Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:
ovsem ted se mi naskytl pohled na dite klecici na ctyrech, koukajici si mezi nohy a curajici
zuzanecka81 píše:
zdarec!
tak já jsem divná, já chci, aby se to moje dítě co nejdýl jen váleloa výlet do práglu super, neluše byla hvězda!
to já chtěla taky ale on musí být jak na schvál ve všem na před…
![]()
Kubovi ještě není ani půl roku a už skoro leze, má nakročíno k sezení vesměs polosedí, opírá se o jednu ruku, no je to otázka pár týdnů? no u něj asi jen pár dní
a je šíleně divokej, no je to číslo… to bude po tatínkovi, já tak aktivní fakt nejsem
![]()
Phoebe píše:lenholka píše:
ovsem ted se mi naskytl pohled na dite klecici na ctyrech, koukajici si mezi nohy a curajici![]()
![]()
Tak malá jednou byla bez plínu, stoupla si k posteli, pak si tak přidřepla a čůrala
na koberec u našich, takže pozdvižení
a počůrala si samo obě boty ![]()
PetkaK píše:
Mirii - a kde jsi byla? Na dovči někde nebo jen nebyl čas?
Nene, byla tu na 14 dni na navsteve tchyne
do toho jsem dostala domaci pekarnu a po vecerech shanelaminfo o chlebu
nemela jsem moc cas debatovat a tak jsem radeji mrkajici ocko tady ani nerozkliknula ![]()
fly, jj, vlak se jí líbil, v muzeu dávala pozor a celkově to bylo super. jen jsem teda dala alany. včera totiž 4* kadila, tak jsem nechtěla jet s bobanovejma plínama. no a ona samo dneska netrousila
jídlo měla jen mlíko a vodu na pití. brala jsem kočár a nosítko. jo a tady je nadšené foto z vlaku s taťkou ![]()
zuzanecka81 píše:
zdarec!
tak já jsem divná, já chci, aby se to moje dítě co nejdýl jen válelo
Taky by mi to nevadilo, naopak si myslím, že jen ať chodí až po roce. Ale když to bude dřív, tak ji svazovat nebudu a holt se budu radovat z úspěchů ![]()
PetkaK píše:Phoebe píše:Tak malá jednou byla bez plínu, stoupla si k posteli, pak si tak přidřepla a čůralalenholka píše:
ovsem ted se mi naskytl pohled na dite klecici na ctyrech, koukajici si mezi nohy a curajici![]()
![]()
na koberec u našich, takže pozdvižení
a počůrala si samo obě boty
Koukam jak si stezujete na ppl
no teda budte vdecne za to ze vam redem zavolaji a jeste reknou rozmezi
Nam zde DHL, PPL proste jakakoliv firma prijede a bud ses doma ci ne, pak si teprve muzes zkouset domlouvat ze ti to druhy den hodi a dopredu trebas zavolaji.....ale nektere firmy jsou taaak zlate ze ti nechaji balicek jen prede dverma
tim se teda jeste nic neztratilo ![]()
Mne mala sedi,leze po ctyrech po kolenou a taky se snazi lozit jako malej Maugli po nozickach
, jinak je teda expert na lezeni do vysek
to u Denisky neznam
ale stejne si myslim,ze chodit bude az tak v roce, Deniska byla taky takhle zrychlena.....
pheobe: Jedné kamarádce klučina taky je aktivní, nejsi sama.
A já když mám jo hodně blbou náladu, tak tady zuřím, že je holka pozadu, že i mladší děti jsou šikovnější jak ona. ![]()
Zuzko: Parádní fotka.
Když já mám špatný pocit z jednorázovky na noc, přes den jsem jednorázovku nedala už hoooooodně dlouho, tak se mi to nechce dělat. Takový divný blok mám. ![]()
Mimochodem, už jsem ti psala, že má hezkého chlapa? ![]()
Holky, první dvě dcery byly obě rychlé, ve všem, v přetáčení, lezení i chůzi. Za to tadla třetí
má na všechno čas, ale Mudra říkala, že je v pořádku, že ji necháme vyvíjet svým tempem. Jsem zvědavá, jak jí to bude dlouho trvat ![]()
Mirii: Chm, tady zase nechat balík před bytovkou, tak tu zajisté nebude. ![]()
Já mám fakt kliku na PPLáka, zavolá mezi 7-8, že tu kolem 10-11 bude a tak nějak většinou i je. Poprvé mi volal, když jsem ještě chodila do práce a já hlavně nevěděla, že ten eshop posílá PPLkem, takže jsem byla překvapená, co jsem měla asi za hovor v půl sedmé ráno.
Dovolal se mi až na potřetí a pak mi to dovezl do práce. ![]()
palošek píše:
Holky, první dvě dcery byly obě rychlé, ve všem, v přetáčení, lezení i chůzi. Za to tadla třetímá na všechno čas, ale Mudra říkala, že je v pořádku, že ji necháme vyvíjet svým tempem. Jsem zvědavá, jak jí to bude dlouho trvat
Co to máte za nádherného hafáčka? ![]()
Ahojte, na facebooku mi chyběla skupina pro látkařky, tak jsem ji založila. Doufám, že se přidáte! Skupina se jmenuje Látkující maminky.
![]()
Hanzlici píše:
Ahojte, na facebooku mi chyběla skupina pro látkařky, tak jsem ji založila. Doufám, že se přidáte! Skupina se jmenuje Látkující maminky.![]()
![]()
Už tam valím ![]()