Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky vy mate zlaty deti, dneska teda
moje dite dneska nespi, v nositku se vzteka a porad leze kocce ke zradlu, dam ji pryc a za chvili je tam zas
ted ma flasku s cajem tak si snad na chvilku vystaci ![]()
tak v naší oblasti mme PPL doručovatele fajn, když mi řekne, že přijede ve 12 a já vím, že nebudu doma, tak si zavoláme, že se sejdeme ve městě. A klidně mi nosili zboží do 1patra, když jsem byla těhu. Poštu moc nemusím
u nas posta celkem ok, vetsinou odpoledne dorucuje domu velkym autem, ale musim si sjet ke vchodu, kde ceka…
ppl vzdycky vola ze prijede na treti hodinu a kdyz prijede ve 4 tak jsem rada a jeste se tvari ![]()
fly zrovna dneska jsem si na tebe vzpomnela jak se rozcilujes ze mas liny dite… tak ty moji bude v utery 9 mesicu a porad jeste nesedi, kleci na 4 ale to je tak vsechno, zbytek je na brise a plazi se ![]()
a nad prahou se toci bourka, to vypadalo ze se to vyradi na veronskym namesti kde jsme byli, tak jsme mazali domu a ono to jde k vltave ![]()
ivuska.h píše:
Jestli máte problémy s chováním doručovatelů PPL, stačí mi napsat a podám stížnost. Narozdíl od pošty se tam totiž člověk má na koho obrátit a vedení to skutečně řeší. Macinko a tobě doručovatel nevolal, v kolik to přiveze?Jaký dotaz ohledně čepičky? To jsem asi přehlídla…
Ale jo,ale 3 hodiny čekat,když můžu vyrazit na procházku..zrovna blbá doba. Čepička..ptala jsem se,jestli se může ušít s nějakým záhybem,aby nebylo šití obtisklé na hlavičce..malá je jak indiánka půl hodiny
Jinak je skvělá
![]()
Tak já jsem asi náročná,ale když jsem měla 2 měsíční miminko,které nemělo odříhnuto..nevím,jak bych to udělala jinak..jo a domluvit se,že budu třeba o 2 Km dál(u rodičů)jestli tam může sjet taky nehrozí…
Když nejsem doma,na poště si balíček vyzvednu odpoledne a je to.
Holky,jak je to s tou Dedrou,do jaké míry je ekologická?
A máte zkušenost s tabletama do myčky nebo tím čističem?
ahoj holky
mate se? malej mi uz leze po 4, furt ho hlidam, vsechno montuje
a prebalit ho? To je prace pro armadu a ne jednoho cloveka
Chtela jsem se zeptat, prisel mi mail od Eurony, ze to ma byt eko cistici prostredky a pry dobre cisti. Mate nektera zkusenosti?
careynka píše:
ahoj holkymate se? malej mi uz leze po 4, furt ho hlidam, vsechno montuje
Chtela jsem se zeptat, prisel mi mail od Eurony, ze to ma byt eko cistici prostredky a pry dobre cisti. Mate nektera zkusenosti?
pomeranca píše:careynka píše:
Jak je v práci? No počkej až začne fakt zdrhat od toho přebalování
Ty chodíš do práce?
lenholka píše:
fly zrovna dneska jsem si na tebe vzpomnela jak se rozcilujes ze mas liny dite… tak ty moji bude v utery 9 mesicu a porad jeste nesedi, kleci na 4 ale to je tak vsechno, zbytek je na brise a plazi se
Moje taky. Plazí, klečet umí, ale po kolenou neleze. A teda stoupá si u myčky, gauče a u mně, když sedím
Sedět nemá potřebu. Krmím stále v autosedačce.
Bruni, naše si stále sama pořádně nesedne, sedne si jen ze stoje a to do takového klečo-sedu někdy i do normálního sedu, ale to spíše když padá. A potřebu sedět jsem zjistila že nemá - ona si stoupne, hračku si položí na gauč, opře se o lokty a hraje si s ní. Chodí kolem nábytku jako drak ![]()
DOTAZ:
Koupila jsem si Itti Bitti Tutto a SIO a jsem z nich teda docela vedle, jak se tam ty vkládačky skládají? Není na netu někde návod nebo tak něco?
pomeranca píše:careynka píše:
v praci je to super, takovej oddych od toho dabla
ale styska se mi tam po nem a cestou domu na tachometr radsi nekoukam ![]()
PetkaK píše:pomeranca píše:Ty chodíš do práce?careynka píše:
No jooo
u nas je to jinaci, prisla bych o svoje misto
Ja jsem PPLko driv chvalila, volali dopredu (mne vzbudili
) a dalo se domluvit, ted mi napisou smsku, ze prijedou v jednu, tak volam, ze v jednu nemuzu a on mi rekne, tak to mate smulu
a ze mi to teda priveze zitra, nastesti v Praze funguje i vecerni dorucovani, tak vzdycky musim tlacit, aby mi to treba dovezli vecer. (Nechteji.), nejhorsi je to silene rozmezi, kdy prijedou, jako fakt mezi patou a osmou je hrozne dlouho. 
Jako o vynaseni nekam, si muzu nechat tak zdat.