Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
2.6.11 18:36
PetkaK píše:
Brunifid píše:
Heleďte, hezký článek :palec:
Zrovna jsem tady chtěla dát ten odkaz - moc pěkné napsáno.

A ty komentáře pod tím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 18:52
Anielkha píše:
evi.an píše:
Anielkha píše:
Kdyz Asha rekne, kolik chce, tak ja se klidne rozdelim. :) Mne klidne staci 250g. :)
Tak to by bylo super, budu moooc ráda. Dej mi kdyžtak vědět co a jak :-) .

a kolik budes chtit? taky 250? :)

Asho, tak ja to jdu objednat, tak s tim pocitejte, vezmu kg a kdyztak jeste neco udam snad Carey. :)

Diky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 18:54
Katy2 píše:
Holky dívaly jste se v úterý na Nově na Víkend? Bylo tam o praní. Zajímavá to reportáž. Pro ty které neviděly, byl to amaterský test reportérky, vzala ubrus či co to bylo, pocákala kde čím, nechala zaschnout a prala. Prací prášek levnější, gel levnější, ta eko koule, no a poslední byla valcha a mýdlo jelen. Vyhrála valcha s mýdlem, poslední byla ta eko koule. :mrgreen: :mrgreen:

No podle ocekavani :mrgreen: A ja jsem si kouli pojistila (uz s ni obcas peru). Dam orechy, kouli a perkarbonat :mrgreen: A pradlo je cistoskvouci za par babek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.6.11 18:55
palošek píše:
K vítání: u nás je to pravidelně pro všechny dětičky, kolem 3 mesíce příjde pozvánky na MÚ, tam následuje nějaký kulturní :mrgreen: program, přivítání, dáreček, fotečka (kdo chce) i rodinná. A dostali jsme pamětní list. :roll: vypadalo to sice jako toaleták, ale prý pamětní :lol: Chodí celkem málo rodičů s dětma. Proč je vítání? To není místo křtin (pro nevěřící), ne?

Tak my měli i křtiny i vítání :mrgreen: a obojí super a šla bych hned zas :palec: ..Obě akce byly příjemné, ale asi je to tím, že bydlím na vesnici, takže ty lidi často potkávám. Vůbec si nemyslím že vítání je přežitek - naopak souhlasím s Ashou že je to krásná tradice a rituál :palec: :palec: :palec:

Na článek mrknu večer, je dlouhý - jdu koupat tu naši malou nedobrotu uřvanou :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.06.11 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.6.11 18:56

Mě ty komentáře pod článkem na rodině vůbec nepřekvapily. Nedávno jsem narazila na článek k týdnu opravdových plen a bylo to lautr to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.6.11 18:58

Peťko: Teď koukám na metřík. To je mi líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 19:06

Peti, ja si nevsimla! Je mi to moc lito, ach jo :-( :hug: Bude zas dobre…navic ten novy metrik je hodne optimisticky, to do toho pujdes s nama, to se mi libi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.6.11 19:15

Peťko, taky jsem si nevšimla, dokud holky neupozornily :hug: No ale budou to tu pak pěkné počínací závody :lol: A já jsem teda na prosinec úplně osamocena, jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.6.11 19:19

Petko - to je mi líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.6.11 19:30

Vítání občánků - u nás (resp tam , kde máme trvalé bydliště) dřív nebývalo. Když se narodil Tobík, tak bylo první. A mně se to moc líbilo. CCa 10 -15 dětí. Děti ze školky něco zazpívaly, starostka všem gratulovala, pak focení. Máme z toho hezký fotky. A navíc místo dárků jsme dostali kytku a dárkový poukaz do OC CHodov, abychom si mohli koupit co chceme. JE to lepší než balík jednorázovek a brydáček s logem městké části, který dostala kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.6.11 19:33

Teda, poukazy bych taky brala. :-) Ale je fakt, že mě plyšák neuráží (jako dárek, co jsme dostali). Akorát já si dělala zálusk na kočku, kdežto holčičce ze školky se pro moje dítě líbila víc myš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 19:40

Tak my pokazdy dostali to samy- kytku, pametni list, pametni knizku, plysaka a ten privesek…u T. jeste nove vydanou knizku o historii nasi mestsky casti, ta je super :palec: A foceni atd… Nikde zadny sponzorsky logo, coz mne prijemne prekvapilo.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.6.11 19:44

U nás vlastně taky pamětní list. :-) Pak to album na 20 fotek, ta pidiknížečka, do které se zapisuje vývoj, karafiát a plyšák. Vzhledem k tomu, že to nikdo nesponzoruje, leda město, tak nikde nic. :-)
Akorát, co jsem byla ráda, že vítá místostarosta, kterého celkem můžu. Vítat můj bývalý spolužák, co mě neumí teď pozdravit, tak bych se asi otočila a odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.6.11 20:08

Petko taky je mi to moc líto. :hug: :hug:

Vítání u nás, hromada fotek, pamětní list, kytka, nějaké kraviny a v obláce 1000kč, které jsem mohla utratit kde jsem chtěla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.6.11 20:23

ahoj!
peti, je mi to moc líto :hug: drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...