Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
2.6.11 20:38

Peti :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
2.6.11 20:47

PetkoK , :cry: .
Katy2, super fotka :palec:

Jinak mě ten článek o látkovkách taky neoslovil - přesně jak píšou holky , zdá se mi dost agresivní - používat jednorázovky a přečíst si tenhle článek, tak látkovat nezačnu a ještě si o dotyčné myslím své :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.6.11 20:48

Peti :hug: Je mi to líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.6.11 20:55

Ahojte, hlásím se, že žiju :mrgreen:

Ad jídlo: Šimon začal vyžadovat naše jídlo, např kaši nechce, řve, dokud mu nedám chleba, který jíme my…

Ad vítání občánků: my tam nešli, na tohle já nejsem. A jak psala ivuška, vadilo by mi, že jsou tam vlastně cizí lidi… Měli jsme křtiny, to bylo moc pěkné

článek: s něčím souhlasím, s něčím ne, ale líbí se mi název: jsem líná a tak používám látkovky :palec: Co se týče věnování se dětem, když plínky hážu do pračky, tak mladej je u mě na zádech (pokud zrovna nespí) a kyž věšíme venku, lozí si tam po trávě. Rozhodně se mu při péči o látkovky věnuji více, než při sezení u počítače.

Peti: to je mi líto, drž se :hug:

Já si začala měřit BT, vzpadá to, že ovulace proběhla, tož mám radost, vypadá to, že funguju :palec:

Jinak už nevím, jestli tu je něco, na co jsem chtěla reagovat :think: jooo vlastně ta reportáž o praní: Se mi ulevilo, že mýdlo s jelenem je nej :dance:

Katy: pěkná profilovka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.6.11 20:57

ta diskuze pod tim clankem je fakt desna… a cim dal vic me vytaci jak hnusarky utocej na latkarky jak jsou latkarky agresivni na hnusarky ac mi to teda prijde naopak a pak nevim proc bych mela poslouchat jakej jsem dobytek kdyz vezu domu podelanou plinu…
myslim si ze lidi jsou leckdy dobytci sami o sobe ale proc zenska ktera se stara o mimino :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.6.11 21:07

leni ono to je naopak. Já už jsem to tady do jedné diskuze psala. Vždycky začnou holky útočit na látkařku a nechápu proč. A potom se strašně mezi sebou litují, jak jsme na ně zlé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.6.11 21:12

ja jsem jenom zvedava kdo se bude za par let smat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.6.11 21:13

Uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 21:22

Smat se nemusi nikdo, zvlast, kdyz se potvrdi, ze je to i o ty plodnosti … jedine, ze bychom meli vlastni seznamku, co holky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
2.6.11 21:27

Holky muzete mi prosim poradit nejakou osvedcenou kombinaci plenka (ne ctverce) a svrchnaky (pul nebo fleese). Daji se takhle pouzivat i vetsi vkladacky, cca 12 cm siroke? Udrzi se to tam, kdyz to nejsou kalhotkove?

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
2.6.11 21:39
zelazuzu píše:
jdu koupat tu naši malou nedobrotu uřvanou :mrgreen:

Nedobrotu… :lol: to je pěkný výraz :-)

Látka: co se mě týká, tak i holky, které používají papírovky, naše látkovky obdivovaly. Mudře se to vyloženě líbilo, a sestřička v poradně pokaždé ohlíží, jakou kapsovku mám ten den a jaké v tašce…to je sranda. Mě už se okoukaly :mrgreen: To fakt záleží na lidech. Některým kamarádkám se látkovky sice líbí, ale nepoužívaly by je. Ale to je jejich věc.
Vesměs je však v našem okolí málo lidí, kteří znají moderní plenkové kalhotky. A tak se diví 8-o

Příspěvek upraven 02.06.11 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.6.11 21:46
asha píše:
Smat se nemusi nikdo, zvlast, kdyz se potvrdi, ze je to i o ty plodnosti … jedine, ze bychom meli vlastni seznamku, co holky? :lol:

ja to myslela v tom smyslu ze se nam ted smejou jaky jsem blbky a prasata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 21:49
lenholka píše:
asha píše:
Smat se nemusi nikdo, zvlast, kdyz se potvrdi, ze je to i o ty plodnosti … jedine, ze bychom meli vlastni seznamku, co holky? :lol:
ja to myslela v tom smyslu ze se nam ted smejou jaky jsem blbky a prasata

No jo no…ja se spis bojim, ze se ve finale nebude smat fakt nikdo. A uz vubec nechapu, jak nekdo muze rict, ze kdyz jsou latkarky takovy, tak teda just budu pouzivat jednorazovky. To je chovani malyho decka, ne? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.6.11 21:50

asho to bohuzel je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.6.11 21:51

leni: Já četla prvních asi 6 příspěvků v té diskuzi a stačilo mi to.

Problém ale je, že ten článek je útočný, takže se hned igelitkářky brání no.
Já do toho svým kamarádkám nekecám, ačkoliv jsem jediná, kdo používá látkovky. Tehdá ženské v práci ze mě byly na mrtvici, že je budu používat a „vyvařovat a žehlit.“

No a jestli ty, které o látkářkách říkají něco o blbkách a prasatech, nejsou pak ty „dámy,“ co odhazují vložky/tampony/toaleťák kam se jim zamane, hlavně aby to s sebou nemusely tahat. :cert:

Já už ty diskuze na rodině nečtu, beztak je to tam vždycky jedna obří hádka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure