Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
7.6.11 13:37

fly dej tomu tyden :mrgreen: koukam ze mala je od nasi o tyden :lol:

no a takhle to u nas vypada kdyz se mama nemuze vyprdelit neb nevi co na sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.6.11 13:56

leni: Uvidíme uvidíme. Jako má už jisté snahy se dostat dopředu, ale jeden poskok za den a dost. :-D

Pěkná fotka a pěkné hračky. :palec:

A gratulace k devítiměsíčninám. :-) :kytka: Si říkám, že 9 měsíců je takový zvláštní věk, zhruba tu samou dobu dítě trávilo v břiše. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.6.11 14:01

vidis to mi vubec neprislo :lol: ty brdo 3/4 roku, to je mazec 8-o to uz se tak dlouho valim doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.6.11 14:10
lenholka píše:
vidis to mi vubec neprislo :lol: ty brdo 3/4 roku, to je mazec 8-o to uz se tak dlouho valim doma :mrgreen:

Jak válíš, přece trávíš hodiny praním, vyvařováním, věšením, sbíráním a žehlením plínek, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.6.11 14:13

jinak se musím maličko pochlubit: Začala jsem Šimona po spaní posazovat na nočník a téměř vždy tam něco vyrobí :palec:

A perlička: v pátek mi trhali zuby, tak na mateřskou „nastoupil“ manžel. Když jsem po pár dnech přebalovala, nějak jsem zapomněla vytáhnout tričko z plíny. Samozřejmě bylo pak mokré. Manžel jen poznamenal: Nějak si vyšla ze cviku, mě to napadlo hned, že se tričko musí vytahovat ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.6.11 14:15
pomeranca píše:
jinak se musím maličko pochlubit: Začala jsem Šimona po spaní posazovat na nočník a téměř vždy tam něco vyrobí :palec:

U nás to tak taky bylo, ale od té doby co jsem nesměla malou moc zvedat, tak jsem jí přestala vysazovat na nočník, měla pauzu 14 dnů a teď když už zae můžu dítko tahat, tak jí dávám a nic nevyrábí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8651
7.6.11 14:16
Flyingfrog píše:
Například to, co předváděl ten kretén na D1, za to bych zavírala na doživotí. Kdykoliv jedu v autě, bojím se, že potkáme nějaké takové hovado.

Myslíš Lacinu? Přečti si toto – http://www.dfens-cz.com/view.php?… a 3 následující články a možná změníš názor na to, co se tam tehdy doopravdy stalo… Takže já se spíš bojím, že můj manžel jednou udělá chybu z nepozornosti (což může udělat každý), zatrest bude exemplárně provlečen médii a odsouzen natrvdo na x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.6.11 14:19
pomeranca píše:
koukám, že řešíte autosedačky… my koupili römera, zkoušeli jsme ještě maxi cosi… Je to pálka, na to že jezdíme autem opravdu minimálně, ale tcháni nám tu sedačku zaplatili - jako malýmu k narozkám. Trochu ve mě hlodalo, jestli jsme neměli koupit nějakou levnější, ale taky bezpečnou, třeba chicco key… ale co uz ted mám akorát strach, aby kvůli tak dobré sedačce někdo nevykradl auto :think:

Taky máme Romerku a kvůli vykradení vozíme v autě starou oslizlou deku a sedačku jsme se naučili přikrývat i když jdeme jen na malý nákup. Nevím, jestli to bude proti zlodějům na 100% účinné, ale aspoň nevyšisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.6.11 14:27
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
Například to, co předváděl ten kretén na D1, za to bych zavírala na doživotí. Kdykoliv jedu v autě, bojím se, že potkáme nějaké takové hovado.
Myslíš Lacinu? Přečti si toto – http://www.dfens-cz.com/view.php?… a 3 následující články a možná změníš názor na to, co se tam tehdy doopravdy stalo… Takže já se spíš bojím, že můj manžel jednou udělá chybu z nepozornosti (což může udělat každý), zatrest bude exemplárně provlečen médii a odsouzen natrvdo na x let.

Já myslím že nemyslela jenom toto - ale třeba i toho cizince co jel teď tak dlouho v protisměru a to nebyl jediný případ určitě.

• Citovat
  • Upravit
4509
7.6.11 15:11

ja se v tom clanku a videu nemuzu porad zorientovat :zed: oni popisujou nejaky manevry pri predjizdeni kamionu ale ta nehoda se stala kdyz tam zadnej kamion nebyl :nevim: asi jsem pako ale nejak mi to porad nejde dohromady a pak tenkrat kdyz to bezelo ve zpravach tak bezprostredne pote chlap vypovidal ze zenska ho stvala ze jela moc pomalu po dalnici… nebo to bylo jinak?? myslim ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.6.11 15:14

Článek jsem přečetla, video skoukla dvakrát. Možná bylo trochu poupravené, nicméně že jí tam hodil myšku, to je pravda!
Ono na dálnici se asi nesmí předjíždět, pokud nejedu aspoň stopade. V opačném případě se mám plazit za kamionem osmdesátkou. Zkoušeli jste někdy jet v levém (rychlém) pruhu tou maximální povolenou 130? To by byla sebevražda, na tak pomalou jízdu je pruh levý…

• Citovat
  • Upravit
4509
7.6.11 15:15

bruni myslis pravy :mrgreen: nebo jsem zase vedle??:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.6.11 15:17

Bruni, musím říct že když se zavedl bodový systém, tak nějaký ten měsíc dva se v levém pruhu opravdu jezdilo 130 a nikdo na tebe netlačil aby jsi uhnula pryč. Jenže už čechům zase otrnulo a teď jet 130 nemůžeš bo jinak tě převálcuje klidně i kamion s povolenou rychlostí 100 :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.6.11 15:18
lenholka píše:
bruni myslis pravy :mrgreen: nebo jsem zase vedle??:o)

Pletu si pravou a levou, to je sice pravda, ale tentokrát jsem si dala, doufám, záležet :oops: :mrgreen:
Narážím tím na to, že Lacina se kdesi vyjádřil, že ho naštvala, že jela pomalu, v článku by to odpovídalo, musela kvůli ní čtyři auta brzdit, když předjížděla kamion. A o tom to je. Jedeš v pravém pruhu, dojedeš kamion, ten pojede dejme tomu stovkou. Zrychlíš, předjedeš ho, předjíždíš rychlostí 130 a už máš za prdelí závodníky, co to hulej 170 i víc.
Prostě zkus jet někdy tou 130 v levém pruhu, to prostě nejde!

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.6.11 15:19
PetkaK píše:
Jenže už čechům zase otrnulo a teď jet 130 nemůžeš bo jinak tě převálcuje klidně i kamion s povolenou rychlostí 100 :)

Přesně tak! :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure