Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zdar!
já zas teď řeším opačný problém, než dřív. dřív nela netrousila a teď, co dávám jogurt, ze po… i 4* za den.tak jsem zas vyplesklá v souvisloti s tím exémem, zda nemůže mít alergii nebo nějako intoleranci na kravský mlíko
co myslíte? nebo je to po jogurtu normální? ![]()
Mně kadí 4-5× denně tak od dvou měsíců doteď. Třeba má alergii na mne?!
Vše ostatní jsem už vyloučila ![]()
zuzanecka81 píše:
zdar!
já zas teď řeším opačný problém, než dřív. dřív nela netrousila a teď, co dávám jogurt, ze po… i 4* za den.tak jsem zas vyplesklá v souvisloti s tím exémem, zda nemůže mít alergii nebo nějako intoleranci na kravský mlíkoco myslíte? nebo je to po jogurtu normální?
Ondra jogurt nesnesl asi do roka, měl z něj průjem vždycky + podivný vzhled i odér. Tak jsem mu ho nedávala, zjevně jeho střeva nějak nekamarádily s těma bakteriema z jogurtu.
ivusko, ale co to moje dítě bude jíst? jogurt je konečně něco, co jí jakž takž chutná - spucne třetinku holandie ![]()
bruni, jenže mě normálně trousila jednou za x dní
zuzanecka81 píše:
ivusko, ale co to moje dítě bude jíst? jogurt je konečně něco, co jí jakž takž chutná - spucne třetinku holandie
No to já nevím, co bude jíst ![]()
zuzanecka81 píše:
ivusko, ale co to moje dítě bude jíst? jogurt je konečně něco, co jí jakž takž chutná - spucne třetinku holandie
malej ji sni celou, ale mam pocit ze vzdy po jogurtu blindi, musim to jeste vykoumat jestli si to nenamlouvam ![]()
Zuzi tak on jogurt je třeba dobrý i na zácpu a tak, takže bych to jako trgédii neviděla. Má v kadění hleny? Páchne to kysele? Je to přímo průjem? A když si jí ho dala nezhoršil se jí ten ekzém?
Bruni - já tu jahodu dala čerstvou. Ale třeba jablko jsem jí čerstvé ještě nedala - dělám z něj kompot.
maji, kyselej smrad to je.znamena to neco? zluto-hneda michanice s cuckama jako mlika. exem je stetny
palošek píše:Flyingfrog píše:Je to holka - rodina vybrala jmého Jessie. Uvidíme, co z ní vyroste. Výchova je náročná, bych řekla, že horší než u dětí
palošku: Je nádhernýýýýý, hafík. Jak se jmenuje?
Ach. V tom případě nádherná Jessie. ![]()
Zuzko: Kyselý smrad bys poznala. ![]()
Jinak já mám povoleno po tom, co jsem jedla bez reakce mléčné výrobky já, dát dítěti lžičku jogurtu do přesnídávky. Tož jsem zvědavá, ale zatím jsem v naději, že to bude OK. Jakože žádné blbé krvavé nitky. ![]()
Ad opalovák. Nedám dopustit na Daylong. Moc mi pomáhá na sluneční alergii, bez něj bych nemohla vyjít ven.
Plus mažu i dítě no.
Lucka 2010 píše:
Ahoj,snad nevadí,že se sem jdu zeptat
Dostala jsem od kamarádky látkovací výbavu - pár svrchních kalhotek(polyesterové Vento a Imsevimse a nějaké asi šité nebo bez cedulky),vícevrstvé plenky a vkládačky. Malá je ale od těch svrchních dost odřenáMáte radu co s tím? Je odřená na horním konci a na boku nahoře i dole.Máte radu,co s tím?
Jsem začínající látkařka,tak tomu moc nerozumím
Lucko, blbá otázka, nejsou jí malé?
zuzanecka81 píše:
maji, kyselej smrad to je.znamena to neco? zluto-hneda michanice s cuckama jako mlika. exem je stetny
malej se mi ted posral jak jinak nez na koberec a mel to dost tekuty a taky to nakysle „vonelo“… to znaci nejakou tu alergii nebo snasenlivost?
Hmmm u nás není široko daleko alergický nikdo na nic, co já vím. Tak to asi zkusím. A uvařit nebo můžu syrové? Radši asi uvařit, hlavně poprvé, co?