dní doma!!! Teď jede na 14 dní na tábor, pak dovča, takže mu to zase klesne, ale že by domluvil ty řemeslníky to né, to nakonec dopadne tak že to udělám já a bude to zase špatně :)

• Citovat
  • Upravit
16492
31.5.11 13:09

Fly u nás taky sněží .-) Máme toho plný byt :cert:

Já se snažím vždycky uvařit tka, aby to bylo aspoň na dva dny. Jenže on mi to vždycky sní i na večeři :cert: Nebaví mě denně vymýšlet jídla. Fakt nemám fantazii a nevím co vařit a hlavně s uřvaným dítětem to moc nejde.

Peti čekám sms :mrgreen:

Holky dneska konečně vyrazím s malou ven. Teď nemohla kvůli nemoci, tak snad se trochu uklidní až bude venku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.5.11 13:09
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
ivuško: Chm, já to nedokážu, když mi začne řvát. Vztekám se, co jsem zase udělala špatně a ječím taky. Achjo. :oops:
No jo, tak to si musíš víc věřit :palec: Vždyť je to normální, že se dítě někdy naštve, my dospělci to děláme taky :lol:

Mě se to jednou vymstilo :( a od té doby u ní radši taky jsem - malá se najedla, já jí dala do postýlky a šla na záchod (na delší dobu :mrgreen: ) a ona začala brečet tak strašně, já jsem furt nešla že jo, a najednou začala kašlat čím dál tím víc, pak ticho, tak jsem vystřelila ze záchoda jen tak :oops: , malá rudá jak rak a ona se dusila protože se jí tím brekem asi vrátilo to jídlo!!! Tak jsem jí praštila do zad, ona vyvrchla jídlo a začala se smát :) - stalo se to asi před měsícem, a od té doby jí nenechám vyřvat. :oops:

• Citovat
  • Upravit
16492
31.5.11 13:11
PetkaK píše:
Tak já zase musím říct že manžel doma dělá veškeré domácí práce - od žehlení, přes vysávání, vytírání podlah a hlavně DENNĚ POMÝVÁ NÁDOBÍ!!!! Jen s malou si jen hraje :) občas přebalí, převleče a uspí.Nedostatek času - Májo - přesně tak - jako David má 48dní dovolené!!!!!!! sysel jeden syslový - a to byl po porodu s námi 14 dní doma!!! Teď jede na 14 dní na tábor, pak dovča, takže mu to zase klesne, ale že by domluvil ty řemeslníky to né, to nakonec dopadne tak že to udělám já a bude to zase špatně :)

PEti tak je objednej jak bude na táboře a máš to :-)
To M. dovolenou nemá, protože když není v zimě práce, tak mu dávají dovolenou, takže ani nemůže nasyslit, ale je pravda, že když na něj zatlačím, tak si dovču vezme, ale max 2dny :cert:

Jé ť David přijede k nám a naučí M. žehlit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
31.5.11 13:15

Koukám ,že se řeší chlapi a MD . :mrgreen: Zrovna jsme to dnes ráno probírali, jak by ten můj byl rád doma . Nejlépe , abysme byli doma všichni , jenže to bysme se za chvíli asi šli pást … :-D
Byl by rád i sám doma s malou , ale jak píše Ivuška , taky tolik co on nevydělám …
Co se domácích prací týče , taky teď většinu dělám já , ale když chodím do práce , tak se dělíme. Teď mi pomáhá tím ,že prostředního vozí do školy a já nemusím vstávat :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.5.11 13:17

Já budu dovolenkovat u našich když bude david pryč - mamka bude hlídat a já budu chodit na párty s kámoškama :) :)

• Citovat
  • Upravit
16492
31.5.11 13:27
PetkaK píše:
Já budu dovolenkovat u našich když bude david pryč - mamka bude hlídat a já budu chodit na párty s kámoškama :) :)

Tý jo ty se máš :-) Já chci takýýýýý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.5.11 13:38

Ahoj! :)
Tak u nas je prevazne vsechno na mne, ale chlap aspon uvari a uvari si bez reci, i kdyz treba vecer prijde domu a nic na nej uz nezbylo :lol:

Příspěvek upraven 21.02.14 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.5.11 14:00

hm tak ja chlapovi co nereknu to neudela, a jeste mu to musim porad pripominat kdyz chci neco v konkretni den…

jsem zrovna zavzpominala na sestinedeli, jak byla mamka tyden po porodu u nas aby mi pomohla, tkz varila a poklizela a pak vyrazila s malou ven abych si odpocala, sla se prospat…no co udelal ten muj… chtel abych ho ostrihala :zed:
a pak kdyz jsme se bavili tak se divil proc jako jsem vynervovana ze mi dite rve, ze on je v klidu…fakt bych mu dala pesti :cert: :cert: :cert:
uz se to ve me kumuluje nejak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí