Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3054
3.6.11 12:50

Jak odsmradit pračku?

Po nějaké době látkování opět zdravím zkušenější! :mavam: Přes den už jedu na látce, skladuju na sucho, pokakanou plenku přeperu pod studenou vodou se žlučovým mýdlem, vyždímu a hodím do kýble. Peru po 2 max.3 dnech a plenky teda fest smrděj…jenže mi pak smrdí i pračka!Peru Formilem s přídavkem Arielu na skvrny, na 60 stupňů. Plenky jsou super vypraný, ale bez tý aviváže mi ta pračka pak páchne…když pak vyperu jiný prádlo s aviváží, tak vysmrádne, ale ten zápach pak trochu cítím z prádla… Jenže na plenky nemůžu aviváž, ne? :think: Co byste poradily? A ještě jak pračku vyčistit s tím octem? Moc děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.6.11 13:22
janisska píše:
Po nějaké době látkování opět zdravím zkušenější! :mavam: Přes den už jedu na látce, skladuju na sucho, pokakanou plenku přeperu pod studenou vodou se žlučovým mýdlem, vyždímu a hodím do kýble. Peru po 2 max.3 dnech a plenky teda fest smrděj…jenže mi pak smrdí i pračka!Peru Formilem s přídavkem Arielu na skvrny, na 60 stupňů. Plenky jsou super vypraný, ale bez tý aviváže mi ta pračka pak páchne…když pak vyperu jiný prádlo s aviváží, tak vysmrádne, ale ten zápach pak trochu cítím z prádla… Jenže na plenky nemůžu aviváž, ne? :think: Co byste poradily? A ještě jak pračku vyčistit s tím octem? Moc děkuju! :kytka:

Projed to octem… Jinak teda to muze byt i kombinaci pracich prostredku. Ja peru bud v Ecoveru, nebo ted mam jen orechy a perkarbonat, kapnu tee-tree, pliny mam bez fleku a nesmrdi nic, ani pracka :nevim: Pliny peru na 60, jinak vsechno na 40.
Ocet davam podle oka a zapnu na 90. Jinak pokud budes davat ocet jako avivaz, pradlo ti sice nebude vonet (to je teda relativni :lol: ), bude vonet jen cistotou a vodou a zabijes dve mouchy jednou ranou, navic to muzes davat i k plinam. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.6.11 15:03
M-a-j-a píše:
Holky dnešní pošta :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak ta mi přišla v pondělí :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
3.6.11 15:04

A ten ocet když budu čistit pračku mám dát místo prášku nebo místo aviváže? Asi prášku, ne? Omlouvám se asi za stupidní dotazy, ale ještě nedávno jsem pračku neuměla používat… :oops: mama hotel,no…Jinak moc děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.6.11 15:09
Ráďa69 píše:
M-a-j-a píše:

A super, že? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.6.11 15:09
janisska píše:
A ten ocet když budu čistit pračku mám dát místo prášku nebo místo aviváže? Asi prášku, ne? Omlouvám se asi za stupidní dotazy, ale ještě nedávno jsem pračku neuměla používat… :oops: mama hotel,no…Jinak moc děkuju! :kytka:

Ja to leju primo na buben, ja zadny prihradky nepouzivam :) Bez predpirky teda, to by se ti splachlo. Jinak pokud to budes davat k pradlu, tak to ty prihradky na avivaz a mnozstvi asi tak glo-glo-glo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.6.11 15:10

Holky, ty katata jsou nadherny :palec: Jesteze nema nic poradnyho pro kluky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.6.11 15:14
asha píše:
Holky, ty katata jsou nadherny :palec: Jesteze nema nic poradnyho pro kluky :mrgreen:

Tobě se nelíběj zelený sovičky? Ty mi přijdou na kluka super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.6.11 15:15
Ráďa69 píše:
asha píše:
Holky, ty katata jsou nadherny :palec: Jesteze nema nic poradnyho pro kluky :mrgreen:
Tobě se nelíběj zelený sovičky? Ty mi přijdou na kluka super :palec:

Mne se libi ty zamluveny…ale 500 bych za ne stejne nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.6.11 15:17
M-a-j-a píše:
Ráďa69 píše:
M-a-j-a píše:
A super, že? :palec:

No jasně :palec: …že jsme si M-a-j-o, ale tenhle týden udělaly radosti ,že ? :mrgreen:
Ale podotýkám , že jsem prodala několik plen a zimní kombinézu 8-o na MMB…
A přiznám se , Desconhecida vystavila vlňáky , co nebyly na objednávku v mé barevné kombinaci - hádejte jak to dopadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.6.11 15:34

Já teda zatím žádné oblečení neprodávám. Tiše doufám, že druhé dítě bude taky holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.6.11 15:39

Amálka si nenechala ujít první příležitost a hned karkulku pos.ala… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.6.11 16:04
M-a-j-a píše:
Já teda zatím žádné oblečení neprodávám. Tiše doufám, že druhé dítě bude taky holka :mrgreen:

To chápu :-D , já ale už končím , tak můžu :wink:

Jo - u nás byla Karkulka pos…asi po 10 minutách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.6.11 16:12

Ahojky, po 14 dnech jsem zpet a nedocitam,nedavam to :mrgreen: usla mi nejaka novinka?
Dnes jsem delala lanolinovou lazen a dosel mi ecover na vlnu,samo ze jsem shanela a nikde jej ted nemaji :cert: tak jsem do lazne dala nejakej jinej pripravek na vlnu z M&S a zadna zmena :think: ,dala jsem jedno ydlo…nic a druhe mydlo a teda troxhu se to zabarvilo do bila,ale nic moc :zed: toz nevim, vlnaky jsem tam supla ale teda jakej to bude uspech netusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
3.6.11 16:24

Mně dítě ty plíny už dávno neposírá. :-) Má kliku, jinak bych se vztekla.

Ahoj Miriiiii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí