Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jinak dítě mi tady teď srandovně „mluví.“ Zní to, jako když nadává.
Jo a abych se aspoň trochu držela názvu diskuze, tak mi potvůrka dneska totálně ze*rala červený velur. ![]()
A mám nakoupené mýdlové vločky a budu tvořit sliz. Jinak teď peru v Ecoveru a vypadá to dobře.
Akorát to dítě se mi pořád opruzuje a opruzuje. Zkouším dneska nedávat separačky, je celkem dost často bez plíny a pořád ten zadek rudý. ![]()
Já si právě u řízení většinou parádně odpočinu (pokud tedy nejedu v zácpě) .
Fly , to znám .Řidičák mám od 1989, to jsem pak jezdila hned a dost -což bylo dobrý. Pak jsem asi 5 let nejezdila a to pak byl mazec zase začít…ale překonala jsem to a teď už pohoda.A jsem ráda , protože jsem pak měla tátu nainvalidním vozíku a neřídit , tak jsem v p…-nikam bych ho nedopravila .
Mirii - já teda ve Francii nabyla dojmu že ty řidiče brzo rozkousnu vejpůl - blinkr to neví co je, když bylo na cestě vyznačeny dva pruhy, tak najednou byli auta ve střech pruzích ani nevím jak ![]()
Nemecko a Rakousko znám jen z dálnice, Švýcarsko a Itálie taktéž většinou dálnice anebo cestičky a Alpách a tam se jezdí tak nějak slušně ![]()
Já tedy taky nemám dobrý pocit z Francouzů…přesně jak píše Petka - neznaj blinkr a cpo se z pruhu do pruhu. ZArazilo mě to Německo , tam se mi tedy jezdilo vždycky dobře . Němce považuju za nejohleduplnější řidiče . Ale možná je to taky oblast od oblasti.
Musím si postěžovat - dnes jsme byli na zubním a na plastice - a obě dr. se shodly, že bychom měli zrušit dudlík .ÚÚÚ to bude boj…
Ráďa69 píše:
Musím si postěžovat - dnes jsme byli na zubním a na plastice - a obě dr. se shodly, že bychom měli zrušit dudlík .ÚÚÚ to bude boj…
A malá má dudlík celý den? Nebo jen někdy?
No francouzi blinkr moc nepouzivaji,nicmene to ani anglani…ja to spise myslela co se tyce dodrzovani rychlosti,slusnosti v pousteni apod… Nemci sice krasne davaji blinkry,ale jezdeji jako hovada( taky maji dost casto vsude neomezenou rychlost)… Frantici jsou pohodari a maji cas a jedou v klidu. O znaceni na znackach teda nemluvim, frantici znaceni nejak napovazuji za nutny a libuji si v kruhovych objezdech , Nemci maji zase vse krasne znacene a prehledne…
Si tak hledám něco na jízdních řádech a jak jsou v pravo reklamy, tak kliknu.
Jako dojímá mě popis té klokanky. Hlavně jsem si s hrůzou uvědomila, že jsem na fotkách viděla kamarádčina dvouměsíčního chlapečka v něčem takovém. ![]()
Já to nechápu, jak tam můžou v popisu napsat „pro pohodlí miminka.“
mám dotaz
Pokud máte doma plínku, která je černobílá (zebří vzor, černé puntíky…), jak se vám opírá? Dávám sůl na bělení na plíny a bojím se, že černobílá plína bude za krátko pěkně sepraná ![]()
Flyingfrog píše:
Jako dojímá mě popis té klokanky. Hlavně jsem si s hrůzou uvědomila, že jsem na fotkách viděla kamarádčina dvouměsíčního chlapečka v něčem takovém.Já to nechápu, jak tam můžou v popisu napsat „pro pohodlí miminka.“
Hlavne jak ergonomicky je napozovana ta pani…uplne mne z ni boli zada ![]()
A jinak ahoj!
U nas se marodi, nastesti aspon nejstarsak, takze muzu i ven, on to doma vydrzi…ale dneska teda neni ani venku o co stat ![]()
K jezdeni…Italove jezdi jak prasata. Fakt hruza…ALE: respektujou pravidlo zipu (asi jako jediny, co oni respektujou
) A hlavne moc nebouraji…teda nebezpecne. Jinak tam skoro nepotkate auto, co by nebylo tuknuty
Nedodrzujou cervenou, prednosti, rychlost…skoro nic. Presto jsem se tam citila o dost bespecneji nez u nas ![]()
Flyingfrog píše:
Jako dojímá mě popis té klokanky. Hlavně jsem si s hrůzou uvědomila, že jsem na fotkách viděla kamarádčina dvouměsíčního chlapečka v něčem takovém.Já to nechápu, jak tam můžou v popisu napsat „pro pohodlí miminka.“
A ještě to nazvou „klokanka ergonomik“
A fotka s viselcem čelem ven, záda prohnutý do luku, za rozkrok visící..... ![]()
no a taky jsem u nas v zari nedavno resila ze mala je porad v korbe kde se teda taky pekne blbe krmi kdyz jsme venku ( to byl ten tyden kdy krasne bastila prikrmy) a ze ve sportaku se mi zda ztracena..
no tak dneska se mi v korbe klekla na kolena jinak byla cela vzprimena
tak jsem se lekla ze vystupuje, pak si dala malem na hubu, ptz neumi normalne slezt ![]()
ze ja nedrzela hubu, ted mi zacne jeste vystupovat z kocaru a mam vymalovano
![]()
asho: Tak držím pěsti, ať je Maty brzy zdráv.
Jo, ta paní tam je moc pěkně. ![]()
leni: Já si taky stěžovala na neaktivku a teď z přebalováku hodila kamsi dudlík, nemůžu ho najít a chlap vypadal, jak když krotí tygra.
Asi si ve vaně šňupla něco speedu. ![]()
Bruni: Jo, z té polohy čelem vpřed se mi chce taky
.
Já kdysi ze září raději zdrhla.
Jednak samé my a druhak bych to stejně nestíhala.
Z jedné diskuze mě kvůli absenci vykopli, tak jsem nečekala na druhé vykopnutí a šla raději sama. ![]()
rosslyn píše:
mám dotazPokud máte doma plínku, která je černobílá (zebří vzor, černé puntíky…), jak se vám opírá? Dávám sůl na bělení na plíny a bojím se, že černobílá plína bude za krátko pěkně sepraná
Nemám přímo černobílou, ale anaví SMOG je taková šedočernobílá a neopírá se nic. ![]()
Flyingfrog píše:
asho: Tak držím pěsti, ať je Maty brzy zdráv.Jo, ta paní tam je moc pěkně.
leni: Já si taky stěžovala na neaktivku a teď z přebalováku hodila kamsi dudlík, nemůžu ho najít a chlap vypadal, jak když krotí tygra.
Asi si ve vaně šňupla něco speedu.
Bruni: Jo, z té polohy čelem vpřed se mi chce taky
.
Já kdysi ze září raději zdrhla.
Jednak samé my a druhak bych to stejně nestíhala.
Z jedné diskuze mě kvůli absenci vykopli, tak jsem nečekala na druhé vykopnutí a šla raději sama.
rosslyn píše:Nemám přímo černobílou, ale anaví SMOG je taková šedočernobílá a neopírá se nic.
mám dotazPokud máte doma plínku, která je černobílá (zebří vzor, černé puntíky…), jak se vám opírá? Dávám sůl na bělení na plíny a bojím se, že černobílá plína bude za krátko pěkně sepraná
No co vy v ty koupelne nemate za vecicky
![]()