Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
14.8.11 20:16

Teda holky, já vás obdivuji s těmi sklady 8-o Já tak leda na rovno, na to nemám nervy. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.8.11 20:18

Bodli - ty pouzivas pastelky? Ja uvazuju, ze si jich par ppridim, kamaradka je ma a je nad miru spokojena.. Mas origos hd flisaky nebo anavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
14.8.11 21:04
xlin píše:
Bodli - ty pouzivas pastelky? Ja uvazuju, ze si jich par ppridim, kamaradka je ma a je nad miru spokojena.. Mas origos hd flisaky nebo anavy?

HD flísáky mě vůbec nenadchly, přišly mi, že hned zasmrádly. Mám Anavy flísáky, sice nejsou na pastelku (mám i klasiku) úplně ideální (nepokryjí celou plenku), ale neprosakují mi a nezasmrádají. :-) Já jsem s pastelkama spokojená, sice jako každé froté tvrdnou, ale občas je proženu sušičkou a pak jsou zas heboučké. Dávám je na denní spaní, jinak mi přijdou moc savé pro bezplínkáčka (babička až tak nestíhá odchytávat). Noc by bez přebalení nedaly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.8.11 21:20

Bodli - moc diky za info, tak to resi vse, zitra mi manza jednupastelku doveze a uvidime, jaka bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.8.11 21:36

Mně ten novorozenecký sklad přijde jednoduchý jak facka, dala bych ho poslepu, ovšem chlap ho studoval na webu a stejně to nedokázal. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.8.11 22:09
palošek píše:
Teda holky, já vás obdivuji s těmi sklady 8-o Já tak leda na rovno, na to nemám nervy. :-(

Už jsem dávala fotku do vedlejší diskuze - dávám ho i teď a krásně jí to sedí, akorát to má tak na půl hodiny, dýl to nepobere.

• Citovat
  • Upravit
2639
14.8.11 22:50
Flyingfrog píše:
Mně ten novorozenecký sklad přijde jednoduchý jak facka, dala bych ho poslepu, ovšem chlap ho studoval na webu a stejně to nedokázal. :lol: :lol: :lol:

Nj, ale to bych v tomhle nesměla být líná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.8.11 22:52
PetkaK píše:
palošek píše:
Teda holky, já vás obdivuji s těmi sklady 8-o Já tak leda na rovno, na to nemám nervy. :-(
Už jsem dávala fotku do vedlejší diskuze - dávám ho i teď a krásně jí to sedí, akorát to má tak na půl hodiny, dýl to nepobere.

Právě, mě by to trvalo…a hned by to zčurla :mrgreen: Navíc: co se začala otáčet, tak neuleží ani u přebalování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 07:55

Holky, me ty dve diskuse fakt stvou, nemuze se to nejak sjednotit??? Je mi trapne se ptat na to stejne tady i tam..

Ale presto - jake jsou nejlepsi vkladacky podle vas? A cenove dostupne, ne za 170,–jednu, prosim, to mi prijde hodne.. Dik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.8.11 08:01

xlin, nejlepší jsou ty, co si ušiješ :mrgreen: ale jinak se dost chválí holt ty vv anavy. a ty za ty prachy jsou, no :nevim: já si koupila na sijemdetem bambusové froté a později i bambusový flís a ušila jsem si je. z metru látky jich uděláš mrak, takže cenově s kupovanými nesrovnatelné. a zvládne je ušít každý (pokud ne ty, tak kdokoli s šicím strojem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.11 08:16

Zuzi - a da se to usit tak tenke jako se prodavaji? Ja nemam sici stroj :-( nechces si privydelat??? :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.8.11 08:20

Zazanečko a jaké si kupovala látky? Stačí jen bambus froté, a udělat ty vkládačky jen z toho? Aksamit je jen kvůli hebkosti jestli to dobře chápu:-) A kolik si dávala vrstev na jednu vkládačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.8.11 08:27

já si kupovala bambusové oboustranné froté. dávala jsem 3 vrstvy a obentlovávala. aksamit jsem zavrhla, neb se s ním blbě pracuje - dělá to děsný bordel a tahá se a já zas taková švadlena nejsem. ten flís má zas výhodu, že se netřepí, takže to fakt stačí jen sešít ty vrstvy k sobě a nemusí se to šít přesně po kraji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.8.11 08:29

xlin, já jsem ráda, že už mám ušito :lol: a hlavně teda zas platit dvojí poštovné. vrzni to nějaké babičce, či tetičce se strojem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.8.11 08:30

Malý se mi po flísu osypává:-( Sice zajímavé je,že nikdy na dupce,ale vždy na zádech,tam kde je ještě plína-mám jednu kalhotovku s flísem od BI. Ale i když měl v zimě flísový ovaral tak se celý osypal:-( A já taky nemusím flís na holem těle, asi to má po mě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure