Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
31.5.11 20:57

tinpet, devadesátka je zbytečná. já vždycky flekaté věci dám do kýble, přisypu perkarbonát a zalívám vroucí vodou z rychlovarné konvice. pak to přykryju deklem a nechám pár hodin působit. vyprat pak stačí na šedesát. a je to fakt jako nový. :palec:
fly, my se ještě nestihli zadlužit, takže to pak budeme mít ještě na dýl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.5.11 21:01

jo a např. na skrvny od mrkve je bezkonkurenční sluníčko! nela se se mnou u jídla rve, tak to lítá všude. už jsem rezignovala na přepírání hned po zaprasení. normálně to vyperu až po xdnech a pak ty fleky vystavím na sluníčko. a zmízí úplně 8-o
teď jsem to zkoušela s dýní, ale na tu to nějak nefungovalo :nevim: asi zkusím citron, jak jsem někde četla - postříkat šťávou z citronu a pak taky šoupnout na sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.5.11 21:23
tinpet píše:
Ascha: a na kolik to pak dáváš? Zkoušela jsi na těch 90? Mám zkušenost, že ariel na skvrny na 90 zlikviduje všechno, u těch vkládaček se ale bojím, abych je nevysrážela nebo nezničila jinak savé jádro…

Ja pak davam na 60, na 90 neperu nic. Ale kolik toho davam… do kyble 1-2 lzice a horkou vodu, parkrat to promichnu, kdyz jdu okolo a necham do rana. Do pracky taky tak. A bacha, musis mit rukavice, nemichej to naholo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
31.5.11 21:25

Zuzy, tak co jsem dostala „babskou“ radu, tak na sluníčko dát samozřejmě mokré - nejlépe položit na zem - a pravidelně vlhčit konví, aby to pořád muselo schnout… tím to prý sluníčko vytahá… ideální prý je, dát to na sluníčko namydlený, vlhčit a až pak hodit do pračky… ten pekarbonát zkusím, díky za tip, akorát to pak s ním zkusím šoupnout ještě na to sluníčko :-D uvidíme, co to s plenkama udělá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.5.11 21:27

my teda jsme tez v podnajmu a sterhujem se zase do podnajmu a i tak nas to prijde na pekny prachy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.5.11 21:28
tinpet píše:
Zuzy, tak co jsem dostala „babskou“ radu, tak na sluníčko dát samozřejmě mokré - nejlépe položit na zem - a pravidelně vlhčit konví, aby to pořád muselo schnout… tím to prý sluníčko vytahá… ideální prý je, dát to na sluníčko namydlený, vlhčit a až pak hodit do pračky… ten pekarbonát zkusím, díky za tip, akorát to pak s ním zkusím šoupnout ještě na to sluníčko :-D uvidíme, co to s plenkama udělá :-D

No ja popravde nikdy nepochopila to slunicko, mne na nem bily pradlo zloutne… Ale fleky vytahne, to jo. Driv se tak belilo normalne, ja to jeste pamatuju u nas na zahrade, kdyz nebyla poradna pracka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.5.11 21:41

asho, já taky bělím perkarbonátem :mrgreen: sluníčko fakt jen na fleky od mrkve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.6.11 10:31

kde jste kdo? 8-o neodvál vás ten vichr? 8-o
nela dneska trhla rekord: snědla 32 lžiček jogurtu s nadrobenou sušenkou :lol: včera dala kupříkladu jen deset (což je běžný stav…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.6.11 10:47

Tady byla večer bouřka, přestala jít televize. Teď koukám, jestli se to vybere a dám ven bazének.

• Citovat
  • Upravit
2639
1.6.11 10:51
zuzanecka81 píše:
nela dneska trhla rekord: snědla 32 lžiček jogurtu s nadrobenou sušenkou :lol: včera dala kupříkladu jen deset (což je běžný stav…)

Ahoj, tak vy už tak moooc papáte? Naše Dani stávkuje, prostě zavře pusu a nic do ní nedostanem. Dnes pár lžiček rozmačkaného ovoce (přesnídívku). Jaký jogurt dáváš? To už můžem? Všude radí jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.6.11 11:01
palošek píše:
zuzanecka81 píše:
nela dneska trhla rekord: snědla 32 lžiček jogurtu s nadrobenou sušenkou :lol: včera dala kupříkladu jen deset (což je běžný stav…)
Ahoj, tak vy už tak moooc papáte? Naše Dani stávkuje, prostě zavře pusu a nic do ní nedostanem. Dnes pár lžiček rozmačkaného ovoce (přesnídívku). Jaký jogurt dáváš? To už můžem? Všude radí jinak. :nevim:

já jogurt dávám (občas), páč už odsávám málo mlíka a přijde mi lepší dát jogurt, než um. jinak jogurt má teda být až po ukončeném 8. měsíci. já taky nekrmím nelu v lehátku (to jen zeleninu), ale nechám jí se placatit po zemi (hraje si atd) a ona na všech čtyřech tu pusu aspoň chvíli otvírá. jinak v lehátku dá 3 lžičky a čau, už nechce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.6.11 11:02

jo a jogurt dávám bio hollandii. já teď zas nedávám přesnídávky, páč je podezřívám ze vzniku atopického exému :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.6.11 11:04

zuzko z presnidavek?? 8-o to snad nee…

Bruni a neni dneska na koupani zima??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.6.11 11:11

No vypadá to všlijak, sluníčko vylejzá a zalejzá. Ráno kolem osmé bylo na sluníčku pomalu 30, to mi zima nepřijde :mrgreen:

Jak jste tu včera řešily to řvaní - to už bych musela být v Bohnicích dávno. Dítě v postýlce nikdy nespalo, jen u kojení v náručí nebo v šátku. Před chvílí řvala jak prokopnutá, tak ji mám na hrbu a skládám prádlo, půjdu žehlit :lol:
Hrát si sama chvilku vydrží, ale musím být u ní a za chvilku mi stejně leze pomáhat, jakože vyndat nádobí z myčky a vlézt si tam sama a tak podobně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2417
1.6.11 11:15

Holky nemáte někdo zájem o zánovní Mommys Touch? Jedna je žlutá se sucháčema a druhá na patentky srdíčková.Obě jsou se vkládačkama. Za nějakou symbolickou cenu. A pak tu mám ještě dvě IB v emku.
Tak kdyby někdo měl zájem…SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí