Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:
Si tak hledám něco na jízdních řádech a jak jsou v pravo reklamy, tak kliknu.
Jako dojímá mě popis té klokanky. Hlavně jsem si s hrůzou uvědomila, že jsem na fotkách viděla kamarádčina dvouměsíčního chlapečka v něčem takovém.Já to nechápu, jak tam můžou v popisu napsat „pro pohodlí miminka.“
jsem jim tam napsala
careynka píše:Flyingfrog píše:jsem jim tam napsala
Si tak hledám něco na jízdních řádech a jak jsou v pravo reklamy, tak kliknu.
Jako dojímá mě popis té klokanky. Hlavně jsem si s hrůzou uvědomila, že jsem na fotkách viděla kamarádčina dvouměsíčního chlapečka v něčem takovém.Já to nechápu, jak tam můžou v popisu napsat „pro pohodlí miminka.“
PetkaK píše:Ráďa69 píše:A malá má dudlík celý den? Nebo jen někdy?
Musím si postěžovat - dnes jsme byli na zubním a na plastice - a obě dr. se shodly, že bychom měli zrušit dudlík .ÚÚÚ to bude boj…
Má ho jen na spaní ..ve dne naprosto vyjimečně - sem tam v autě . …a už ho nemá
. TAtínek rozhodl , že ho zrušímě hned . TAk jsem všechny zabalila do pytlíku a odnesla sousedce „pro miminko“. Zatím dobrý , sice si hodinu kecala v postýlce, ale usnula bez řevu …uvidíme v noci…nevěřím ,že by to bylo tak snadné
…i když třeba jo, ona je celkem rozumná …
Tož super ![]()
My je právě částečně odbourali jak měla ty afty - dudlík pořád vyplivovala a vyhazovala z postýlky, tak jsem je vzala a vyhodila (stejně byli od těch aftů - vyhodila jsem všech 12 dudlíků) a koupila jen 3 - a vezme si ho jen v autě do autosedačky když jede sama vzadu, když jsem tam s ní tak ho mít nemusí. Večer s nim už neusíná. Tak nevím, jestli schovat i ty tři a konec anebo je to jen nějaké lepší období ![]()
Asi bych to zkusila …měla bys to bez problémů - já to tak měla s prvním klukem…
Akorát bacha , aby nezačala s palcem . To mi řekla dnes dr. , že to kdyby začala , tak raději dudlík - logicky , ten pak sebereš třeba o půl roku později , ale palec se odbourává klidně až ve školním věku.
PetkaK píše:
tak jsem je vzala a vyhodila (stejně byli od těch aftů - vyhodila jsem všech 12 dudlíků) a koupila jen píše: Více
Tys měla 12 dudlíků? ![]()
No jo, proto se na ně ta moje nikdy nenaučila, měla jen jeden, co od kohosi dostala, ani nevím, kde je mu konec, nikdy ho nedudala, cca kolem půl roka ho používala jako hračku. A pak se někam zatoulal, on zas vyplave. Ale další jsem nikdy nekupovala, nějak mě to ani nenapadlo ![]()
Brunifid píše:PetkaK píše:Tys měla 12 dudlíků?
tak jsem je vzala a vyhodila (stejně byli od těch aftů - vyhodila jsem všech 12 dudlíků) a koupila jen píše: Více
No jo, proto se na ně ta moje nikdy nenaučila, měla jen jeden, co od kohosi dostala, ani nevím, kde je mu konec, nikdy ho nedudala, cca kolem půl roka ho používala jako hračku. A pak se někam zatoulal, on zas vyplave. Ale další jsem nikdy nekupovala, nějak mě to ani nenapadlo
Měla, ale stejných - ona si vzala ten první co jsem jí dala, jenže pak se první ztratil a bylo nutné koupit druhý, a tak to šlo pořád dál a dál a když jsem je těď vyhozovala tak jsem zjistila že jich bylo 12 ![]()
Holky doporučte pytel na pleny Velikostně tak na deset plínek… Díky ![]()
Zatím jsem se akorát dočetla, že pop in nejde úplně stáhnout. a co další? Imse, tots bots… ![]()
Neplanuje nahodou Ivuska pytle na pleny? Ja na ne cekam a furt nic ![]()
mirii: to by bylo samo nejlepší, ale já to potřebuju do prázdnin mít doma… to asi tak rychle nebude ![]()
Mirii píše:
Neplanuje nahodou Ivuska pytle na pleny? Ja na ne cekam a furt nic
Plánuje, jenže se k tomu ve výrobě pořád nemůžou dostat ![]()
pomeranca píše:
Holky doporučte pytel na pleny Velikostně tak na deset plínek… DíkyZatím jsem se akorát dočetla, že pop in nejde úplně stáhnout. a co další? Imse, tots bots…
PopIn je takový divný.
A jinak neporadím, já mám ty americké.
Ahoj můžu vás poprosit o radu?
Malé je 12 měsíců a už dlouho přemýšlím o látkových plínách… ted jsem je donesla z půdy (klasické čtverce) a zkusila to (jako svrchní jsem koupila za 50 korun u nás v obchodě takovou tu stím igelitem (ale je uplně na nic, hrozně se vtom potí). Tak jsem včera objednala od bambino mio a doufám že ty budou lepší protože byly pěkně drahé ![]()
Ale na co se chci zeptat… dneksa jsou různé vychytávky, ale já bych chtěla používat ty klasické čtverce, dá se to s něma nějak zvládnout? Nechci at je malá opruzená nebo tak… jediné co ještě mámtak jsou froté vložky po sestře
(nechci do toho moc investovat, přeci jen má už rok ![]()
Můžete mi poradit nějaké skládání? já narazila na jedno, ale to je hrozně veliké, malá je hubeňoučká…
Pak se chci zeptat jak se to zvládá v létě? nejsou děti nějk více opruzené? A co na noc?
Moc děkuji, vím že se možná ptám jako magor, ale nemám v okolí nikoho kdo by dneska látkoval, jen rady tchyně jako dej ji mezi plínu sáček a na to kalhotky
![]()
ahoj, chtěla bych se zeptat těch, co si šily vlastní vkládačky…kolik bych jich našila z materiálu 100*160, pokud by to byla jenom jedna vrstva? Odhadem, protože já fakt nemám představu