Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
terak píše:
Holky muzete mi prosim poradit nejakou osvedcenou kombinaci plenka (ne ctverce) a svrchnaky (pul nebo fleese). Daji se takhle pouzivat i vetsi vkladacky, cca 12 cm siroke? Udrzi se to tam, kdyz to nejsou kalhotkove?Diky
Tak moje oblibene jsou tyto kombinace:
Vlnu jsi asi nechtěla, tak ani neuvádím. Širší vkládačky se udrží, pokud budež mít dobré svrchňáky-držáky, což pro mě jsou především anavy flísáky a imse Pulky.
Flyingfrog píše:
leni: Já četla prvních asi 6 příspěvků v té diskuzi a stačilo mi to.Problém ale je, že ten článek je útočný, takže se hned igelitkářky brání no.
Já do toho svým kamarádkám nekecám, ačkoliv jsem jediná, kdo používá látkovky.
Právě, mě přijde , že paní látkařka, ač má v mnohém pravdu , není příliš tolerantní k jinému názoru.
Příspěvky pod diskusí jsem nečetla , ale dovedu si je představit …ztráta času ![]()
Holky
![]()
Bulím celý den, snažím se držet a asi to tak mělo být, prostě to byl samovolný potrat a kousek tam zůstal, proto i revize. ![]()
Prý by jsme měli počkat 3 MS cykly, takže nám to plus mínus vychází na září/říjen že se budeme snažit. Snažím se na to dívat optimisticky, fyzicky jsem v pohodě, psychika trošku zlobí, ale koukám dopředu a doufám že tam brzo uvidím znovu //
Peti ach jo
Musí to bý těžké. Posílám obejmutí ![]()
Ber to z té druhé stránky. Asi to tak mělo být a příroda to zařídila sama. Kdyby to bylo později, tak by to asi bylo ještě těžší.
Je zvláštní, že ti řekli 3 cykly
Většinou stačí dva ![]()
Máji, ona moje Dr řekla 2 až 3, a po té revizi mi řekl spíše 3
- hrotit to nebudem a uvidíme ![]()
PetkaK píše:
Holky![]()
![]()
Bulím celý den, snažím se držet a asi to tak mělo být, prostě to byl samovolný potrat a kousek tam zůstal, proto i revize.
Prý by jsme měli počkat 3 MS cykly, takže nám to plus mínus vychází na září/říjen že se budeme snažit. Snažím se na to dívat optimisticky, fyzicky jsem v pohodě, psychika trošku zlobí, ale koukám dopředu a doufám že tam brzo uvidím znovu //
Peťulko to mě mrzí
. Drž se
. Holt to tak ale asi mělo být - ale to víš, to Ti nemusíme psát. Brzy tam bude zase dálnice - neboj
![]()
Ráďa69 píše:
A ještě se taky pochlubím s dnešní poštou
Ježiš to je nádhera!!! My chceme taky!!!