Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
1.6.11 15:00

No a samozřejmě ani ostatní barvy. :-) Já nějak přehlédla, že se ptáš obecně, všimla jsem si jen, že píšeš, že doma máš červenou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
1.6.11 15:01
Anielkha píše:
zuzanecka81 píše:
ani, na baby-café probíhá hromadná objednávka :palec:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Zuzi a neco hotoveho? :) Nevim, jestli bych to zvladla :) a hlavne se to musi jeste michat, ne? Ja jsem takova patla… :-?

Já mám od Zuzky vzorek (dííííky, Zuzi :srdce: ) a prostě jen roztírám. Nic nemíchám nikam. :-) A rozhřívá se krásně při styku s pokožkou. A mně navíc vonííííí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.6.11 15:01
Super, moc díky za info… zdálo se mi právě, že mi Anavka pustila trochu červený na bílé plenečky, ale možná, že se mi to jenom zdá… u Babyideal se fakt děsím, jestli fialová barva nenadělá na 60 paseku… Moc díky za vaše informace, jsem fakt nováček a děsím se, abych nezničila, co jsem nakoupila :-D
Flyingfrog píše:
tinpet: Červený velur ani červená karkulka mi na 60 s bílými plenami neudělaly vůbec nic. :-) Ty barvy drží. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.6.11 15:07
zuzanecka81 píše:
ale prdajs! já ho mám a mažu jen tak, nic jsem nemíchala. sice je tužší, ale na dítě ho namažu v poho. vždycky naberu na prst, plácnu to na ní a ono to teplem hned povolí, takže mazat jde dobře :palec:
tak diky :) ja jdu sbirat odvahu to objednat :)
Flyingfrog píše:
Anielkha píše:
zuzanecka81 píše:
ani, na baby-café probíhá hromadná objednávka :palec:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Zuzi a neco hotoveho? :) Nevim, jestli bych to zvladla :) a hlavne se to musi jeste michat, ne? Ja jsem takova patla… :-?
Já mám od Zuzky vzorek (dííííky, Zuzi :srdce: ) a prostě jen roztírám. Nic nemíchám nikam. :-) A rozhřívá se krásně při styku s pokožkou. A mně navíc vonííííí. :srdce:

dobre, tak doufam, ze mne manzel neroztrhne, koupe on ;)

• Citovat
  • Upravit
5393
1.6.11 15:09

fly, mě taky voní :palec:
ani, tak si třeba neber celou kilovku, můžeš se zkusit s někým domluvit. já to taky rozposílala 4 holkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.6.11 15:09
zuzanecka81 píše:
ani, tak si třeba neber celou kilovku, můžeš se zkusit s někým domluvit. já to taky rozposílala 4 holkám

uz shanim ;)

• Citovat
  • Upravit
14106
1.6.11 15:10

Ani: A tuším, že na BC byla v té diskuzi i paní, co nabízela ještě z minula, co jí zbylo. Ale netuším teď nick. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.6.11 15:37
Anielkha píše:
zuzanecka81 píše:
uz shanim ;)

Jestli budes objednavat, tak ja bych si od tebe klidne vzala, uz jsem o tom uvazovala… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.6.11 15:48
asha píše:
Anielkha píše:
zuzanecka81 píše:
uz shanim ;)
Jestli budes objednavat, tak ja bych si od tebe klidne vzala, uz jsem o tom uvazovala… :kytka:

bezva :) kolik bys chtela? budu brat to nerafinovane, ano? cetla jsem, ze je to lepsi… ze ano Zuzi?

jsi z Prahy, vid? tak jestli chces, muzeme si to nekde predat.

• Citovat
  • Upravit
29730
1.6.11 16:03
Anielkha píše:
asha píše:
Anielkha píše:
zuzanecka81 píše:
uz shanim ;)
Jestli budes objednavat, tak ja bych si od tebe klidne vzala, uz jsem o tom uvazovala… :kytka:

bezva :) kolik bys chtela? budu brat to nerafinovane, ano? cetla jsem, ze je to lepsi… ze ano Zuzi?

Jj nerafinovany je fajn :palec: A kolik toho chces brat jen pro sebe? Ja vubec nemam odhad… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.6.11 16:33
asha píše:
Anielkha píše:
asha píše:
Anielkha píše:
zuzanecka81 píše:
uz shanim ;)

Jj nerafinovany je fajn :palec: A kolik toho chces brat jen pro sebe? Ja vubec nemam odhad… :think:

to ja taky ne, jestli jsem to spravne pochopila, minimalni objednavka je 1kg… rekni si kolik chces :) prece jen mas deti tri, ja jen jedno :)

• Citovat
  • Upravit
4509
1.6.11 16:34

tak vam teda reknu, ze u nas pocasi nic moc…
jsem vyrazila, vypadalo to, ze neco spadne, nakonec nic, ale teda fouka severak ze me to malem odfouklo, a to jsem se bala ze malou moc navlikam, kdyz zahnipla, tak jsem se usadila na klidny misto, i celkem nevetrny a vymrzla jsem tam jak ratlik, fuj…

a jdu se mrknout na vlnacky jak vypadaji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.6.11 16:34

já mám to nerafinované. a teda mě vůbec neubývá :lol: měla jsem 200g, teď budu mít kilovku :mrgreen: ale prý se dá dávat i do koupele, tak to pak určitě bude víc mizet. beru si ještě avokádový a kokosový olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
1.6.11 17:55

Zuzko: Já objednala 2kg s tím, že bude mít i Maja a Veru. :-)

leni: A odkud jsi? Nám tady se ochladilo, už dvakrát pršelo, ale vítr zase tak moc už nefouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.6.11 18:05

tady fičí jako prase. ani jsem nešla ven, bych ulítla. severní čechy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat