Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
PetkaK píše:Brunifid píše:Zrovna jsem tady chtěla dát ten odkaz - moc pěkné napsáno.
Heleďte, hezký článek
A ty komentáře pod tím ![]()
Anielkha píše:evi.an píše:Anielkha píše:Tak to by bylo super, budu moooc ráda. Dej mi kdyžtak vědět co a jak
Kdyz Asha rekne, kolik chce, tak ja se klidne rozdelim.Mne klidne staci 250g.
.
a kolik budes chtit? taky 250?
Asho, tak ja to jdu objednat, tak s tim pocitejte, vezmu kg a kdyztak jeste neco udam snad Carey.
Diky moc! ![]()
Katy2 píše:
Holky dívaly jste se v úterý na Nově na Víkend? Bylo tam o praní. Zajímavá to reportáž. Pro ty které neviděly, byl to amaterský test reportérky, vzala ubrus či co to bylo, pocákala kde čím, nechala zaschnout a prala. Prací prášek levnější, gel levnější, ta eko koule, no a poslední byla valcha a mýdlo jelen. Vyhrála valcha s mýdlem, poslední byla ta eko koule.![]()
No podle ocekavani
A ja jsem si kouli pojistila (uz s ni obcas peru). Dam orechy, kouli a perkarbonat
A pradlo je cistoskvouci za par babek ![]()
palošek píše:
K vítání: u nás je to pravidelně pro všechny dětičky, kolem 3 mesíce příjde pozvánky na MÚ, tam následuje nějaký kulturníprogram, přivítání, dáreček, fotečka (kdo chce) i rodinná. A dostali jsme pamětní list.
vypadalo to sice jako toaleták, ale prý pamětní
Chodí celkem málo rodičů s dětma. Proč je vítání? To není místo křtin (pro nevěřící), ne?
Tak my měli i křtiny i vítání
a obojí super a šla bych hned zas
..Obě akce byly příjemné, ale asi je to tím, že bydlím na vesnici, takže ty lidi často potkávám. Vůbec si nemyslím že vítání je přežitek - naopak souhlasím s Ashou že je to krásná tradice a rituál
![]()
Na článek mrknu večer, je dlouhý - jdu koupat tu naši malou nedobrotu uřvanou ![]()
Příspěvek upraven 02.06.11 v 18:57
Mě ty komentáře pod článkem na rodině vůbec nepřekvapily. Nedávno jsem narazila na článek k týdnu opravdových plen a bylo to lautr to samé.
Peti, ja si nevsimla! Je mi to moc lito, ach jo
Bude zas dobre…navic ten novy metrik je hodne optimisticky, to do toho pujdes s nama, to se mi libi ![]()
Peťko, taky jsem si nevšimla, dokud holky neupozornily
No ale budou to tu pak pěkné počínací závody
A já jsem teda na prosinec úplně osamocena, jo? ![]()
Vítání občánků - u nás (resp tam , kde máme trvalé bydliště) dřív nebývalo. Když se narodil Tobík, tak bylo první. A mně se to moc líbilo. CCa 10 -15 dětí. Děti ze školky něco zazpívaly, starostka všem gratulovala, pak focení. Máme z toho hezký fotky. A navíc místo dárků jsme dostali kytku a dárkový poukaz do OC CHodov, abychom si mohli koupit co chceme. JE to lepší než balík jednorázovek a brydáček s logem městké části, který dostala kamarádka.
Teda, poukazy bych taky brala.
Ale je fakt, že mě plyšák neuráží (jako dárek, co jsme dostali). Akorát já si dělala zálusk na kočku, kdežto holčičce ze školky se pro moje dítě líbila víc myš. ![]()
Tak my pokazdy dostali to samy- kytku, pametni list, pametni knizku, plysaka a ten privesek…u T. jeste nove vydanou knizku o historii nasi mestsky casti, ta je super
A foceni atd… Nikde zadny sponzorsky logo, coz mne prijemne prekvapilo.
Příspěvek upraven 21.02.14 v 18:44
U nás vlastně taky pamětní list.
Pak to album na 20 fotek, ta pidiknížečka, do které se zapisuje vývoj, karafiát a plyšák. Vzhledem k tomu, že to nikdo nesponzoruje, leda město, tak nikde nic. ![]()
Akorát, co jsem byla ráda, že vítá místostarosta, kterého celkem můžu. Vítat můj bývalý spolužák, co mě neumí teď pozdravit, tak bych se asi otočila a odešla.
Petko taky je mi to moc líto.
![]()
Vítání u nás, hromada fotek, pamětní list, kytka, nějaké kraviny a v obláce 1000kč, které jsem mohla utratit kde jsem chtěla.
![]()