Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No a samozřejmě ani ostatní barvy.
Já nějak přehlédla, že se ptáš obecně, všimla jsem si jen, že píšeš, že doma máš červenou. ![]()
Anielkha píše:zuzanecka81 píše:Zuzi a neco hotoveho?
ani, na baby-café probíhá hromadná objednávka
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…Nevim, jestli bych to zvladla
a hlavne se to musi jeste michat, ne? Ja jsem takova patla…
Já mám od Zuzky vzorek (dííííky, Zuzi
) a prostě jen roztírám. Nic nemíchám nikam.
A rozhřívá se krásně při styku s pokožkou. A mně navíc vonííííí. ![]()
Flyingfrog píše:
tinpet: Červený velur ani červená karkulka mi na 60 s bílými plenami neudělaly vůbec nic.Ty barvy drží.
zuzanecka81 píše:tak diky
ale prdajs! já ho mám a mažu jen tak, nic jsem nemíchala. sice je tužší, ale na dítě ho namažu v poho. vždycky naberu na prst, plácnu to na ní a ono to teplem hned povolí, takže mazat jde dobře
Flyingfrog píše:Anielkha píše:Já mám od Zuzky vzorek (dííííky, Zuzizuzanecka81 píše:Zuzi a neco hotoveho?
ani, na baby-café probíhá hromadná objednávka
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…Nevim, jestli bych to zvladla
a hlavne se to musi jeste michat, ne? Ja jsem takova patla…
) a prostě jen roztírám. Nic nemíchám nikam.
A rozhřívá se krásně při styku s pokožkou. A mně navíc vonííííí.
dobre, tak doufam, ze mne manzel neroztrhne, koupe on ![]()
fly, mě taky voní ![]()
ani, tak si třeba neber celou kilovku, můžeš se zkusit s někým domluvit. já to taky rozposílala 4 holkám
zuzanecka81 píše:
fly, mě taky voní
ani, tak si třeba neber celou kilovku, můžeš se zkusit s někým domluvit. já to taky rozposílala 4 holkám
uz shanim ![]()
Ani: A tuším, že na BC byla v té diskuzi i paní, co nabízela ještě z minula, co jí zbylo. Ale netuším teď nick. ![]()
Anielkha píše:zuzanecka81 píše:uz shanim
fly, mě taky voní
Jestli budes objednavat, tak ja bych si od tebe klidne vzala, uz jsem o tom uvazovala… ![]()
asha píše:Anielkha píše:Jestli budes objednavat, tak ja bych si od tebe klidne vzala, uz jsem o tom uvazovala…zuzanecka81 píše:uz shanim
fly, mě taky voní
bezva
kolik bys chtela? budu brat to nerafinovane, ano? cetla jsem, ze je to lepsi… ze ano Zuzi?
jsi z Prahy, vid? tak jestli chces, muzeme si to nekde predat.
Anielkha píše:asha píše:Anielkha píše:Jestli budes objednavat, tak ja bych si od tebe klidne vzala, uz jsem o tom uvazovala…zuzanecka81 píše:uz shanim
fly, mě taky voní
ani, tak si třeba neber celou kilovku, můžeš se zkusit s někým domluvit. já to taky rozposílala 4 holkámbezva
jsi z Prahy, vid? tak jestli chces, muzeme si to nekde predat.kolik bys chtela? budu brat to nerafinovane, ano? cetla jsem, ze je to lepsi… ze ano Zuzi?
Jj nerafinovany je fajn
A kolik toho chces brat jen pro sebe? Ja vubec nemam odhad… ![]()
asha píše:Anielkha píše:Jj nerafinovany je fajnasha píše:Anielkha píše:Jestli budes objednavat, tak ja bych si od tebe klidne vzala, uz jsem o tom uvazovala…zuzanecka81 píše:uz shanim
fly, mě taky voní
ani, tak si třeba neber celou kilovku, můžeš se zkusit s někým domluvit. já to taky rozposílala 4 holkámbezva
jsi z Prahy, vid? tak jestli chces, muzeme si to nekde predat.kolik bys chtela? budu brat to nerafinovane, ano? cetla jsem, ze je to lepsi… ze ano Zuzi?
A kolik toho chces brat jen pro sebe? Ja vubec nemam odhad…
to ja taky ne, jestli jsem to spravne pochopila, minimalni objednavka je 1kg… rekni si kolik chces
prece jen mas deti tri, ja jen jedno ![]()
tak vam teda reknu, ze u nas pocasi nic moc…
jsem vyrazila, vypadalo to, ze neco spadne, nakonec nic, ale teda fouka severak ze me to malem odfouklo, a to jsem se bala ze malou moc navlikam, kdyz zahnipla, tak jsem se usadila na klidny misto, i celkem nevetrny a vymrzla jsem tam jak ratlik, fuj…
a jdu se mrknout na vlnacky jak vypadaji ![]()
já mám to nerafinované. a teda mě vůbec neubývá
měla jsem 200g, teď budu mít kilovku
ale prý se dá dávat i do koupele, tak to pak určitě bude víc mizet. beru si ještě avokádový a kokosový olej
Zuzko: Já objednala 2kg s tím, že bude mít i Maja a Veru. ![]()
leni: A odkud jsi? Nám tady se ochladilo, už dvakrát pršelo, ale vítr zase tak moc už nefouká.
tady fičí jako prase. ani jsem nešla ven, bych ulítla. severní čechy ![]()