Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
4.6.11 21:35
lenholka píše:
ovsem ted se mi naskytl pohled na dite klecici na ctyrech, koukajici si mezi nohy a curajici :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.6.11 21:36
zuzanecka81 píše:
zdarec!
tak já jsem divná, já chci, aby se to moje dítě co nejdýl jen válelo 8-)a výlet do práglu super, neluše byla hvězda! :palec:

to já chtěla taky ale on musí být jak na schvál ve všem na před… :zed: :zed: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.6.11 21:39

Kubovi ještě není ani půl roku a už skoro leze, má nakročíno k sezení vesměs polosedí, opírá se o jednu ruku, no je to otázka pár týdnů? no u něj asi jen pár dní :zed: a je šíleně divokej, no je to číslo… to bude po tatínkovi, já tak aktivní fakt nejsem :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.6.11 21:43
Phoebe píše:
lenholka píše:
ovsem ted se mi naskytl pohled na dite klecici na ctyrech, koukajici si mezi nohy a curajici :mrgreen:

Tak malá jednou byla bez plínu, stoupla si k posteli, pak si tak přidřepla a čůrala :cert: na koberec u našich, takže pozdvižení :) a počůrala si samo obě boty :)

• Citovat
  • Upravit
22590
4.6.11 21:47
PetkaK píše:
Mirii - a kde jsi byla? Na dovči někde nebo jen nebyl čas?

Nene, byla tu na 14 dni na navsteve tchyne :mrgreen: do toho jsem dostala domaci pekarnu a po vecerech shanelaminfo o chlebu :mrgreen: nemela jsem moc cas debatovat a tak jsem radeji mrkajici ocko tady ani nerozkliknula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.6.11 21:49

fly, jj, vlak se jí líbil, v muzeu dávala pozor a celkově to bylo super. jen jsem teda dala alany. včera totiž 4* kadila, tak jsem nechtěla jet s bobanovejma plínama. no a ona samo dneska netrousila :mrgreen: jídlo měla jen mlíko a vodu na pití. brala jsem kočár a nosítko. jo a tady je nadšené foto z vlaku s taťkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.6.11 21:49
zuzanecka81 píše:
zdarec!
tak já jsem divná, já chci, aby se to moje dítě co nejdýl jen válelo 8-)

Taky by mi to nevadilo, naopak si myslím, že jen ať chodí až po roce. Ale když to bude dřív, tak ji svazovat nebudu a holt se budu radovat z úspěchů 8-)

• Citovat
  • Upravit
4724
4.6.11 21:55
PetkaK píše:
Phoebe píše:
lenholka píše:
Tak malá jednou byla bez plínu, stoupla si k posteli, pak si tak přidřepla a čůrala :cert: na koberec u našich, takže pozdvižení :) a počůrala si samo obě boty :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.6.11 21:59

Koukam jak si stezujete na ppl :mrgreen: no teda budte vdecne za to ze vam redem zavolaji a jeste reknou rozmezi :mrgreen: Nam zde DHL, PPL proste jakakoliv firma prijede a bud ses doma ci ne, pak si teprve muzes zkouset domlouvat ze ti to druhy den hodi a dopredu trebas zavolaji.....ale nektere firmy jsou taaak zlate ze ti nechaji balicek jen prede dverma :mrgreen: tim se teda jeste nic neztratilo :nevim:
Mne mala sedi,leze po ctyrech po kolenou a taky se snazi lozit jako malej Maugli po nozickach :lol: , jinak je teda expert na lezeni do vysek :zed: to u Denisky neznam :nevim: ale stejne si myslim,ze chodit bude az tak v roce, Deniska byla taky takhle zrychlena.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
4.6.11 22:04

pheobe: Jedné kamarádce klučina taky je aktivní, nejsi sama. :-)A já když mám jo hodně blbou náladu, tak tady zuřím, že je holka pozadu, že i mladší děti jsou šikovnější jak ona. :oops:

Zuzko: Parádní fotka. :palec: Když já mám špatný pocit z jednorázovky na noc, přes den jsem jednorázovku nedala už hoooooodně dlouho, tak se mi to nechce dělat. Takový divný blok mám. :-)
Mimochodem, už jsem ti psala, že má hezkého chlapa? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.6.11 22:06

Holky, první dvě dcery byly obě rychlé, ve všem, v přetáčení, lezení i chůzi. Za to tadla třetí :zed: má na všechno čas, ale Mudra říkala, že je v pořádku, že ji necháme vyvíjet svým tempem. Jsem zvědavá, jak jí to bude dlouho trvat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
4.6.11 22:06

Mirii: Chm, tady zase nechat balík před bytovkou, tak tu zajisté nebude. :lol:

Já mám fakt kliku na PPLáka, zavolá mezi 7-8, že tu kolem 10-11 bude a tak nějak většinou i je. Poprvé mi volal, když jsem ještě chodila do práce a já hlavně nevěděla, že ten eshop posílá PPLkem, takže jsem byla překvapená, co jsem měla asi za hovor v půl sedmé ráno. :lol: Dovolal se mi až na potřetí a pak mi to dovezl do práce. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
4.6.11 22:07
palošek píše:
Holky, první dvě dcery byly obě rychlé, ve všem, v přetáčení, lezení i chůzi. Za to tadla třetí :zed: má na všechno čas, ale Mudra říkala, že je v pořádku, že ji necháme vyvíjet svým tempem. Jsem zvědavá, jak jí to bude dlouho trvat :think:

Co to máte za nádherného hafáčka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
4.6.11 22:11

Ahojte, na facebooku mi chyběla skupina pro látkařky, tak jsem ji založila. Doufám, že se přidáte! Skupina se jmenuje Látkující maminky.
:pankac: :pankac: :dance:

• Citovat
  • Upravit
13376
4.6.11 22:23
Hanzlici píše:
Ahojte, na facebooku mi chyběla skupina pro látkařky, tak jsem ji založila. Doufám, že se přidáte! Skupina se jmenuje Látkující maminky. :pankac: :pankac: :dance:

Už tam valím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí