Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:zuzanecka81 píše:malej se mi ted posral jak jinak nez na koberec a mel to dost tekuty a taky to nakysle „vonelo“… to znaci nejakou tu alergii nebo snasenlivost?
maji, kyselej smrad to je.znamena to neco? zluto-hneda michanice s cuckama jako mlika. exem je stetny
to netuším, to nám musí napsat maja ![]()
holky - zkušené matky větších dětí, máte zkušenost s autosedačkou 9-18kg Römer King plus (jde mi o ty druhy potahových materiálů) prej v té základní řadě se děti hrozně potí, tak mě napadlo, jestli tu základní řadu koupit a ušít přes to bambusový potah, nebo jestli koupit lepší třídu potahu
Nakyslá řídká stolice může klidně znamenat nestrávené mléko. Stela to má klidně i po mém mlíku a po plavání. ![]()
Tady máte o ABKM . A tady intoleranci laktózy.
caccorka píše:
holky - zkušené matky větších dětí, máte zkušenost s autosedačkou 9-18kg Römer King plus (jde mi o ty druhy potahových materiálů) prej v té základní řadě se děti hrozně potí, tak mě napadlo, jestli tu základní řadu koupit a ušít přes to bambusový potah, nebo jestli koupit lepší třídu potahu
ja bych rovnou koupila tu lepsi radu
kdyz si to zadas na zbozi tak mozna najdes i dobrou cenu ![]()
tak exém, nechutenství a průjem bychom měli… jenže já mám tak blbou doktorku, že to stejně řešit nebude ![]()
careynka píše:caccorka píše:ja bych rovnou koupila tu lepsi radu
holky - zkušené matky větších dětí, máte zkušenost s autosedačkou 9-18kg Römer King plus (jde mi o ty druhy potahových materiálů) prej v té základní řadě se děti hrozně potí, tak mě napadlo, jestli tu základní řadu koupit a ušít přes to bambusový potah, nebo jestli koupit lepší třídu potahukdyz si to zadas na zbozi tak mozna najdes i dobrou cenu
A která je ta lepší řada? Já Römera King budu kupovat co nevidět, tak ať jsem v obraze.
PetkaK píše:careynka píše:A která je ta lepší řada? Já Römera King budu kupovat co nevidět, tak ať jsem v obraze.caccorka píše:ja bych rovnou koupila tu lepsi radu
holky - zkušené matky větších dětí, máte zkušenost s autosedačkou 9-18kg Römer King plus (jde mi o ty druhy potahových materiálů) prej v té základní řadě se děti hrozně potí, tak mě napadlo, jestli tu základní řadu koupit a ušít přes to bambusový potah, nebo jestli koupit lepší třídu potahukdyz si to zadas na zbozi tak mozna najdes i dobrou cenu
no oni mají clasdicline, tam je jen černá barva, pak je trendline - tam už je větší výběr barev, pak je highline to je ta kravička a ještě jedna v takových béžových tónech a pak je belly button
potahy:
classicline- 1 barva 100%PES
trendline - 9 barev, převážně ze 2 látek 100% PES
highline - 2 barvy, (Organic Nature- Bambus a Organická bavlna, Cowmooflage- Nylon a PES)
BellyButton- 2 barvy, ze 2 látek, 55%bavlna, 45% Pes
Takže by jako lepší řada připadalo v úvahu highline - né ta kravička, ale ta béžová a pak něco z belly button, protože je to jinak nylon, polyester a je podle mě jedno, jestli vezmu clasic nebo trend
Flyingfrog píše:Lucka 2010 píše:Lucko, blbá otázka, nejsou jí malé?
Ahoj,snad nevadí,že se sem jdu zeptat
Dostala jsem od kamarádky látkovací výbavu - pár svrchních kalhotek(polyesterové Vento a Imsevimse a nějaké asi šité nebo bez cedulky),vícevrstvé plenky a vkládačky. Malá je ale od těch svrchních dost odřenáMáte radu co s tím? Je odřená na horním konci a na boku nahoře i dole.Máte radu,co s tím?
