Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
3.6.11 17:32

Holky taky vám taky vadí ty zdrobněliny? Já dneska v jedno podpisu četla : hyperstimulační syndromek nejnižšího stupně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.6.11 17:34

Asi chtěla zmíněná dáma zdůraznil , že byl malej :mrgreen:
Je pravda , že u syndromu by mě to asi nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.6.11 17:42

No jo, ale tímhle způsobem? Jako zdrobnit syndrom… tak to už je silné kafe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.6.11 17:59

Ahoj holky, tak konečně jsem začala látkovat, tak polehounku, neboť jsem dceři koupila krásné pul kalhotky imsevimse a pár hezkých barevných bambusek dobrý důvod, že :mrgreen: a mám pár blbých dotazů:
Je dobrý nápad nastříhat si separační vložky z Perlanu?
Dočetla jsem se, že fleece je super matroš, že odvádí vlhkost atd. Mám pár nepotřebných dek z Ikey je tam napsáno 100% polyester, tak je to fleece nebo není? A že bych ušila separačky i z těch dek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.6.11 18:03

Mirii - a kde jsi byla? Na dovči někde nebo jen nebyl čas?

• Citovat
  • Upravit
4373
3.6.11 18:41
Ráďa69 píše:
Tak koukám ,že vlňáčky už rozklíčovala Ivuška , děkuji :wink:

Ráďo - a jak jsi s vlňáčkama spokojená?
Když porovnáš ty BI s tema z Fleru od Desconhecidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.6.11 19:05
Gina108 píše:
Ahoj holky, tak konečně jsem začala látkovat, tak polehounku, neboť jsem dceři koupila krásné pul kalhotky imsevimse a pár hezkých barevných bambusek dobrý důvod, že :mrgreen: a mám pár blbých dotazů:
Je dobrý nápad nastříhat si separační vložky z Perlanu?
Dočetla jsem se, že fleece je super matroš, že odvádí vlhkost atd. Mám pár nepotřebných dek z Ikey je tam napsáno 100% polyester, tak je to fleece nebo není? A že bych ušila separačky i z těch dek? :think:

Jee ahoj :)

Perlan je docela tvrdy, na pidimimi mi to neprijde, ale nekdo to pouziva… Ja mela vetsinou roli celulozovyvh od Popoliny, nebo pak jejich viskozovy. Perlan jsem ted parkrat pouzila v krizi, je silnejsi, ale kdyz dojde vsechno ostatni, da se taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
3.6.11 21:04

Gino: Já perlan občas použila, ale tuším, že už asi na tříměsíční a pak větší.
No a fleec je fajn. Ale některé děti ho špatně snáší, chce to ozkoušet. Mojí holce naštěstí nevadí a fleecové separačky používám na cesty. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.6.11 21:36

ahoj ženy, začala jsem konečně látkovat, tak vám sem jdu nakukovat a sbírat tipy a triky.. tak mě kdyžtak nebijte za dementní dotazy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
3.6.11 21:45

Jé Romaelko, ahoj…Jolanka krásně roste :huban:
Nevím,jestli si mě pamatuješ z Ledňátek :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.6.11 22:01

ahoj Maci, matně :oops: já jsem opustila loď protože tam to byl fofr a nestíhala jsem ani dočítat :mrgreen: děkuju, snažíme se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.6.11 22:15
eivlis píše:
Ráďa69 píše:
Tak koukám ,že vlňáčky už rozklíčovala Ivuška , děkuji :wink:
Ráďo - a jak jsi s vlňáčkama spokojená?
Když porovnáš ty BI s tema z Fleru od Desconhecidy?

Ahoj , BI jsou slabší , naprosto nekousavé , nežmolkují a nevytahují se oka. Takže samá pozitiva :-D …možná jedno negativum - po čase se trochu roztáhnou , ale stačí vyprat . Na léto asi nejvhodnější. Mám ráda - skoro nrjradši- i ty Bundles (růžové proužkované ) , ale jsou silnější a už se moc nedají sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
3.6.11 23:52

ahoj holky dlouho jsem tu nebyla nějak nezvládám… ale už mi došlo pár plenek ještě musím poslat penízky bodlince, snažím se o to celý týden :zed: ježiš já teď nějak nic nezvládám :roll: no nicméně mám jako dotaz jo?? máte některá velmi divoké dítě které ne nedá ničím zabavit a věčně se přetáčí na břicho??? jako já mu dneska dávala na zkoušku plenku co se zapína snapkou a to bych ho dřív zabila než přebalila… no nakonec se povedlo ale jako to není možný s ním tohleto :cert: já mám celkově problém mu obléknout i jednorázovku a dooblíkám ho už na břiše protože to bych ho musela zabít 8-o jako nepomáhá už nic (telefon, ovladač, křupky, ubrousky, kapesníčky… hračky nemá cenu ani zkoušet :mrgreen: ) protože prostě zjistil že všechno se dá zkoumat a jíst NA BŘIŠE!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
3.6.11 23:53

jo a poenta je teda v tom že potřebuju radu :mrgreen: jak na něj tu plenu narvat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
3.6.11 23:58

jako syndromek mě pobavil :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat