Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky
koukám že řešíte vítání občánků
Na to jsem se těšila hrooozně moc až mi Maxíka přivítají ,ale bohužel zatím nic
u nás to začal dělat starosta předloni, přivítal si syna
ale bylo to hezký, snad letos na podzim ![]()
evi.an píše:Anielkha píše:Tak to by bylo super, budu moooc ráda. Dej mi kdyžtak vědět co a jak
Kdyz Asha rekne, kolik chce, tak ja se klidne rozdelim.Mne klidne staci 250g.
.
a kolik budes chtit? taky 250? ![]()
Asho, tak ja to jdu objednat, tak s tim pocitejte, vezmu kg a kdyztak jeste neco udam snad Carey. ![]()
K vítání: u nás je to pravidelně pro všechny dětičky, kolem 3 mesíce příjde pozvánky na MÚ, tam následuje nějaký kulturní
program, přivítání, dáreček, fotečka (kdo chce) i rodinná. A dostali jsme pamětní list.
vypadalo to sice jako toaleták, ale prý pamětní
Chodí celkem málo rodičů s dětma. Proč je vítání? To není místo křtin (pro nevěřící), ne?
Bruni mala nejak po rannim probuzeni nevydrzi dlouho vzhuru, proste dospava, coz driv nedelala, je vylozene utahana tkz dostane kozu a spi… nekdy ale to na kozu nevychazi, naji se treba, pul hodiny si hraje a pak chce spat a to se ji snazim marne uspat v posteli, az to preroste v hysterak a musim ven s kocarem…
jinak taky je to u nas tak ze jak nekam zalezu nebo jsem moc daleko tak rve, ale jak prijdu bliz nebo si ji vezmu na ruku tak je klid…
ale to uspavani je ted mor, a to pritom driv tak hezky usinala, chjo ![]()
Brunifid píše:
Heleďte, hezký článek
Zrovna jsem tady chtěla dát ten odkaz - moc pěkné napsáno.
Brunifid píše:
Heleďte, hezký článek
Mně se ten článek nelíbil.
A diskuze pod ním přesně taková, jakou jsem čekala.
leni: Teda taková organizace blbá. U nás jasně vyhrazená místa vpředu pro maminky s dítkem, tatínkové za ně a ostatní kam se vejdou. Jako já bych tam nemusela, ale ty šaty se mi hodily jednak jen na to (kamarádka mi je poslala a byly na 0-3m, letní šaty a já zářijové dítě) a druhak kvůli našim.
Plus jsem se tam potkala s maminkou, co jsme spolu chvilku ležely před sály v porodce. ![]()
Holky dívaly jste se v úterý na Nově na Víkend? Bylo tam o praní. Zajímavá to reportáž. Pro ty které neviděly, byl to amaterský test reportérky, vzala ubrus či co to bylo, pocákala kde čím, nechala zaschnout a prala. Prací prášek levnější, gel levnější, ta eko koule, no a poslední byla valcha a mýdlo jelen. Vyhrála valcha s mýdlem, poslední byla ta eko koule.
![]()
Katy: Máš jiný obrázek. ![]()
A zajímavý test.
Akorát já jsem lenivá prát na valše, plus ji tady ani nemám. Mamka ji má. ![]()
Fly no já když jsem viděla začátek té reportáže, tak mi to bylo jasno, že to tak dopadne, prostě valcha je valcha, ale která z nás bude stát u valchy, asi žádná.
![]()
PetkaK píše:Brunifid píše:Zrovna jsem tady chtěla dát ten odkaz - moc pěkné napsáno.
Heleďte, hezký článek
Mě se to nelíbilo, je to zbytečně provokační a nikoho to o látce nepřesvědčí, akorát naštve… Jasně, že s hlavníma argumentama souhlasím, ale ta forma je moc útočná.
Katy ja zrovna tu eko kouli dostala… prala jsem s tim jednou a vypadalo to celkem ok tak nevim ![]()
hele co je s Miri??
lenholko no asi záleží co tou koulí pereš, ale fakt to co tam na ten ubrus dala, tak to to nevypralo, byl tam kečup a další jiné chuťovky a nechány do druhého dne zaschnout, pak teprve prala.
Na záda nahazuji přes hlavu, malé se to děsně líbí, jak ji položím na záda na šátek a šteluju jí to kolem zadečku, tak už se směje a jak letí přes hlavu a přistane na zádech, to je nejlepší, to by mohla lítat furt

Ona neřve nějak v kuse třeba dvacet minut, vždycky začne kvůli něčemu. Třeba že odejdu přemáchnout pokaděnou plínu. Jak se vrátím a vezmi si ji, je to dobrý. Nebo když sedím u PC a nevšímám si jí, to mě dlouho nenechá. Ale jak ji vezmu a jdeme spolu něco dělat, je to dobrý. Prostě neznám takový ten neutišitelný řev