Jsem začínající látkařka,tak tomu moc nerozumím
Díky za všimnutí
Malé by být neměly,na těch s cedulkou jsem našla velikost medium 7-11kg a má něco přes 8kg ![]()
Lucko tak nam zkusit trebas hodit fota na modelce
mozna to lip pomuze.....
Romer king plus mam ted novou na Izu,ale mam tu zakladni radu, nejak jsem ani netusila ze je rozdil v materialech, ja myslela ze proste jen v barvach.....
caccorka píše:PetkaK píše:careynka píše:A která je ta lepší řada? Já Römera King budu kupovat co nevidět, tak ať jsem v obraze.caccorka píše:ja bych rovnou koupila tu lepsi radu
no oni mají clasdicline, tam je jen černá barva, pak je trendline - tam už je větší výběr barev, pak je highline to je ta kravička a ještě jedna v takových béžových tónech a pak je belly button
Takže by jako lepší řada připadalo v úvahu highline - né ta kravička, ale ta béžová a pak něco z belly button, protože je to jinak nylon, polyester a je podle mě jedno, jestli vezmu clasic nebo trend
potahy:
classicline- 1 barva 100%PES
trendline - 9 barev, převážně ze 2 látek 100% PES
highline - 2 barvy, (Organic Nature- Bambus a Organická bavlna, Cowmooflage- Nylon a PES)
BellyButton- 2 barvy, ze 2 látek, 55%bavlna, 45% Pes
Ahoj holky, my máme Trendline…ale maximálně se mi osvědčil ten jejich originál froté potah. Kristýna se v něm nepotila (měli jsme ho už loni ) a sedačka nebyla jak čuně. Mj.- nepotila se tedy nijak výrazně ani bez něj - když se to froté pralo…
Mirii píše:
Romer king plus mam ted novou na Izu,ale mam tu zakladni radu, nejak jsem ani netusila ze je rozdil v materialech, ja myslela ze proste jen v barvach.....
Iza už nejezdí ve vajíčku?
My stále jo, ale dneska jsem v jedné diskuzi přišla na to, že když už jsou ramínka výše než pásy (což u naší sedačky bylo tak v 5m), tak by měla jít do jiné. Ale nad hlavou má stále dost místa. ![]()
PetkaK píše:Mirii píše:
Romer king plus mam ted novou na Izu,ale mam tu zakladni radu, nejak jsem ani netusila ze je rozdil v materialech, ja myslela ze proste jen v barvach.....Iza už nejezdí ve vajíčku?
My stále jo, ale dneska jsem v jedné diskuzi přišla na to, že když už jsou ramínka výše než pásy (což u naší sedačky bylo tak v 5m), tak by měla jít do jiné. Ale nad hlavou má stále dost místa.
Petko kde? Steeve vzdycky rika, ze vadi jen, kdyz kouka hlavicka… ja chci, aby mala jezdila ve vajicku co nejdele… nejlepe nez zacne chodit.
Anielkha píše:PetkaK píše:Petko kde? Steeve vzdycky rika, ze vadi jen, kdyz kouka hlavicka… ja chci, aby mala jezdila ve vajicku co nejdele… nejlepe nez zacne chodit.Mirii píše:
Romer king plus mam ted novou na Izu,ale mam tu zakladni radu, nejak jsem ani netusila ze je rozdil v materialech, ja myslela ze proste jen v barvach.....Iza už nejezdí ve vajíčku?
My stále jo, ale dneska jsem v jedné diskuzi přišla na to, že když už jsou ramínka výše než pásy (což u naší sedačky bylo tak v 5m), tak by měla jít do jiné. Ale nad hlavou má stále dost místa.
Tady - sice se k tomu zatím nevyjádřil Steeve, ale ty holky mi řekli že to vadí.