Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
6.6.11 16:42
careynka píše:
zuzanecka81 píše:
maji, kyselej smrad to je.znamena to neco? zluto-hneda michanice s cuckama jako mlika. exem je stetny
malej se mi ted posral jak jinak nez na koberec a mel to dost tekuty a taky to nakysle „vonelo“… to znaci nejakou tu alergii nebo snasenlivost?

to netuším, to nám musí napsat maja :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.6.11 17:08

holky - zkušené matky větších dětí, máte zkušenost s autosedačkou 9-18kg Römer King plus (jde mi o ty druhy potahových materiálů) prej v té základní řadě se děti hrozně potí, tak mě napadlo, jestli tu základní řadu koupit a ušít přes to bambusový potah, nebo jestli koupit lepší třídu potahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
6.6.11 17:32

Nakyslá řídká stolice může klidně znamenat nestrávené mléko. Stela to má klidně i po mém mlíku a po plavání. :-)

Tady máte o ABKM . A tady intoleranci laktózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 17:37
caccorka píše:
holky - zkušené matky větších dětí, máte zkušenost s autosedačkou 9-18kg Römer King plus (jde mi o ty druhy potahových materiálů) prej v té základní řadě se děti hrozně potí, tak mě napadlo, jestli tu základní řadu koupit a ušít přes to bambusový potah, nebo jestli koupit lepší třídu potahu

ja bych rovnou koupila tu lepsi radu :-) kdyz si to zadas na zbozi tak mozna najdes i dobrou cenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
6.6.11 17:39

tak exém, nechutenství a průjem bychom měli… jenže já mám tak blbou doktorku, že to stejně řešit nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 18:19
careynka píše:
caccorka píše:
holky - zkušené matky větších dětí, máte zkušenost s autosedačkou 9-18kg Römer King plus (jde mi o ty druhy potahových materiálů) prej v té základní řadě se děti hrozně potí, tak mě napadlo, jestli tu základní řadu koupit a ušít přes to bambusový potah, nebo jestli koupit lepší třídu potahu
ja bych rovnou koupila tu lepsi radu :-) kdyz si to zadas na zbozi tak mozna najdes i dobrou cenu :-)

A která je ta lepší řada? Já Römera King budu kupovat co nevidět, tak ať jsem v obraze.

• Citovat
  • Upravit
719
6.6.11 18:29
PetkaK píše:
careynka píše:
caccorka píše:
ja bych rovnou koupila tu lepsi radu :-) kdyz si to zadas na zbozi tak mozna najdes i dobrou cenu :-)
A která je ta lepší řada? Já Römera King budu kupovat co nevidět, tak ať jsem v obraze.

no oni mají clasdicline, tam je jen černá barva, pak je trendline - tam už je větší výběr barev, pak je highline to je ta kravička a ještě jedna v takových béžových tónech a pak je belly button
potahy:
classicline- 1 barva 100%PES
trendline - 9 barev, převážně ze 2 látek 100% PES
highline - 2 barvy, (Organic Nature- Bambus a Organická bavlna, Cowmooflage- Nylon a PES)
BellyButton- 2 barvy, ze 2 látek, 55%bavlna, 45% Pes

Takže by jako lepší řada připadalo v úvahu highline - né ta kravička, ale ta béžová a pak něco z belly button, protože je to jinak nylon, polyester a je podle mě jedno, jestli vezmu clasic nebo trend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka 2010
6.6.11 19:30
Flyingfrog píše:
Lucka 2010 píše:
Ahoj,snad nevadí,že se sem jdu zeptat :oops:
Dostala jsem od kamarádky látkovací výbavu - pár svrchních kalhotek(polyesterové Vento a Imsevimse a nějaké asi šité nebo bez cedulky),vícevrstvé plenky a vkládačky. Malá je ale od těch svrchních dost odřená :cry: Máte radu co s tím? Je odřená na horním konci a na boku nahoře i dole.Máte radu,co s tím?
Jsem začínající látkařka,tak tomu moc nerozumím :oops:
Lucko, blbá otázka, nejsou jí malé?

Díky za všimnutí :kytka: Malé by být neměly,na těch s cedulkou jsem našla velikost medium 7-11kg a má něco přes 8kg :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10713
6.6.11 20:02

No tak neutahuješ je příliš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.6.11 20:17

Lucko tak nam zkusit trebas hodit fota na modelce :wink: mozna to lip pomuze.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.6.11 20:18

Romer king plus mam ted novou na Izu,ale mam tu zakladni radu, nejak jsem ani netusila ze je rozdil v materialech, ja myslela ze proste jen v barvach.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
6.6.11 20:20
caccorka píše:
PetkaK píše:
careynka píše:
caccorka píše:

no oni mají clasdicline, tam je jen černá barva, pak je trendline - tam už je větší výběr barev, pak je highline to je ta kravička a ještě jedna v takových béžových tónech a pak je belly button
potahy:
classicline- 1 barva 100%PES
trendline - 9 barev, převážně ze 2 látek 100% PES
highline - 2 barvy, (Organic Nature- Bambus a Organická bavlna, Cowmooflage- Nylon a PES)
BellyButton- 2 barvy, ze 2 látek, 55%bavlna, 45% Pes

Takže by jako lepší řada připadalo v úvahu highline - né ta kravička, ale ta béžová a pak něco z belly button, protože je to jinak nylon, polyester a je podle mě jedno, jestli vezmu clasic nebo trend

Ahoj holky, my máme Trendline…ale maximálně se mi osvědčil ten jejich originál froté potah. Kristýna se v něm nepotila (měli jsme ho už loni ) a sedačka nebyla jak čuně. Mj.- nepotila se tedy nijak výrazně ani bez něj - když se to froté pralo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 20:20
Mirii píše:
Romer king plus mam ted novou na Izu,ale mam tu zakladni radu, nejak jsem ani netusila ze je rozdil v materialech, ja myslela ze proste jen v barvach.....

Iza už nejezdí ve vajíčku?

My stále jo, ale dneska jsem v jedné diskuzi přišla na to, že když už jsou ramínka výše než pásy (což u naší sedačky bylo tak v 5m), tak by měla jít do jiné. Ale nad hlavou má stále dost místa. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Any11
6.6.11 20:27
PetkaK píše:
Mirii píše:

My stále jo, ale dneska jsem v jedné diskuzi přišla na to, že když už jsou ramínka výše než pásy (což u naší sedačky bylo tak v 5m), tak by měla jít do jiné. Ale nad hlavou má stále dost místa. :nevim:

Petko kde? Steeve vzdycky rika, ze vadi jen, kdyz kouka hlavicka… ja chci, aby mala jezdila ve vajicku co nejdele… nejlepe nez zacne chodit.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.6.11 20:31
Anielkha píše:
PetkaK píše:
Mirii píše:

My stále jo, ale dneska jsem v jedné diskuzi přišla na to, že když už jsou ramínka výše než pásy (což u naší sedačky bylo tak v 5m), tak by měla jít do jiné. Ale nad hlavou má stále dost místa. :nevim:
Petko kde? Steeve vzdycky rika, ze vadi jen, kdyz kouka hlavicka… ja chci, aby mala jezdila ve vajicku co nejdele… nejlepe nez zacne chodit.

Tady - sice se k tomu zatím nevyjádřil Steeve, ale ty holky mi řekli že to vadí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí