Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
2.6.11 23:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.6.11 23:34

Jo já vím odkud jsou :-)..Akorát já jsme tak trochu škrt a děsí mě ta cena 8-o …Ale jsou úúúúžasnééé..Chjo chjo..Ale když si vezmu kolik bych za ty prachy měla třeba krásných věcí od Nextu :think: :think: :think: …tak pořád nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.6.11 07:01

ahoj!
peti, neumím si představit, jak ti je. a klidně breč. sice to nepřestane bolet, ale aspoň se ti trochu uleví :hug: :hug: :hug:

ráďo, moc hezké! já mám gatě dvoje. taháme je furt.

holky, včera na mě vybafl honza, že zítra jedeme do národního muzea… chtěla jsem vidět tu výstavu o pověstech. takže mám nerv jako blázen. zítra se teda ráno dopravíme do ústí vozem, přesednem na vlak (to jsem zvědavá, neluše ještě vlakem nejela…), dáme skoro hoďku a půl ve vlaku, prolítnem muzeum (dítě bude v nosítku haha) a zas vesele do vlaku, přesednout do auta a domů. máme to naplánované na nějakých 6,5 hodin. no jsem zvědavá, jak to uřvánek zvládne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.6.11 07:07

zuzko tak preju pevny nervy :-D ale treba to bude v pohode, malou bude cestovani bavit si myslim a nakonec treba usne…
tobe nelus sedi vid?? mam pocit ze jsi rikala neco o golfkach, ty by se daly vlakem ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.6.11 07:08

čau! já bych si taky vzala, ale jen tak 200 g na zkoušku. A ještě bych chtěla kokosák- taky 100 g a avokádový- 200 ml. Ale jen jestli to budeš brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.6.11 07:12

leni, nesedí. golfky dávám do úplného lehu. ale asi je vezmem, právě, aby si mohla ve vlaku zdřímnout (naivní představa, já vím 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.6.11 07:14

Zuzko me mala v kocaru spala jako drevo ve vlaku jak jsme jeli z usti…a bude mit zazitku az az…tam se koukala ven a po lidech v kupe a byla hohna, ale zpet uz byla kaput a jste dva tak to je v pohode, to utahnete :palec:
teda ale mate se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.6.11 08:18

Petka: Ach jo :cry:
Tak nám to vyjde všem na konec léta, aspoň nebudeme muset potom zakládat extra skupinu pro miminka stejně narozená :palec:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
3.6.11 08:46

Holky děkuji :hug:

Noc šílená, seděla jsem u postýlky, brečela a koukala na malou :(

A teď trošku veseleji - včera měl manžel malou na starost - jak jsem byla v nemocnici - odevzdala jsem jí v anavě a vlňácích, šli hned plavat, takže sundal plínu až tam (pokaděnou :mrgreen: ), pak plavčo v pohodě, po plavču jí dál na zadek pampersku (jedinou co našel v plavací tašce, jinak tam byli 3 anavy) a na to jí dal vlňáky :roll: :roll: :roll: a čekali na mě ve městě 3 hodiny a ona byla v tomto celou dobu :cert: :cert: a hned jak jsem nastoupila do auta tak říkám, ona je v pampersce co? (manžel nechápal jak to můžu bez šáhnutí poznat). A až doma při převlíkání jsem zjistila že má ty vlňáky :cert: :cert: a prdel celou červenou bo zase byla pokaděná :cert: :cert:

Tož můžu já být v nemocnici? :)

• Citovat
  • Upravit
16492
3.6.11 08:52

Peti :hug:
Hele vidím, že David zase perlil :-) Mu se vždycky něco povede :-) To M. zase dává plínky bez svrcňáků, ake třeb jednorázovku si zatím nedovolil dát, jen když mu to povolím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
3.6.11 09:01

Peti: :hug: :kytka:
K těm plínám: jak na látku chlap mamral, tak ted opakovaně dal látku, když jsem nebyla doma :potlesk:
Ale chudák vašs malá, pampers + vlnáky :nevim: , to je perla. Ale zas se máš, čemu zasmát. Jen kdyby to eodnes zadeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.6.11 09:09

Tož mám se čemu zasmat, alespoň :)

Namazala jsem malou bambuckým máslem na noc, hodně velkou vrstvou a mizí to, tak snad po dnešku to zmizí :)

• Citovat
  • Upravit
10170
3.6.11 09:20

Peti :hug:

Tak mně teda manžel překvapil, když jsme byla pryč. TAk s látkovkou žádný problém. Dokonce i vypral. PAk sice do kapsovek nacpal jiné vkládačky, do plenky ze SD dal vkládačku od KIsy a naopak. Ale to už bych chtěla moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
3.6.11 09:47

Peti: Teda chudák Alžbětka.

Až se odnaseru na chlapa za tenhle k*eténský byt, tak ho pochválím, jak je šikovný, že i ty plíny zvládá. :-)

A drž se. :hug:

Ráďo: Nádhera. :palec: A na dveřích je krteček? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.6.11 10:01

Zelazuzu, jo kaťata jsou drahý :think: , ale Next má každej, tohle je prakticky originál :wink: .
Fly, jojo, krteček na dveřích . Máš postřeh :mrgreen: , ale je už po prostředním synovi , tskže s urvanou ručičkou . Budu se muset podívat po novém pro Kiki :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure