Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, dlouho jsem mezi váma nebyla.....
Některá z vás měla super recenze na plenky, potřebovala bych hodit odkaz jedné budoucí mamince, která chce látkovat.
Díky moc. ![]()
Holky, když už jsme u toho praní, mě se poslední dobou zdá že mi smrdí vyprané plenky močí.
Peru teď v ořeších, PUER a nic víc. Právala jsem i v Lovele a to nesmrdělo. Mám tu nachystaný ecover, tak doufám že to bude lepší. Myslíte si že je to těmi ořechy? Fleky a všechno mám vyprané, jen je to děsně cítit. A to peru na 60°C a dávám předpírku a máchání navíc. ![]()
Na smrad plínek i pračky doporučuju ten Sanytol, sice je to sajrajt, ale funguje.
ivuska.h píše:
Na smrad plínek i pračky doporučuju ten Sanytol, sice je to sajrajt, ale funguje.
To lze v tom i prát, nebo zase nechat pračku na prádzno? I plíny v tom lze prát?
PetkaK píše:ivuska.h píše:To lze v tom i prát, nebo zase nechat pračku na prádzno? I plíny v tom lze prát?
Mrkni na odkaz… Je to jak na praní prádla, tak jen na samotnou pračku.
ivusko a jde to sehnat i jinde než na netu? ![]()
jo a nemáš fotku nějakýho mimča ve vlňáčkách? se mi jich prostě nechce vzdávat… teď jedu pouze flees a prostě na noc bych tu vlnu chtěla. jenže potřebuju gaťky, co moc nepřijdou na tělo ![]()
a zbavuju se nových longiesů od desconhecidy, nikdy nenošené. kdyby někdo chtěl…
Holky, moc dik za info k flisackum, zkusim patentky, protoze ten muj rostak uz ted docela dost taha za vsechno mozne - snurky od zabran v postylce, kalhoty a tak ![]()
Ivu- dik za tip na sanytol, zkusim i ja na nasi starsi pracku ![]()
jo ještě k těm flísáčkům - koupila bych oboje
sucháče sice dítě rozepne (pokud už na ně nic nedáš), ale zas jsou nasazený raz dva. když má moje dítě protivnou náladu a chce z přebalováku zdrhat, tak patentky vzdávám a volím rychlejší sucháč ![]()
Zuzi - jj, to me taky napadlo, ze to bude rychlejsi
zkusim oboje..
A jeste jeden dotaz - sedi anavy flisacky i na jine plenky ? Kamoska ma pastelky haipa daipa a pouziva jen pulky, tak bych ji udelala treba radost fliskama na vanoce ![]()
xlin píše:
Zuzi - jj, to me taky napadlo, ze to bude rychlejsizkusim oboje..A jeste jeden dotaz - sedi anavy flisacky i na jine plenky ? Kamoska ma pastelky haipa daipa a pouziva jen pulky, tak bych ji udelala treba radost fliskama na vanoce
jj, já je používala na pastelky taky
xlin píše:
Zuzi - jj, to me taky napadlo, ze to bude rychlejsizkusim oboje..A jeste jeden dotaz - sedi anavy flisacky i na jine plenky ? Kamoska ma pastelky haipa daipa a pouziva jen pulky, tak bych ji udelala treba radost fliskama na vanoce
Dáfvám na Ella House, na postelku, nesedí to moc na Popolini Rainbow a na BI Bamboo extra - jsou ty plenky širší než svrchňáky. Jiné kalhotovky nemám, tak neporadím.
Holky, takze vy mate vice druhu plinecek? Uvazuju i nad par kousky te pastelky a te konopne plinecky a anavy.. Nejde ani o penize (doma uz mi bylo receno, at si koupim co chci:-)), jako spis o tenkost (maly zadecek) a spolehlivost.. Kamoska prave neda dopustit na ty pastelky..
A kolik tech plinek asi mate? Abych prala co dva dny.. Mame susicku, schnuti neresim.. Mam pocit, ze budu muset menit latky po kazdem pocurani, ze, cilo casteji nez pampersky.. A pastelky prave nevim, zda je mozne susit v susicce..