Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ráďo: Já mám krtka ráda, tak jsem si ho všimla. ![]()
Zuzko: Užijte si a zvládněte výlet.
Stela se svezla busem (12km k našim), na vlak čeká. ![]()
A musím jít nalanolinovat vlňáčky, provlhly.
Se řvoucím dítětem to bude zážitek.
Holky, Stela pořád mlátí pravou nohou a rukou. Je to normální?
Ahoj holky. potrebovala bych poradit.
Shanim na leto vlnacky. mam doma natahovaci Disany a pak samovyrobu. Oboje jsou ale takove vetsi a rada bych ted poridila nejake lehci dobre padnouci ![]()
Narazila jsem na tuto fotku :
Takze dotaz asi spis na Radu69 nebo treba budete vedet i vy ostatni: kde se daji koupit ty vlnacky na fotce dole z úpletu?
Takové jsem nikde neviděla.
Narazila jsem jen na natahovaci Merinostar, ale ty mi prijdou celkem nizke v pase.. ![]()
Diky za rady!
eivlis píše:
Ahoj holky. potrebovala bych poradit.Shanim na leto vlnacky. mam doma natahovaci Disany a pak samovyrobu. Oboje jsou ale takove vetsi a rada bych ted poridila nejake lehci dobre padnouci
Narazila jsem na tuto fotku :
Takze dotaz asi spis na Radu69 nebo treba budete vedet i vy ostatni: kde se daji koupit ty vlnacky na fotce dole z úpletu?
Takové jsem nikde neviděla.
Diky za rady!
Narazila jsem jen na natahovaci Merinostar, ale ty mi prijdou celkem nizke v pase..
Myslíš ty zelené? To jsou BI shorties – http://www.ecocapart.cz/…facturer.php?…. A ty pruhované jsou kráťata od Bundles, teď už je jen občas někdo doprodává, už se myslím nevyrábí.
Ivusko, diky za rychlou odpoved. Anavy vlnaky asi v dohledne dobe nebudou, ze? A co Easy s potiskem? ![]()
PetkaK píše:
Ivuško, tebe jsem se chtěla zeptat jak se máš ty?
Já normálně
Příští týden asi půjdu konečně k doktorovi nechat se diagnostikovat (budu ve 13. tt), ať aspoň víme, jestli je tam jeden kousek či více
Jinak na další poradnu k PA jdu až za měsíc, holt tady ten záčátek je nuda a dítě potřebuje hlavně klid
Já o něm vůbec nevím, nevolnosti nemám, jen mi někdy trochu lítá tlak. Tak za měsíc už čekám nějaké pohyby, tak aspoň se mi občas připomene. Už chudák Ondra byl v břiše těžce zanedbáván, prostě člověk už nemá čas na to furt myslet, když lítá kolem starších dětí a kolem práce.
Příspěvek upraven 03.06.11 v 11:04
eivlis píše:
Ivusko, diky za rychlou odpoved. Anavy vlnaky asi v dohledne dobe nebudou, ze? A co Easy s potiskem?
Dneska mezi 12. a 1. mi dovezou dva balíky a večer by měl být další, takže uvidíme, co tam bude. Měly by být Easy, ale nevím, jestli i potiskové. Jinak natahovací vlňáky plánuju už hodně dlouho, šiju občas někomu na zakázku, ale do velkovýroby zatím nešly, není kapacita.
Já byla dnes u zubaře, mám vytažený všechny moudráky (bacha, teď budu nebezpečně hloupá
)pomalu to začíná bolet a vůbec nemůžu mluvit. Pochopitelně na bolest při kojení jenom blbej paralen, to asi moc nepomůže. A mám hlááááád ![]()
Manžel hlídá, dokonce si ráno nechal vysvětlit, jak se zapíná anavka, doposud prohlašoval, že je to moc složitá plínka ![]()
zelazuzu píše:
Jo já vím odkud jsou..Akorát já jsme tak trochu škrt a děsí mě ta cena
…Ale jsou úúúúžasnééé..Chjo chjo..Ale když si vezmu kolik bych za ty prachy měla třeba krásných věcí od Nextu
![]()
![]()
…tak pořád nevím..
Zuzi já jsem taky dlouho váhala, ale prostě jsem si řekla, že to udělá radost jak mi tak dítěti a to je k nezaplacení
![]()
Flyingfrog píše:
Ráďo: Já mám krtka ráda, tak jsem si ho všimla.![]()
Zuzko: Užijte si a zvládněte výlet.
Stela se svezla busem (12km k našim), na vlak čeká.
A musím jít nalanolinovat vlňáčky, provlhly.
Holky, Stela pořád mlátí pravou nohou a rukou. Je to normální?Se řvoucím dítětem to bude zážitek.
tak Mareček už to dělá hodně dlouho, třeba i když pije z flašky nebo usíná, prostě musí alespoň škrkat nohou
a s rukou stále plácá, nejlépe, když v ní má štěrkací hračku a může s ní dělat pořádný rámus. Včera se naučil teda věc: indiána nebo jak to nazvat ?
pusou vydává zvuky áááááááá a bouchá se do ní (je pravda, že on s tím tak nechtěně začal a moc mu to nešlo a já ho to včera naučila pořádně) ![]()
jj srdíčko bliká, ale u písniček nevím
Já už si ty vaše nepamatuju ![]()