Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
7.6.11 16:13

Jinak dítě mi tady teď srandovně „mluví.“ Zní to, jako když nadává.

Jo a abych se aspoň trochu držela názvu diskuze, tak mi potvůrka dneska totálně ze*rala červený velur. :cry:

A mám nakoupené mýdlové vločky a budu tvořit sliz. Jinak teď peru v Ecoveru a vypadá to dobře. :-) Akorát to dítě se mi pořád opruzuje a opruzuje. Zkouším dneska nedávat separačky, je celkem dost často bez plíny a pořád ten zadek rudý. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.6.11 16:14

Jeee, Mirii, Izabelce bylo devět měsíců včera. :kytka: Gratuluju. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.6.11 16:17

Já si právě u řízení většinou parádně odpočinu (pokud tedy nejedu v zácpě) .
Fly , to znám .Řidičák mám od 1989, to jsem pak jezdila hned a dost -což bylo dobrý. Pak jsem asi 5 let nejezdila a to pak byl mazec zase začít…ale překonala jsem to a teď už pohoda.A jsem ráda , protože jsem pak měla tátu nainvalidním vozíku a neřídit , tak jsem v p…-nikam bych ho nedopravila .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.6.11 16:21

Mirii - já teda ve Francii nabyla dojmu že ty řidiče brzo rozkousnu vejpůl - blinkr to neví co je, když bylo na cestě vyznačeny dva pruhy, tak najednou byli auta ve střech pruzích ani nevím jak :)

Nemecko a Rakousko znám jen z dálnice, Švýcarsko a Itálie taktéž většinou dálnice anebo cestičky a Alpách a tam se jezdí tak nějak slušně :)

• Citovat
  • Upravit
2845
7.6.11 16:36

Já tedy taky nemám dobrý pocit z Francouzů…přesně jak píše Petka - neznaj blinkr a cpo se z pruhu do pruhu. ZArazilo mě to Německo , tam se mi tedy jezdilo vždycky dobře . Němce považuju za nejohleduplnější řidiče . Ale možná je to taky oblast od oblasti.
Musím si postěžovat - dnes jsme byli na zubním a na plastice - a obě dr. se shodly, že bychom měli zrušit dudlík .ÚÚÚ to bude boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.6.11 16:44
Ráďa69 píše:
Musím si postěžovat - dnes jsme byli na zubním a na plastice - a obě dr. se shodly, že bychom měli zrušit dudlík .ÚÚÚ to bude boj…

A malá má dudlík celý den? Nebo jen někdy?

• Citovat
  • Upravit
22590
7.6.11 18:22

No francouzi blinkr moc nepouzivaji,nicmene to ani anglani…ja to spise myslela co se tyce dodrzovani rychlosti,slusnosti v pousteni apod… Nemci sice krasne davaji blinkry,ale jezdeji jako hovada( taky maji dost casto vsude neomezenou rychlost)… Frantici jsou pohodari a maji cas a jedou v klidu. O znaceni na znackach teda nemluvim, frantici znaceni nejak napovazuji za nutny a libuji si v kruhovych objezdech , Nemci maji zase vse krasne znacene a prehledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.6.11 18:26

Si tak hledám něco na jízdních řádech a jak jsou v pravo reklamy, tak kliknu.
Jako dojímá mě popis té klokanky. Hlavně jsem si s hrůzou uvědomila, že jsem na fotkách viděla kamarádčina dvouměsíčního chlapečka v něčem takovém. :roll:

Já to nechápu, jak tam můžou v popisu napsat „pro pohodlí miminka.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.6.11 18:53

hmm ergonomicky umistene pasy… by me zajimalo kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
7.6.11 18:53

Ahoj,

mám dotaz :mrgreen: Pokud máte doma plínku, která je černobílá (zebří vzor, černé puntíky…), jak se vám opírá? Dávám sůl na bělení na plíny a bojím se, že černobílá plína bude za krátko pěkně sepraná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.11 19:00
Flyingfrog píše:
Jako dojímá mě popis té klokanky. Hlavně jsem si s hrůzou uvědomila, že jsem na fotkách viděla kamarádčina dvouměsíčního chlapečka v něčem takovém. :roll:Já to nechápu, jak tam můžou v popisu napsat „pro pohodlí miminka.“

Hlavne jak ergonomicky je napozovana ta pani…uplne mne z ni boli zada :mrgreen:

A jinak ahoj!
U nas se marodi, nastesti aspon nejstarsak, takze muzu i ven, on to doma vydrzi…ale dneska teda neni ani venku o co stat :-?

K jezdeni…Italove jezdi jak prasata. Fakt hruza…ALE: respektujou pravidlo zipu (asi jako jediny, co oni respektujou :mrgreen: ) A hlavne moc nebouraji…teda nebezpecne. Jinak tam skoro nepotkate auto, co by nebylo tuknuty :mrgreen: Nedodrzujou cervenou, prednosti, rychlost…skoro nic. Presto jsem se tam citila o dost bespecneji nez u nas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.6.11 19:13
Flyingfrog píše:
Jako dojímá mě popis té klokanky. Hlavně jsem si s hrůzou uvědomila, že jsem na fotkách viděla kamarádčina dvouměsíčního chlapečka v něčem takovém. :roll:Já to nechápu, jak tam můžou v popisu napsat „pro pohodlí miminka.“

A ještě to nazvou „klokanka ergonomik“ 8-o A fotka s viselcem čelem ven, záda prohnutý do luku, za rozkrok visící..... :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4509
7.6.11 19:15

no a taky jsem u nas v zari nedavno resila ze mala je porad v korbe kde se teda taky pekne blbe krmi kdyz jsme venku ( to byl ten tyden kdy krasne bastila prikrmy) a ze ve sportaku se mi zda ztracena..
no tak dneska se mi v korbe klekla na kolena jinak byla cela vzprimena 8-o tak jsem se lekla ze vystupuje, pak si dala malem na hubu, ptz neumi normalne slezt :roll:
ze ja nedrzela hubu, ted mi zacne jeste vystupovat z kocaru a mam vymalovano :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.6.11 19:35

asho: Tak držím pěsti, ať je Maty brzy zdráv.

Jo, ta paní tam je moc pěkně. :-)

leni: Já si taky stěžovala na neaktivku a teď z přebalováku hodila kamsi dudlík, nemůžu ho najít a chlap vypadal, jak když krotí tygra. :-D Asi si ve vaně šňupla něco speedu. :-)

Bruni: Jo, z té polohy čelem vpřed se mi chce taky :poblion: .

Já kdysi ze září raději zdrhla. :-) Jednak samé my a druhak bych to stejně nestíhala. :-) Z jedné diskuze mě kvůli absenci vykopli, tak jsem nečekala na druhé vykopnutí a šla raději sama. :-D

rosslyn píše:
mám dotaz :mrgreen: Pokud máte doma plínku, která je černobílá (zebří vzor, černé puntíky…), jak se vám opírá? Dávám sůl na bělení na plíny a bojím se, že černobílá plína bude za krátko pěkně sepraná :nevim:

Nemám přímo černobílou, ale anaví SMOG je taková šedočernobílá a neopírá se nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.11 20:15
Flyingfrog píše:
asho: Tak držím pěsti, ať je Maty brzy zdráv.

Jo, ta paní tam je moc pěkně. :-)

leni: Já si taky stěžovala na neaktivku a teď z přebalováku hodila kamsi dudlík, nemůžu ho najít a chlap vypadal, jak když krotí tygra. :-D Asi si ve vaně šňupla něco speedu. :-)

Bruni: Jo, z té polohy čelem vpřed se mi chce taky :poblion: .

Já kdysi ze září raději zdrhla. :-) Jednak samé my a druhak bych to stejně nestíhala. :-) Z jedné diskuze mě kvůli absenci vykopli, tak jsem nečekala na druhé vykopnutí a šla raději sama. :-D

rosslyn píše:
mám dotaz :mrgreen: Pokud máte doma plínku, která je černobílá (zebří vzor, černé puntíky…), jak se vám opírá? Dávám sůl na bělení na plíny a bojím se, že černobílá plína bude za krátko pěkně sepraná :nevim:
Nemám přímo černobílou, ale anaví SMOG je taková šedočernobílá a neopírá se nic. :-)

No co vy v ty koupelne nemate za vecicky 8-o :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí