Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Buď mám hodné dítě nebo jsem ji to naučila drezúrou, že u přebalování se leží na zádech. Vrazím jí něco do tlapky a v klidu přebalím.
Spíš tipuju na drezúru, protože jak jí chlap vezme na přebalovák, ještě jsem ji neviděla ležet na zádech, to rozhrabe všechno kolem a málem skočí dolů. Mně to nedělá ![]()
Na plínách s patentky zapínám jen ty dva, třetí ne, to by mě vezli. Tři patentky jsou prostě zbytečnost, nemůžu si pomoct ![]()
Mně se naštěstí neotáčí při přebalování, ale já mám líné dítě, takže tak. ![]()
Bruni: No já díky Máje zjistila, že se dá zapnout víc patentků, mě to nikdy nenapadlo.
Takže teď zacvakávám všechny a užívám si, že dítěti nikde nic neleze. Aspoň už budu vědět, po kom je moje dítě brzda. ![]()
PetkaK píše:
Ivuško, vy už neposíláte balíčky českou poštou?
Jen ty malé, u kterých je velký rozdíl v poštovném u PPL a pošty (37 nebo 49 Kč). Na poštu chodíme jen jednou týdně, jinak máme svozy od PPL, tahat na poštu ty hromady balíků a stát s tím frontu už nebylo únosné. Navíc se dost často balíky zpožďovaly, pošťačky neházely oznámení atd., takže jsem se rozhodla tento podnik podporovat co nejmíň.
Aha, tak já zase nepodporuju PPL, protože u nás jsou debily
a pošťačky super ![]()
Ale věřím že státní na poště s tolika balíčky je nepříjemné. Takhle si pro to přijedou sami.
Takže dvě plíny by šly dát poštou, jo?
Joo,já taky zaplakala,když přijel PPL…to vím,že pošťák příjde o kolem 9 a ještě ochotně donese do 2.patra..PPL ma blbé kydy a když jsem mu teda řekla,že prostě dolů nejdu,že má malá po jídle,tak teda došel
Ivi, všem se člověk nezavděčí..však my to zvládneme i s PPL ![]()
A nevím,jestli jsi četla dotaz ohledně merino čepičky na Nově latkujících..
Romaelko,jo,je to tam fofr
Přelítávám stránky a ani nevím,co jsem četla ![]()
Mě PPL taky překvapilo, ale sem chodí jak výborná pošťačka a jezdí fajn chlapíci, tak sem jezdí i dobrý PPL. ![]()
Chm, dítě prudilo, prudilo, nahodím na záda do nosítka, loupu si brambory a najednou na zádech ticho. Tak jsem se šla podívat k zrcadlu a hle, spí. ![]()
Jestli máte problémy s chováním doručovatelů PPL, stačí mi napsat a podám stížnost. Narozdíl od pošty se tam totiž člověk má na koho obrátit a vedení to skutečně řeší. Macinko a tobě doručovatel nevolal, v kolik to přiveze?
Jaký dotaz ohledně čepičky? To jsem asi přehlídla…
Akorát musím říct, že mě nikdy nenapadlo po nich chtít, aby vystoupali do 4.p.
Buď dítě nahodím do nosítka (těch pár minut dole chlapík/pošťačka/pošťáci počkají) nebo pacifikuju jinak. ![]()
Flyingfrog píše:
Akorát musím říct, že mě nikdy nenapadlo po nich chtít, aby vystoupali do 4.p.Buď dítě nahodím do nosítka (těch pár minut dole chlapík/pošťačka/pošťáci počkají) nebo pacifikuju jinak.
No oni ani nemají povinnost to dát dál než k prvním dvěřím, to, že to nějaký doručovatel dělá, je jen jeho dobrá vůle… Jak dlouho by mu to asi trvalo, kdyby měl takhle s balíčkama oběhnout nějaký 12patrový panelák… Já dám vždycky Ondru do postýlky, abych měla jistotu, že nic nespáchá a Klárku beru s sebou. Tahám si nahoru sama i ty 30kg balíky se zbožím, bohužel.
ivuško: Mě právě překvapilo, že macinka píše, že PPL má kecy, že to chce donést. Mě to nikdy nenapadlo po nikom chtít.
Ale těch 30kg nezávidím, to musí být děs. To už máš pomalu svaly jak Stalone.
Flyingfrog píše:
ivuško: Mě právě překvapilo, že macinka píše, že PPL má kecy, že to chce donést. Mě to nikdy nenapadlo po nikom chtít.
Ale těch 30kg nezávidím, to musí být děs. To už máš pomalu svaly jak Stalone.
No to nemám, já to nenesu, ale vláčím za sebou do schodů (ze včerejších dvou 30kg balíků jsem si cosi natáhla v břiše a pěkně mě to bolí
), naštěsí jen půl patra a pak to strkám po zemi před sebou. Ale je to hnus, bohužel manžel už tou dobou nebývá doma, vozí mi to kolem 11.
Macinko mám právě stejnou zkušenost - k nám jezdí kolem 12h, a jednou volal že už teda je před barákem ať seběhnu - fajn, malá spala, tak jsem utíkala, a kráva tam čekám 5minut, 10minut, tak jsem šla zase nahoru, a on volal asi za 30minut, že se omlouvá ale že se zdržel!!
A podruhé zase volal, malá ječák, tak jsem ho slušně poprosila jestli by mi to nedonesl nahoru tak mi řekl že oni nesmí chodit do domů a ať příjdu, já jsem řekla že fakt nemůžu a on odjel a řekl tak zítra paní
A nemůže chodit do bytu proto že vozí v autě dítě (tak 2 roky), říkala sousedka že prostě má na starost své dítě a vozí ho s sebou a je neochotný chodit do baráku.
Takže teď si vybírám e-shopy kde to jde přes poštu a ne PPL.
Teď už to je zase lepší že můžu malou dát do kočárku a jít rovnou ven, ale v zimě to bylo na houby. Ale teď mi malá po 12 spí v postýlce, takže klidně seběhnu dolů.
Pošťačka mi to donese až do 9patra ![]()
Phoebe - můžu tě uklidnit - bude hůř
až ti začne i zdrhat 
Na břiše je to ještě OK, ale když pak zvedne prdelku a kousek odleze, to je pak dílo
- malá jednou měla plínu na půl zadku, protože dřív odlezla než jsem to na ní nainstalovala. A snapka je rychlejší než x-patentků na anavě