Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky taky vám taky vadí ty zdrobněliny? Já dneska v jedno podpisu četla : hyperstimulační syndromek nejnižšího stupně ![]()
Asi chtěla zmíněná dáma zdůraznil , že byl malej ![]()
Je pravda , že u syndromu by mě to asi nenapadlo ![]()
No jo, ale tímhle způsobem? Jako zdrobnit syndrom… tak to už je silné kafe ![]()
Ahoj holky, tak konečně jsem začala látkovat, tak polehounku, neboť jsem dceři koupila krásné pul kalhotky imsevimse a pár hezkých barevných bambusek dobrý důvod, že
a mám pár blbých dotazů:
Je dobrý nápad nastříhat si separační vložky z Perlanu?
Dočetla jsem se, že fleece je super matroš, že odvádí vlhkost atd. Mám pár nepotřebných dek z Ikey je tam napsáno 100% polyester, tak je to fleece nebo není? A že bych ušila separačky i z těch dek? ![]()
Ráďa69 píše:
Tak koukám ,že vlňáčky už rozklíčovala Ivuška , děkuji
Ráďo - a jak jsi s vlňáčkama spokojená?
Když porovnáš ty BI s tema z Fleru od Desconhecidy?
Gina108 píše:
Ahoj holky, tak konečně jsem začala látkovat, tak polehounku, neboť jsem dceři koupila krásné pul kalhotky imsevimse a pár hezkých barevných bambusek dobrý důvod, žea mám pár blbých dotazů:
Je dobrý nápad nastříhat si separační vložky z Perlanu?
Dočetla jsem se, že fleece je super matroš, že odvádí vlhkost atd. Mám pár nepotřebných dek z Ikey je tam napsáno 100% polyester, tak je to fleece nebo není? A že bych ušila separačky i z těch dek?
Jee ahoj ![]()
Perlan je docela tvrdy, na pidimimi mi to neprijde, ale nekdo to pouziva… Ja mela vetsinou roli celulozovyvh od Popoliny, nebo pak jejich viskozovy. Perlan jsem ted parkrat pouzila v krizi, je silnejsi, ale kdyz dojde vsechno ostatni, da se taky ![]()
Gino: Já perlan občas použila, ale tuším, že už asi na tříměsíční a pak větší.
No a fleec je fajn. Ale některé děti ho špatně snáší, chce to ozkoušet. Mojí holce naštěstí nevadí a fleecové separačky používám na cesty. ![]()
ahoj ženy, začala jsem konečně látkovat, tak vám sem jdu nakukovat a sbírat tipy a triky.. tak mě kdyžtak nebijte za dementní dotazy ![]()
Jé Romaelko, ahoj…Jolanka krásně roste ![]()
Nevím,jestli si mě pamatuješ z Ledňátek
![]()
ahoj Maci, matně
já jsem opustila loď protože tam to byl fofr a nestíhala jsem ani dočítat
děkuju, snažíme se
eivlis píše:Ráďa69 píše:Ráďo - a jak jsi s vlňáčkama spokojená?
Tak koukám ,že vlňáčky už rozklíčovala Ivuška , děkuji
Když porovnáš ty BI s tema z Fleru od Desconhecidy?
Ahoj , BI jsou slabší , naprosto nekousavé , nežmolkují a nevytahují se oka. Takže samá pozitiva
…možná jedno negativum - po čase se trochu roztáhnou , ale stačí vyprat . Na léto asi nejvhodnější. Mám ráda - skoro nrjradši- i ty Bundles (růžové proužkované ) , ale jsou silnější a už se moc nedají sehnat.
ahoj holky dlouho jsem tu nebyla nějak nezvládám… ale už mi došlo pár plenek ještě musím poslat penízky bodlince, snažím se o to celý týden
ježiš já teď nějak nic nezvládám
no nicméně mám jako dotaz jo?? máte některá velmi divoké dítě které ne nedá ničím zabavit a věčně se přetáčí na břicho??? jako já mu dneska dávala na zkoušku plenku co se zapína snapkou a to bych ho dřív zabila než přebalila… no nakonec se povedlo ale jako to není možný s ním tohleto
já mám celkově problém mu obléknout i jednorázovku a dooblíkám ho už na břiše protože to bych ho musela zabít
jako nepomáhá už nic (telefon, ovladač, křupky, ubrousky, kapesníčky… hračky nemá cenu ani zkoušet
) protože prostě zjistil že všechno se dá zkoumat a jíst NA BŘIŠE!!! ![]()
jo a poenta je teda v tom že potřebuju radu
jak na něj tu plenu narvat ![]()