Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo já vím odkud jsou
..Akorát já jsme tak trochu škrt a děsí mě ta cena
…Ale jsou úúúúžasnééé..Chjo chjo..Ale když si vezmu kolik bych za ty prachy měla třeba krásných věcí od Nextu
…tak pořád nevím..
ahoj!
peti, neumím si představit, jak ti je. a klidně breč. sice to nepřestane bolet, ale aspoň se ti trochu uleví
![]()
ráďo, moc hezké! já mám gatě dvoje. taháme je furt.
holky, včera na mě vybafl honza, že zítra jedeme do národního muzea… chtěla jsem vidět tu výstavu o pověstech. takže mám nerv jako blázen. zítra se teda ráno dopravíme do ústí vozem, přesednem na vlak (to jsem zvědavá, neluše ještě vlakem nejela…), dáme skoro hoďku a půl ve vlaku, prolítnem muzeum (dítě bude v nosítku haha) a zas vesele do vlaku, přesednout do auta a domů. máme to naplánované na nějakých 6,5 hodin. no jsem zvědavá, jak to uřvánek zvládne ![]()
zuzko tak preju pevny nervy
ale treba to bude v pohode, malou bude cestovani bavit si myslim a nakonec treba usne…
tobe nelus sedi vid?? mam pocit ze jsi rikala neco o golfkach, ty by se daly vlakem ne??
čau! já bych si taky vzala, ale jen tak 200 g na zkoušku. A ještě bych chtěla kokosák- taky 100 g a avokádový- 200 ml. Ale jen jestli to budeš brát.
leni, nesedí. golfky dávám do úplného lehu. ale asi je vezmem, právě, aby si mohla ve vlaku zdřímnout (naivní představa, já vím
)
Zuzko me mala v kocaru spala jako drevo ve vlaku jak jsme jeli z usti…a bude mit zazitku az az…tam se koukala ven a po lidech v kupe a byla hohna, ale zpet uz byla kaput a jste dva tak to je v pohode, to utahnete ![]()
teda ale mate se ![]()
Petka: Ach jo ![]()
Tak nám to vyjde všem na konec léta, aspoň nebudeme muset potom zakládat extra skupinu pro miminka stejně narozená ![]()
Holky děkuji ![]()
Noc šílená, seděla jsem u postýlky, brečela a koukala na malou ![]()
A teď trošku veseleji - včera měl manžel malou na starost - jak jsem byla v nemocnici - odevzdala jsem jí v anavě a vlňácích, šli hned plavat, takže sundal plínu až tam (pokaděnou
), pak plavčo v pohodě, po plavču jí dál na zadek pampersku (jedinou co našel v plavací tašce, jinak tam byli 3 anavy) a na to jí dal vlňáky
a čekali na mě ve městě 3 hodiny a ona byla v tomto celou dobu
a hned jak jsem nastoupila do auta tak říkám, ona je v pampersce co? (manžel nechápal jak to můžu bez šáhnutí poznat). A až doma při převlíkání jsem zjistila že má ty vlňáky
a prdel celou červenou bo zase byla pokaděná
![]()
Tož můžu já být v nemocnici? ![]()
Peti ![]()
Hele vidím, že David zase perlil
Mu se vždycky něco povede
To M. zase dává plínky bez svrcňáků, ake třeb jednorázovku si zatím nedovolil dát, jen když mu to povolím ![]()
Peti:
![]()
K těm plínám: jak na látku chlap mamral, tak ted opakovaně dal látku, když jsem nebyla doma ![]()
Ale chudák vašs malá, pampers + vlnáky
, to je perla. Ale zas se máš, čemu zasmát. Jen kdyby to eodnes zadeček.
Tož mám se čemu zasmat, alespoň ![]()
Namazala jsem malou bambuckým máslem na noc, hodně velkou vrstvou a mizí to, tak snad po dnešku to zmizí ![]()
Peti ![]()
Tak mně teda manžel překvapil, když jsme byla pryč. TAk s látkovkou žádný problém. Dokonce i vypral. PAk sice do kapsovek nacpal jiné vkládačky, do plenky ze SD dal vkládačku od KIsy a naopak. Ale to už bych chtěla moc. ![]()
Peti: Teda chudák Alžbětka.
Až se odnaseru na chlapa za tenhle k*eténský byt, tak ho pochválím, jak je šikovný, že i ty plíny zvládá. ![]()
A drž se. ![]()
Ráďo: Nádhera.
A na dveřích je krteček? ![]()
Zelazuzu, jo kaťata jsou drahý
, ale Next má každej, tohle je prakticky originál
.
Fly, jojo, krteček na dveřích . Máš postřeh
, ale je už po prostředním synovi , tskže s urvanou ručičkou . Budu se muset podívat po novém pro Kiki ![]()