Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
6.6.11 20:33

nám zatím vajíčko stačí, ale dneska už jsme byli právě Romera okouknout naživo. Ale dokud to půjde, tak malýho budu držet co nejdéle ve vajíčku. Zatím cesty plánujeme vždy na nějaké spaní. Dlohé cesty na noc a krátké dle jeho dvou denních spaní, takže netrpí tím, že by chtěl extrémě koukat ven, aby něco viděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 20:34
PetkaK píše:
careynka píše:
caccorka píše:
holky - zkušené matky větších dětí, máte zkušenost s autosedačkou 9-18kg Römer King plus (jde mi o ty druhy potahových materiálů) prej v té základní řadě se děti hrozně potí, tak mě napadlo, jestli tu základní řadu koupit a ušít přes to bambusový potah, nebo jestli koupit lepší třídu potahu
ja bych rovnou koupila tu lepsi radu :-) kdyz si to zadas na zbozi tak mozna najdes i dobrou cenu :-)
A která je ta lepší řada? Já Römera King budu kupovat co nevidět, tak ať jsem v obraze.

tu highline organic. Je to snad biobavlna a bambus a jeste do toho delaji chladici vlozku nebo vzduchovou, jako plastve, na odvod vlhosti a proudnei vzduchu. Na leto vyborna vec. Ty plastve jsou ted v akci, mmnt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 20:37

Caccorko - no malé právě taky, jen mě dnes v té diskuzi zarazili ty pásy.

A my zrovna jedeme k moři (potřebuju přijít na jiné myšlenky :cry: ), do té doby autosedačku neseženu ani omylem, takže určitě pojede ve vajíčku ale mě to bude hlodat.

• Citovat
  • Upravit
22590
6.6.11 20:37

Petko dnes poprve sla do kinga
Z vajicka uz ji lezla hlava, ne vzdycky,ale popruhy uz na ni nedrzely- proste se mi normalne vyklanela ven, vytacela hlavu na nas dopredu......9 kg uz zhruba ma, sedi sama uz pres mesic a vajicko uz nebylo pro ni bezpecne ani omylem, ne s tim jak v nem vypadala …kinga ji ted aspon vzdycky zdviham do te spaci polohy. Deniska napriklad jeste v roce byla ve vajcku,jenze ona byla mensi a hlavne jeste v roce nemela 9 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.6.11 20:39

Petko proc potrebujes prijit na jine myslenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 20:39
Mirii píše:
Petko dnes poprve sla do kinga
Z vajicka uz ji lezla hlava, ne vzdycky,ale popruhy uz na ni nedrzely- proste se mi normalne vyklanela ven, vytacela hlavu na nas dopredu......9 kg uz zhruba ma, sedi sama uz pres mesic a vajicko uz nebylo pro ni bezpecne ani omylem, ne s tim jak v nem vypadala …kinga ji ted aspon vzdycky zdviham do te spaci polohy. Deniska napriklad jeste v roce byla ve vajcku,jenze ona byla mensi a hlavne jeste v roce nemela 9 kg :mrgreen:

No právě - malá sedí tak týden (sama), 9kg ještě nemá (má kousek pod, s látkovou plínou možná kousek nad :lol: :mrgreen: :lol: ) a pásy jí udrží, nevytáčí se akorát že teda má ty pásy níž než ramena. :think:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.6.11 20:40
Mirii píše:
Petko proc potrebujes prijit na jine myslenky?

Já jsem potratila.

• Citovat
  • Upravit
19494
6.6.11 20:40
PetkaK píše:
Caccorko - no malé právě taky, jen mě dnes v té diskuzi zarazili ty pásy.A my zrovna jedeme k moři (potřebuju přijít na jiné myšlenky :cry: ), do té doby autosedačku neseženu ani omylem, takže určitě pojede ve vajíčku ale mě to bude hlodat.

co s pasama?

a chladici vlozka http://www.babycar.cz/…na-1--9-18kg-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 20:41
careynka píše:
PetkaK píše:
Caccorko - no malé právě taky, jen mě dnes v té diskuzi zarazili ty pásy.A my zrovna jedeme k moři (potřebuju přijít na jiné myšlenky :cry: ), do té doby autosedačku neseženu ani omylem, takže určitě pojede ve vajíčku ale mě to bude hlodat.

co s pasama?

Že by pásy ve vajíčku měli být níže než ramena dítěte.
  • Citovat
  • Upravit
19494
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719

my máme MC cabriofix a malýmu hlava netrčí ani omylem a pásy stále dobrý, takže proto nikam nespěchám. Dlohý bude po taťkovi, ale nějak extra nebřibývá na váze má max. 8500g a zatím se sám posadil párkrát, takže čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
PetkaK píše:
careynka píše:
PetkaK píše:

co s pasama?

no prave ze nemely, mely by zacinat nad raminkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 20:42

Ty, Peto, a shanis novou nebo staci pouzita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
careynka píše:
PetkaK píše:
careynka píše:
PetkaK píše:

co s pasama?

no prave ze nemely, mely by zacinat nad raminkama

Jo já jsem zblblá, neměli by být po ramenama a malá je pod ramenama má už od 5-6m.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
careynka píše:
Ty, Peto, a shanis novou nebo staci pouzita?

Novou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure