Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
6.6.11 22:08
Ráďa69 píše:
Petko , taky bych malou nedávala z vajíčka ..jak píše Ivuska - při nárazu ti nikam nepoletí a je pro ní bezpečnější a pohodlnější. Steeve by jistě propagoval 0-18 kg - nejlépe Be Safe …jak by ne, když je jejich prodejce .

Steeve propaguje i Romer a ke kazdemu ti rekne pro a proti :-) resim to s nim uz dlouho a je fakt, ze svymu remeslu rozumi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
6.6.11 22:13

holky my tohle řešily loni s těma sedačkama a koupili jsme právě tu co dávala odkaz Ivuška, tu britax - romer a jde do 13kg instalovat protisměru, což teda sice 13kg nemáme, ale máme okopaný sedadlo ;) ale malá takhle po smeru začla jezdit až někdy po vánocích cca v 15ti měsících ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
6.6.11 22:19
ivuska.h píše:
palošek píše:
Herminka píše:
Prosím, jakou máte zkušenost s tmavými vzory Anavy? Mám tuto od Mabis, ona ji prala jen párkrát, já taky, ale už mi připadá taková jetá nebo vybledlá, či co :nevim: (tedy ve srovnání s fotkou, vlastně nevím, jak vypadala nová ve skutečnosti). Zamilovala jsem se do plenky Chanson, ale pokud by vybledla, vyberu raději rovnou nějaký světlý design.
Peru na 60 ve slizu s perkarbonátem.
Ahoj, mám tmavší, po pár vypráních je taková jiná, není to už tak pěkné jako na počátku, ale s tím se asi musí počítat :think:
Ony ty tmavší barvy na sebe chytají chlupy z jiného prádla, proto to vypadá jakoby vybledle. V sušičce se to ofouká a vypadá to zas skoro jako nové, tj. ta barva nebledne, ale prostě se ten povrch látky ochlupatí.

Asi to tak je…no, nemám tu sušičku :mrgreen: , ale účel to nezmění. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 22:22
mabis píše:
holky my tohle řešily loni s těma sedačkama a koupili jsme právě tu co dávala odkaz Ivuška, tu britax - romer a jde do 13kg instalovat protisměru, což teda sice 13kg nemáme, ale máme okopaný sedadlo ;) ale malá takhle po smeru začla jezdit až někdy po vánocích cca v 15ti měsících ;)

ja chci koupit tu safefix, ma tu pridavnou nohu a uz jsem na ni zvykla od babysafe, je fajna a jeste k tomu je do isofixu (na to sice jeste nemam auto, ale snad bude :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 22:22
palošek píše:
ivuska.h píše:
palošek píše:
Herminka píše:
Prosím, jakou máte zkušenost s tmavými vzory Anavy? Mám tuto od Mabis, ona ji prala jen párkrát, já taky, ale už mi připadá taková jetá nebo vybledlá, či co :nevim: (tedy ve srovnání s fotkou, vlastně nevím, jak vypadala nová ve skutečnosti). Zamilovala jsem se do plenky Chanson, ale pokud by vybledla, vyberu raději rovnou nějaký světlý design.
Ahoj, mám tmavší, po pár vypráních je taková jiná, není to už tak pěkné jako na počátku, ale s tím se asi musí počítat :think:
Ony ty tmavší barvy na sebe chytají chlupy z jiného prádla, proto to vypadá jakoby vybledle. V sušičce se to ofouká a vypadá to zas skoro jako nové, tj. ta barva nebledne, ale prostě se ten povrch látky ochlupatí.
Asi to tak je…no, nemám tu sušičku :mrgreen: , ale účel to nezmění. :-D

a ucel neni paradeni? :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
6.6.11 22:27
careynka píše:
mabis píše:
holky my tohle řešily loni s těma sedačkama a koupili jsme právě tu co dávala odkaz Ivuška, tu britax - romer a jde do 13kg instalovat protisměru, což teda sice 13kg nemáme, ale máme okopaný sedadlo ;) ale malá takhle po smeru začla jezdit až někdy po vánocích cca v 15ti měsících ;)
ja chci koupit tu safefix, ma tu pridavnou nohu a uz jsem na ni zvykla od babysafe, je fajna a jeste k tomu je do isofixu (na to sice jeste nemam auto, ale snad bude :-D )

Bohužel my máme isofix jen v tom autě kterým se jezdí míň (toyota yaris není fakt na dlouhý cesty a hlavně s dítětem :D ) takže zatím klasickou, ale snad jak budeme kupovat větší, tak už bude i auto s Isofixem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
6.6.11 22:29
careynka píše:
palošek píše:
ivuska.h píše:
palošek píše:
Herminka píše:
Asi to tak je…no, nemám tu sušičku :mrgreen: , ale účel to nezmění. :-D
a ucel neni paradeni? :-D :-D :-D :-D

No vlastně :zed: Tak bud koupíme sušíčku :mrgreen: , nebo to budu prát zvlášť…to nejspíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
6.6.11 22:30
Brunifid píše:
Holky, jahody ještě asi dávat nemám, co? :nevim:

MUDra říkala, že od 10 měsíců…ale ona to každá říká jinak, třeba jogurt mi už doporučila… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 22:31
palošek píše:
Brunifid píše:
MUDra říkala, že od 10 měsíců…ale ona to každá říká jinak, třeba jogurt mi už doporučila… :?:

Jogurt mi moje doporučila od 7m :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19494
6.6.11 22:32
palošek píše:
Brunifid píše:
MUDra říkala, že od 10 měsíců…ale ona to každá říká jinak, třeba jogurt mi už doporučila… :?:

ja je dala…mel misticku a behem dne celou snedl, par dni pred tim jsem vyzkousela jestli se neosype. A mel je s jogurtem a s jinym ovocem a mohl se utlouct. ALe domaci, sladoucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
6.6.11 22:50

Tý jo, ani doktoři nejsou jednotní :nevim: Takže každá mamča musí jednat podle sebe :-D . Je fakt, že když se ještě kojí, tak se riziko alergizace snižuje. Takže postupně budem najíždět na další potraviny. :mrgreen: Jen kdyby je malá chtěla. Bílý jogurt jí vůbec nejede. Ale když ho smíchám s banánem…tak to si dá…neřád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 22:53
palošek píše:
Tý jo, ani doktoři nejsou jednotní :nevim: Takže každá mamča musí jednat podle sebe :-D . Je fakt, že když se ještě kojí, tak se riziko alergizace snižuje. Takže postupně budem najíždět na další potraviny. :mrgreen: Jen kdyby je malá chtěla. Bílý jogurt jí vůbec nejede. Ale když ho smíchám s banánem…tak to si dá…neřád :lol:

U nás taktéž bílý jogurt jen s něčím - banán, převařené jablko anebo sušenky. Jinak neee.

A já se většinou mrknu do tabulky z kojeni.net - ale třeba jak jsem psala - meruňka se podle té tabulky může dát v 7-8m a jahoda po roce, a já to udělala přesně opačně, neb vím že já se po meruňkách na 100% osypu a po jahodách jen na 50% :) - takže jsem nejdřív snědla jahody já a druhý den měla 2 jahody malá a v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
2639
6.6.11 22:58

Peti: asi se musíme dívat i na své alergie, dítě po nás může zdědit kde,co. :mrgreen: Takže ty sama nejlíp víš, co dávat.
A jaké sušenky dáváš do jogurtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 23:00
palošek píše:
Peti: asi se musíme dívat i na své alergie, dítě po nás může zdědit kde,co. :mrgreen: Takže ty sama nejlíp víš, co dávat.

Přesně tak.

Sušenky - buď od Sunarky, nebo od Hami, Nestlé (prostě ty dětské co nám kupujou babičky) anebo obyčejné piškoty, nebo ty kukuřičné či jiné křupky. Prostě to co je po ruce.

• Citovat
  • Upravit
2639
6.6.11 23:03
PetkaK píše:
palošek píše:

Přesně tak.

Sušenky - buď od Sunarky, nebo od Hami, Nestlé (prostě ty dětské co nám kupujou babičky) anebo obyčejné piškoty, nebo ty kukuřičné či jiné křupky. Prostě to co je po ruce.

Díky, myslela jsem si to. Malá kukuřičné křupky může, ale kukuřičnou kaši si můžu dojídat sama :lol: Teda většinou to sní jedna z jejích sester(které to zrovna chutná :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure