Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Bruni pises na pomalou jizdu je pruh levy… no na pomalou je pravy ne bo sem magor??
![]()
ale jinak ano… nedej boze abys v levym pruhu jela JEN 130
ach joo… to moje dite ted zaclo s oblibou spat na brise, ale jaksi se neumi normalne probudit, pokazdy se hystericky rozerve, strasne prevapena jak to lezi a totalne otlacena ![]()
lenholka píše:
Bruni pises na pomalou jizdu je pruh levy… no na pomalou je pravy ne bo sem magor??![]()
Jo, tak se mi to stejně povedlo zmotat ![]()
A o tom to je. Řidička si dovolila chtít něco předjet a nemít na tacháči ke dvěma stům, takže pan manažer musel brzdit, tak jí tam hodil myšku. Takhle to vidím já, i z toho videa. Jiný důvod se najednou tak rychle zařadit neměl, za ním jeli další závodníci, ty jistě neomezoval…
A vypadá třeba takto, co?
Tak to u nás teda se spí na břiše už od 6m a teď už to má vypilované tak, že když se probudí, tak vstane a otevře si z postýlky dveře z ložnice do obýváku a čeká jestli jsem si všimla
, pokud ne tak se ozve.
jojo petko tak nejak
a jeste ma totalne pomackany ruce ze si rikam ze ji musej desne brnet nebo je musi mit mrtvy nez se zase dokrvej
Koukám,že řešíte autosedačky. Máme auto bez isofixu, sedačky Romer. Tobíka jsem přesunula do větší (15-3ž kg) někdy kolem Vánoc. Ta 9-18 k mu sice ještě byla ok, ale Poli už vyrostla z vajíčka. Romer jsem kupovala jednak z důvodu bezpečnosti a i z hlediska pohodlí. Tobík jich vyzkoušek hodně a v Romeru se mu sedělo nejlépe.
Řidiči - já někdy na těch silnicích šílím. Jsme z těch do dodržují předpisy. Takže když je někde max 80, tak prostě víc nejedu. A kamion,který za mnou troubí, mně neskutečně vytáčí.
![]()
Nejraději bych nejezdila vůbec. Ale mám kamarádky na druhém konci Prahy a jet 2 hod MHD se mi fakt nechce. ALe vždy přijedu naštvaná, jak jsou řidiči hrozní. ![]()
Brunifid píše: Článek jsem přečetla, video skoukla dvakrát. Možná bylo trochu poupravené, nicméně že jí tam hodil myšku, to je pravda!
Ono na dálnici se asi nesmí předjíždět, pokud nejedu aspoň stopade. V opačném případě se mám plazit za kamionem osmdesátkou. Zkoušeli jste někdy jet v levém (rychlém) pruhu tou maximální povolenou 130? To by byla sebevražda, na tak pomalou jízdu je pruh levý…
Nezkoušela, po dálnici jsem nikdy nejela a doufám, že nikdy nepojedu.
A myslela jsem hlavně toho švýcara, nebo co to bylo za cvoka.
Ale ono to není jen o dálnici, ale i o normální blbé dvojce trojce silnici. Například to fakt všichni tak děsně spěchají, že musí předjíždět do zatáčky, do které nevidí? Mně stačí těch cvoků jen na 12km trase k mým rodičům. Když jedeme k manželově babičce na Moravu, v zásadě dvě hodiny trpím. ![]()
leni: Ta moje taky usíná někdy na břiše a nebo na boku.
Nejvíc mě pobavila teď doktorka, když mi řekla, že nejlépe aby dva dny nespala po nastřelení náušnic na boku. Haha.
Ale Stelině ty náušnice nevadí. Od nastřelení na ty uši nešáhla a na boku spí s přehledem.
PetkaK píše:
A vypadá třeba takto, co?Tak to u nás teda se spí na břiše už od 6m a teď už to má vypilované tak, že když se probudí, tak vstane a otevře si z postýlky dveře z ložnice do obýváku a čeká jestli jsem si všimla, pokud ne tak se ozve.
Dobrá fotka. ![]()
Stela ráno vstávala s otlačenými prsty na obličeji. ![]()
Achdarek píše:
Koukám,že řešíte autosedačky. Máme auto bez isofixu, sedačky Romer. Tobíka jsem přesunula do větší (15-3ž kg) někdy kolem Vánoc. Ta 9-18 k mu sice ještě byla ok, ale Poli už vyrostla z vajíčka. Romer jsem kupovala jednak z důvodu bezpečnosti a i z hlediska pohodlí. Tobík jich vyzkoušek hodně a v Romeru se mu sedělo nejlépe.Řidiči - já někdy na těch silnicích šílím. Jsme z těch do dodržují předpisy. Takže když je někde max 80, tak prostě víc nejedu. A kamion,který za mnou troubí, mně neskutečně vytáčí.![]()
![]()
Nejraději bych nejezdila vůbec. Ale mám kamarádky na druhém konci Prahy a jet 2 hod MHD se mi fakt nechce. ALe vždy přijedu naštvaná, jak jsou řidiči hrozní.
Tak tak. Právě na tom 12km úseku k našim je kus před takovou blbou křižovatkou 70. Hlavně proto, aby stihli vyjet z vedlejších. Kdo jezdí 70? My a pár dalších, co bydlí kolem. Pár pomníčků tam už stojí.
fly tyhle nervy mam taky pri kazdy ceste autem, chlap se mi divi…
jeste jako tehotna jsem byla v pohode ale stacila kraticka cesta z porodnice z usti do jilovyho a prijela jsem ke tchyni totalne sesypana…
kazda cesta z prahy do dc a zpet je neco na moje nervy, tkz uz se moc tesim az budem opet v decine a ke vsem znamym to budeme mit max pul hodinky cesty
leni: Já už pár let mám pokaždé divný pocit, když jedu autem a nebo blízcí. Kamkoli kdokoli jede, tak má za úkol po doražení na místo prozvonit.
Chápu tě.
Tak tenhle pocit já mám jen z D1 ,to nutím manžela , aby se taky hlásil
.
Jinak jsem asi divná , mě ježdění/řízení baví . :Když bylo klukům 4 a 1 rok, odjela jsem s nima sama ke kamarádce na Slovensko.
Ja si tady u nas na jezdeni absolutne stezovat nemuzu…petku jsem si tady na ostrove jeste nezaradila
, predjizdet se tu skoro neda,vlastne jsem tu jeste nikdy zadne auto nepredjela, max. Traktor a nebo cyklistu…zato v Cr je to mazec a taky v N,emecku jsou strasne hovada. Ve Francii se napriklad jezdi nadherne,ale CR a Nemecko to je smes hovad hroznych
nejen diky urovni dalnic poznam ze jsem uz v CR ( ci Nemecku) ale hlavne diky zpusobu jizdy ridicu ![]()
Ráďo: Proč divná?
Je to dobře, aspoň se dopravíš, kam potřebuješ. ![]()
Já mám řidičák od ledna 2000 a řídila jsem tak půl roku. Pak ještě když jsem šla na nové pracovní místo, tak jsem se snažila dostat do řízení. Naštěstí šéf si všechno odjezdil.
No a když jsem si tak říkala, že bych se měla do toho řízení trochu vpravit, tak felda bude pápá.