Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
7.6.11 15:23

Bruni pises na pomalou jizdu je pruh levy… no na pomalou je pravy ne bo sem magor?? :roll: :mrgreen:
ale jinak ano… nedej boze abys v levym pruhu jela JEN 130

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.6.11 15:25
  • Leni , mailik :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.6.11 15:29

ach joo… to moje dite ted zaclo s oblibou spat na brise, ale jaksi se neumi normalne probudit, pokazdy se hystericky rozerve, strasne prevapena jak to lezi a totalne otlacena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.6.11 15:32
lenholka píše:
Bruni pises na pomalou jizdu je pruh levy… no na pomalou je pravy ne bo sem magor?? :roll: :mrgreen:

Jo, tak se mi to stejně povedlo zmotat :mrgreen:

A o tom to je. Řidička si dovolila chtít něco předjet a nemít na tacháči ke dvěma stům, takže pan manažer musel brzdit, tak jí tam hodil myšku. Takhle to vidím já, i z toho videa. Jiný důvod se najednou tak rychle zařadit neměl, za ním jeli další závodníci, ty jistě neomezoval…

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.6.11 15:34

A vypadá třeba takto, co?

Tak to u nás teda se spí na břiše už od 6m a teď už to má vypilované tak, že když se probudí, tak vstane a otevře si z postýlky dveře z ložnice do obýváku a čeká jestli jsem si všimla :), pokud ne tak se ozve.

• Citovat
  • Upravit
4509
7.6.11 15:37

jojo petko tak nejak :mrgreen: a jeste ma totalne pomackany ruce ze si rikam ze ji musej desne brnet nebo je musi mit mrtvy nez se zase dokrvej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.6.11 15:40

Koukám,že řešíte autosedačky. Máme auto bez isofixu, sedačky Romer. Tobíka jsem přesunula do větší (15-3ž kg) někdy kolem Vánoc. Ta 9-18 k mu sice ještě byla ok, ale Poli už vyrostla z vajíčka. Romer jsem kupovala jednak z důvodu bezpečnosti a i z hlediska pohodlí. Tobík jich vyzkoušek hodně a v Romeru se mu sedělo nejlépe.

Řidiči - já někdy na těch silnicích šílím. Jsme z těch do dodržují předpisy. Takže když je někde max 80, tak prostě víc nejedu. A kamion,který za mnou troubí, mně neskutečně vytáčí. :cert: :cert: :cert:
Nejraději bych nejezdila vůbec. Ale mám kamarádky na druhém konci Prahy a jet 2 hod MHD se mi fakt nechce. ALe vždy přijedu naštvaná, jak jsou řidiči hrozní. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.6.11 15:40
Brunifid píše: Článek jsem přečetla, video skoukla dvakrát. Možná bylo trochu poupravené, nicméně že jí tam hodil myšku, to je pravda!
Ono na dálnici se asi nesmí předjíždět, pokud nejedu aspoň stopade. V opačném případě se mám plazit za kamionem osmdesátkou. Zkoušeli jste někdy jet v levém (rychlém) pruhu tou maximální povolenou 130? To by byla sebevražda, na tak pomalou jízdu je pruh levý…

Nezkoušela, po dálnici jsem nikdy nejela a doufám, že nikdy nepojedu.

A myslela jsem hlavně toho švýcara, nebo co to bylo za cvoka.

Ale ono to není jen o dálnici, ale i o normální blbé dvojce trojce silnici. Například to fakt všichni tak děsně spěchají, že musí předjíždět do zatáčky, do které nevidí? Mně stačí těch cvoků jen na 12km trase k mým rodičům. Když jedeme k manželově babičce na Moravu, v zásadě dvě hodiny trpím. :-?

leni: Ta moje taky usíná někdy na břiše a nebo na boku. :-) Nejvíc mě pobavila teď doktorka, když mi řekla, že nejlépe aby dva dny nespala po nastřelení náušnic na boku. Haha. :-) Ale Stelině ty náušnice nevadí. Od nastřelení na ty uši nešáhla a na boku spí s přehledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.6.11 15:41
PetkaK píše:
A vypadá třeba takto, co?Tak to u nás teda se spí na břiše už od 6m a teď už to má vypilované tak, že když se probudí, tak vstane a otevře si z postýlky dveře z ložnice do obýváku a čeká jestli jsem si všimla :), pokud ne tak se ozve.

Dobrá fotka. :-D
Stela ráno vstávala s otlačenými prsty na obličeji. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.6.11 15:43
Achdarek píše:
Koukám,že řešíte autosedačky. Máme auto bez isofixu, sedačky Romer. Tobíka jsem přesunula do větší (15-3ž kg) někdy kolem Vánoc. Ta 9-18 k mu sice ještě byla ok, ale Poli už vyrostla z vajíčka. Romer jsem kupovala jednak z důvodu bezpečnosti a i z hlediska pohodlí. Tobík jich vyzkoušek hodně a v Romeru se mu sedělo nejlépe.Řidiči - já někdy na těch silnicích šílím. Jsme z těch do dodržují předpisy. Takže když je někde max 80, tak prostě víc nejedu. A kamion,který za mnou troubí, mně neskutečně vytáčí. :cert: :cert: :cert:
Nejraději bych nejezdila vůbec. Ale mám kamarádky na druhém konci Prahy a jet 2 hod MHD se mi fakt nechce. ALe vždy přijedu naštvaná, jak jsou řidiči hrozní. :cert:

Tak tak. Právě na tom 12km úseku k našim je kus před takovou blbou křižovatkou 70. Hlavně proto, aby stihli vyjet z vedlejších. Kdo jezdí 70? My a pár dalších, co bydlí kolem. Pár pomníčků tam už stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.6.11 15:50

fly tyhle nervy mam taky pri kazdy ceste autem, chlap se mi divi…
jeste jako tehotna jsem byla v pohode ale stacila kraticka cesta z porodnice z usti do jilovyho a prijela jsem ke tchyni totalne sesypana…
kazda cesta z prahy do dc a zpet je neco na moje nervy, tkz uz se moc tesim az budem opet v decine a ke vsem znamym to budeme mit max pul hodinky cesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.6.11 16:04

leni: Já už pár let mám pokaždé divný pocit, když jedu autem a nebo blízcí. Kamkoli kdokoli jede, tak má za úkol po doražení na místo prozvonit.
Chápu tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.6.11 16:07

Tak tenhle pocit já mám jen z D1 ,to nutím manžela , aby se taky hlásil :-D .
Jinak jsem asi divná , mě ježdění/řízení baví . :Když bylo klukům 4 a 1 rok, odjela jsem s nima sama ke kamarádce na Slovensko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.6.11 16:08

Ja si tady u nas na jezdeni absolutne stezovat nemuzu…petku jsem si tady na ostrove jeste nezaradila :mrgreen: , predjizdet se tu skoro neda,vlastne jsem tu jeste nikdy zadne auto nepredjela, max. Traktor a nebo cyklistu…zato v Cr je to mazec a taky v N,emecku jsou strasne hovada. Ve Francii se napriklad jezdi nadherne,ale CR a Nemecko to je smes hovad hroznych :roll: nejen diky urovni dalnic poznam ze jsem uz v CR ( ci Nemecku) ale hlavne diky zpusobu jizdy ridicu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
7.6.11 16:11

Ráďo: Proč divná? :-) Je to dobře, aspoň se dopravíš, kam potřebuješ. :-)

Já mám řidičák od ledna 2000 a řídila jsem tak půl roku. Pak ještě když jsem šla na nové pracovní místo, tak jsem se snažila dostat do řízení. Naštěstí šéf si všechno odjezdil.

No a když jsem si tak říkala, že bych se měla do toho řízení trochu vpravit, tak felda bude pápá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure