Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:palošek píše:Co to máte za nádherného hafáčka?
Holky, první dvě dcery byly obě rychlé, ve všem, v přetáčení, lezení i chůzi. Za to tadla třetímá na všechno čas, ale Mudra říkala, že je v pořádku, že ji necháme vyvíjet svým tempem. Jsem zvědavá, jak jí to bude dlouho trvat
Kříženec. Matka byla „čau-čau“, otec prý vlčák, ale kdo ví, že?
Vím, že pes do plínek nepatří, ale nedalo mi to. ![]()
palošek: prý pes do plínek nepatří a já hledám ty plínky na tom psovi a pak mi to došlo jak to myslíš
![]()
Phoebe píše:
palošek: prý pes do plínek nepatří a já hledám ty plínky na tom psovi a pak mi to došlo jak to myslíš![]()
![]()
Vídíš to, mohla jsem jí taky nějakou ušít, vždyť je to psí miminko, že jo… ![]()
a děkuji.
palošek píše:Flyingfrog píše:Kříženec. Matka byla „čau-čau“, otec prý vlčák, ale kdo ví, že?palošek píše:Co to máte za nádherného hafáčka?
Holky, první dvě dcery byly obě rychlé, ve všem, v přetáčení, lezení i chůzi. Za to tadla třetímá na všechno čas, ale Mudra říkala, že je v pořádku, že ji necháme vyvíjet svým tempem. Jsem zvědavá, jak jí to bude dlouho trvat
Vím, že pes do plínek nepatří, ale nedalo mi to.
to vypada jak australan ![]()
holky, mate nektera plenku Starbunz, kapsovku nebo AIO?? jaka je?
tak jsem se taky prihlasila na facebooku + nekterym jsem poslala zadost,tak se neleknete, jsem tam jako Lenka Hanzl Holubová
careynka píše:
Já mám kapsovku. Vypadá moc krásně, jen mě to do ní nebaví cpát ![]()
careynka píše:
Já mám kapsovku kterou používám velmi často, je to snad jediná kapsovky co neprotekla, zatím.
Mám i AIO, ale ve velikosti XL a to má malá zatím velké. Takže leží ve skříni.
PetkaK píše:careynka píše:
holky, mate nektera plenku Starbunz, kapsovku nebo AIO?? jaka je?Já mám kapsovku kterou používám velmi často, je to snad jediná kapsovky co neprotekla, zatím.
Mám i AIO, ale ve velikosti XL a to má malá zatím velké. Takže leží ve skříni.
http://www.mamaja.cz/…apsova-plena tady maji slevu, tak jsem xl vzala ![]()
Holky, měla bych na Vás dotaz, protože se mi zdá že se vyznáte v kosmetice pro děti (i přírodní).
Potřebovala bych pro malou koupit něco k moři - mám krém na opalování od Sebamedu faktor 20 a 50 a k tomu bych chtěla ještě něco čím jí máznu večer před spaním - po opalování.
A potom ještě možná něco na rty.
Poradíte? ![]()
PetkaK píše:
Holky, měla bych na Vás dotaz, protože se mi zdá že se vyznáte v kosmetice pro děti (i přírodní).Potřebovala bych pro malou koupit něco k moři - mám krém na opalování od Sebamedu faktor 20 a 50 a k tomu bych chtěla ještě něco čím jí máznu večer před spaním - po opalování.
Poradíte?
Teda v opalovací kosmetice se nevyznam, ale po opalování bych určo pomazala Panthenolem… a na opalování mi zrovna předevčírem kamarádka doporučovala něco, co nevim jak se jmenuje
ale stojí to prej asi pětikilo ![]()
PetkaK píše:
Holky, měla bych na Vás dotaz, protože se mi zdá že se vyznáte v kosmetice pro děti (i přírodní).Potřebovala bych pro malou koupit něco k moři - mám krém na opalování od Sebamedu faktor 20 a 50 a k tomu bych chtěla ještě něco čím jí máznu večer před spaním - po opalování.
Poradíte?
pro maly deti je super Daylong baby a k tomu delaji i takovou tycinku. Ale je to malickej krem a stoji do tri stovek. Ale ma mineralni filtr, ne chemickej