Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
3.6.11 10:11

Ráďo: Já mám krtka ráda, tak jsem si ho všimla. :-)

Zuzko: Užijte si a zvládněte výlet. :palec: Stela se svezla busem (12km k našim), na vlak čeká. :-)

A musím jít nalanolinovat vlňáčky, provlhly. :-( Se řvoucím dítětem to bude zážitek.

Holky, Stela pořád mlátí pravou nohou a rukou. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.6.11 10:21

Ahoj holky. potrebovala bych poradit.

Shanim na leto vlnacky. mam doma natahovaci Disany a pak samovyrobu. Oboje jsou ale takove vetsi a rada bych ted poridila nejake lehci dobre padnouci :)

Narazila jsem na tuto fotku :

Takze dotaz asi spis na Radu69 nebo treba budete vedet i vy ostatni: kde se daji koupit ty vlnacky na fotce dole z úpletu?

Takové jsem nikde neviděla.
Narazila jsem jen na natahovaci Merinostar, ale ty mi prijdou celkem nizke v pase.. :think:

Diky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.6.11 10:24
eivlis píše:
Ahoj holky. potrebovala bych poradit.

Shanim na leto vlnacky. mam doma natahovaci Disany a pak samovyrobu. Oboje jsou ale takove vetsi a rada bych ted poridila nejake lehci dobre padnouci :)

Narazila jsem na tuto fotku :

Takze dotaz asi spis na Radu69 nebo treba budete vedet i vy ostatni: kde se daji koupit ty vlnacky na fotce dole z úpletu?

Takové jsem nikde neviděla.
Narazila jsem jen na natahovaci Merinostar, ale ty mi prijdou celkem nizke v pase.. :think:

Diky za rady!

Myslíš ty zelené? To jsou BI shorties – http://www.ecocapart.cz/…facturer.php?…. A ty pruhované jsou kráťata od Bundles, teď už je jen občas někdo doprodává, už se myslím nevyrábí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.6.11 10:34

Ivuško, tebe jsem se chtěla zeptat jak se máš ty? :)

• Citovat
  • Upravit
4373
3.6.11 10:37

Ivusko, diky za rychlou odpoved. Anavy vlnaky asi v dohledne dobe nebudou, ze? A co Easy s potiskem? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.6.11 11:01
PetkaK píše:
Ivuško, tebe jsem se chtěla zeptat jak se máš ty? :)

Já normálně :lol: Příští týden asi půjdu konečně k doktorovi nechat se diagnostikovat (budu ve 13. tt), ať aspoň víme, jestli je tam jeden kousek či více :lol: Jinak na další poradnu k PA jdu až za měsíc, holt tady ten záčátek je nuda a dítě potřebuje hlavně klid :) Já o něm vůbec nevím, nevolnosti nemám, jen mi někdy trochu lítá tlak. Tak za měsíc už čekám nějaké pohyby, tak aspoň se mi občas připomene. Už chudák Ondra byl v břiše těžce zanedbáván, prostě člověk už nemá čas na to furt myslet, když lítá kolem starších dětí a kolem práce.

Příspěvek upraven 03.06.11 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.6.11 11:03
eivlis píše:
Ivusko, diky za rychlou odpoved. Anavy vlnaky asi v dohledne dobe nebudou, ze? A co Easy s potiskem? :-D

Dneska mezi 12. a 1. mi dovezou dva balíky a večer by měl být další, takže uvidíme, co tam bude. Měly by být Easy, ale nevím, jestli i potiskové. Jinak natahovací vlňáky plánuju už hodně dlouho, šiju občas někomu na zakázku, ale do velkovýroby zatím nešly, není kapacita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.6.11 11:17

Já byla dnes u zubaře, mám vytažený všechny moudráky (bacha, teď budu nebezpečně hloupá :lol: )pomalu to začíná bolet a vůbec nemůžu mluvit. Pochopitelně na bolest při kojení jenom blbej paralen, to asi moc nepomůže. A mám hlááááád :zed:

Manžel hlídá, dokonce si ráno nechal vysvětlit, jak se zapíná anavka, doposud prohlašoval, že je to moc složitá plínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
3.6.11 11:22

Tak koukám ,že vlňáčky už rozklíčovala Ivuška , děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.6.11 11:24
zelazuzu píše:
Jo já vím odkud jsou :-)..Akorát já jsme tak trochu škrt a děsí mě ta cena 8-o …Ale jsou úúúúžasnééé..Chjo chjo..Ale když si vezmu kolik bych za ty prachy měla třeba krásných věcí od Nextu :think: :think: :think: …tak pořád nevím..

Zuzi já jsem taky dlouho váhala, ale prostě jsem si řekla, že to udělá radost jak mi tak dítěti a to je k nezaplacení :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.6.11 11:45
Flyingfrog píše:
Ráďo: Já mám krtka ráda, tak jsem si ho všimla. :-)

Zuzko: Užijte si a zvládněte výlet. :palec: Stela se svezla busem (12km k našim), na vlak čeká. :-)

A musím jít nalanolinovat vlňáčky, provlhly. :-( Se řvoucím dítětem to bude zážitek.

Holky, Stela pořád mlátí pravou nohou a rukou. Je to normální?

tak Mareček už to dělá hodně dlouho, třeba i když pije z flašky nebo usíná, prostě musí alespoň škrkat nohou :-) a s rukou stále plácá, nejlépe, když v ní má štěrkací hračku a může s ní dělat pořádný rámus. Včera se naučil teda věc: indiána nebo jak to nazvat ? :-) pusou vydává zvuky áááááááá a bouchá se do ní (je pravda, že on s tím tak nechtěně začal a moc mu to nešlo a já ho to včera naučila pořádně) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.6.11 12:00

Holky dnešní pošta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.6.11 12:01

A ješště jedna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
3.6.11 12:19

Maji: :palec: A že hraje tenhle víc písniček? :-) A bliká mu srdíčko? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
3.6.11 12:25

jj srdíčko bliká, ale u písniček nevím :-) Já už si ty vaše nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat