Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
4.6.11 22:25
Flyingfrog píše:
palošek píše:
Holky, první dvě dcery byly obě rychlé, ve všem, v přetáčení, lezení i chůzi. Za to tadla třetí :zed: má na všechno čas, ale Mudra říkala, že je v pořádku, že ji necháme vyvíjet svým tempem. Jsem zvědavá, jak jí to bude dlouho trvat :think:
Co to máte za nádherného hafáčka? :-)

Kříženec. Matka byla „čau-čau“, otec prý vlčák, ale kdo ví, že? :mrgreen: Vím, že pes do plínek nepatří, ale nedalo mi to. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.6.11 22:25

Ja tam nemam vas,takze se asi tezko pridam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.6.11 22:32

palošek: prý pes do plínek nepatří a já hledám ty plínky na tom psovi a pak mi to došlo jak to myslíš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.6.11 22:32

jinak nádherný hafan :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.6.11 22:41
Phoebe píše:
palošek: prý pes do plínek nepatří a já hledám ty plínky na tom psovi a pak mi to došlo jak to myslíš :lol: :lol: :lol:

Vídíš to, mohla jsem jí taky nějakou ušít, vždyť je to psí miminko, že jo… 8-)
a děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.6.11 08:42
palošek píše:
Flyingfrog píše:
palošek píše:
Holky, první dvě dcery byly obě rychlé, ve všem, v přetáčení, lezení i chůzi. Za to tadla třetí :zed: má na všechno čas, ale Mudra říkala, že je v pořádku, že ji necháme vyvíjet svým tempem. Jsem zvědavá, jak jí to bude dlouho trvat :think:
Co to máte za nádherného hafáčka? :-)
Kříženec. Matka byla „čau-čau“, otec prý vlčák, ale kdo ví, že? :mrgreen: Vím, že pes do plínek nepatří, ale nedalo mi to. :oops:

to vypada jak australan :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.6.11 08:50

holky, mate nektera plenku Starbunz, kapsovku nebo AIO?? jaka je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
5.6.11 10:28

palošku: Je nádhernýýýýý, hafík. Jak se jmenuje? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.6.11 11:43

tak jsem se taky prihlasila na facebooku + nekterym jsem poslala zadost,tak se neleknete, jsem tam jako Lenka Hanzl Holubová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
5.6.11 15:11
careynka píše:
holky, mate nektera plenku Starbunz, kapsovku nebo AIO?? jaka je?

Já mám kapsovku. Vypadá moc krásně, jen mě to do ní nebaví cpát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.6.11 15:21
careynka píše:

Já mám kapsovku kterou používám velmi často, je to snad jediná kapsovky co neprotekla, zatím.

Mám i AIO, ale ve velikosti XL a to má malá zatím velké. Takže leží ve skříni.

• Citovat
  • Upravit
19494
5.6.11 16:49
PetkaK píše:
careynka píše:

Já mám kapsovku kterou používám velmi často, je to snad jediná kapsovky co neprotekla, zatím.

Mám i AIO, ale ve velikosti XL a to má malá zatím velké. Takže leží ve skříni.

http://www.mamaja.cz/…apsova-plena tady maji slevu, tak jsem xl vzala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.6.11 19:02

Holky, měla bych na Vás dotaz, protože se mi zdá že se vyznáte v kosmetice pro děti (i přírodní).

Potřebovala bych pro malou koupit něco k moři - mám krém na opalování od Sebamedu faktor 20 a 50 a k tomu bych chtěla ještě něco čím jí máznu večer před spaním - po opalování.

A potom ještě možná něco na rty.

Poradíte? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Hanzlici
5.6.11 19:29
PetkaK píše:
Holky, měla bych na Vás dotaz, protože se mi zdá že se vyznáte v kosmetice pro děti (i přírodní).

Potřebovala bych pro malou koupit něco k moři - mám krém na opalování od Sebamedu faktor 20 a 50 a k tomu bych chtěla ještě něco čím jí máznu večer před spaním - po opalování.

Teda v opalovací kosmetice se nevyznam, ale po opalování bych určo pomazala Panthenolem… a na opalování mi zrovna předevčírem kamarádka doporučovala něco, co nevim jak se jmenuje :-D :-D ale stojí to prej asi pětikilo :zed:

• Citovat
  • Upravit
19494
5.6.11 19:47
PetkaK píše:

pro maly deti je super Daylong baby a k tomu delaji i takovou tycinku. Ale je to malickej krem a stoji do tri stovek. Ale ma mineralni filtr, ne chemickej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure