Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
2.8.11 16:09

ahoj holky!
viděla jsem fotku jedné známé - má tam mimino v nosítku čelem od sebe. jsem jí psala, jak to má nosit správně a ona odepsala, že to má takhle schválené od doktorky 8-o má nedonošený dvojčátka. a prý to má takhle schválené na 20 minut denně :nevim:
nemáte odkaz na nějakou stránku, kde se to špatný nošení řeší a píše se co to může způsobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.8.11 16:42

Zuzko: No tak to teda valím očí a docela by mě zajímalo, zda doktorka opravdu myslela čelem od sebe (ale věřím tomu, někteří můžou být zabednění).
Já znám tenhle článek na nošení dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.8.11 17:09
zuzanecka81 píše:
to má takhle schválené od doktorky 8-o má nedonošený dvojčátka. a prý to má takhle schválené na 20 minut denně :nevim:

No vidíš to, já když jsem se po narození malé doktorce pochlubila, že mám koupený šátek, tak jsem se dozvěděla, ať ji v tom hlavně nenosím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14106
2.8.11 17:28
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
to má takhle schválené od doktorky 8-o má nedonošený dvojčátka. a prý to má takhle schválené na 20 minut denně :nevim:
No vidíš to, já když jsem se po narození malé doktorce pochlubila, že mám koupený šátek, tak jsem se dozvěděla, ať ji v tom hlavně nenosím :mrgreen:

A poradila ti pak teda co s ním? Když ji v tom hlavně nemáš nosit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.8.11 17:37

Ono i plavání by nám zakázala, kdyby mohla, i hadrový plíny. Já jsem diletant, takže si dělám, co chci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5393
2.8.11 18:59

FLY, díky, už jsem jí to poslala. ale myslím, že s tím stejně nic dělat nebude. to je jako když si někdo koupí chodítko - páč jak by se jinak to dítě naučilo chodit, že? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
2.8.11 19:01

Zuzi - ono některý věci prostě nevymluvíš. To je stejné jako když jsem se snažila přesvědčit kamarádku že 6m dítě nemůže mít 3 plíny na den 8-o - je to marné, je to marné, je to marné :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
8651
2.8.11 22:00
pomeranca píše:
Ivusce vsechno nejlepsi ke ctvrtstoletinam :kytka: :kytka: :kytka: hodne deti, pohodovy porod a taky spoustu spokojenych zakazniku :pankac:

Dík a ostatním též!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.8.11 22:04
zuzanecka81 píše:
ahoj holky!
viděla jsem fotku jedné známé - má tam mimino v nosítku čelem od sebe. jsem jí psala, jak to má nosit správně a ona odepsala, že to má takhle schválené od doktorky 8-o má nedonošený dvojčátka. a prý to má takhle schválené na 20 minut denně :nevim:
nemáte odkaz na nějakou stránku, kde se to špatný nošení řeší a píše se co to může způsobit?

Na toto téma mám perličku ze dnešní návštěvy ZOO Vídeň – dětí ve visítkách tam bylo dost (naštěstí i dost ergo nosítek a šátků). Ovšem jedna maminka dokázala Baby Bjorna dovést k dokonalosti – dítě, odhadem max. měsíc, vsadila do visítka tak, že jedna noha čouhala z otvoru a druhou mělo jaksi zalomenou uvnitř 8-o Hlavu vyvrácenou dozadu do té opěrky, která teda nechápu, na co tam je, když je 10 cm od hlavy dítěte… Naštěstí teda nesla čelem k sobě, ale nevím, jak dlouho, protože mimino řvalo jak protržené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.8.11 11:25
  • Citovat
  • Upravit
5393
3.8.11 20:12

holky!
napište mi prosím a nejlíp hoďte i odkazy na hračky, s kterýma si vaše děti fakt hrají/li - nějak kolem toho roku.
mi přijde, že nelu už ta miminovská rachtátka nebaví a nic jinýho zatím nemáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
3.8.11 20:17
zuzanecka81 píše:
holky!
napište mi prosím a nejlíp hoďte i odkazy na hračky, s kterýma si vaše děti fakt hrají/li - nějak kolem toho roku.
mi přijde, že nelu už ta miminovská rachtátka nebaví a nic jinýho zatím nemáme :nevim:

Ahojky, nemáš mít dovolenou? :-) u nás v roce vedly vkládací kostky a takový ty kalíšky, jak se skládají na sebe, teď mi ulítla na tyči a kroužcích a pak na bráchovo autíčkách :-D no a nejvíc jí samozřejmě baví kolíky, kelímky, hrnce a vařečky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.8.11 20:20
tinpet píše:
zuzanecka81 píše:
holky!
mi přijde, že nelu už ta miminovská rachtátka nebaví a nic jinýho zatím nemáme :nevim:
Ahojky, nemáš mít dovolenou? :-) u nás v roce vedly vkládací kostky a takový ty kalíšky, jak se skládají na sebe, teď mi ulítla na tyči a kroužcích a pak na bráchovo autíčkách :-D no a nejvíc jí samozřejmě baví kolíky, kelímky, hrnce a vařečky …

ne, já nedovolenuju. odkazy by nebyly? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.8.11 20:22
zuzanecka81 píše:
holky!

tohle ji docela bavi… http://www.mall.cz/…nice-clemmy/ ostatni dost bojkotuje

• Citovat
  • Upravit
14106
3.8.11 20:23

Zuzko: Když ty hračky máš dítě od dítěte.

Vím, že jí ještě není rok, ale Stelu baví takové ty kelímky, co se staví na sebe, bourá je, vyndává je, hází je. Chci jí koupit toto . A baví ji zpívající pes od FP a taky knížky. Počítám, že za těch 6 týdnů se oblíbenost moc nezmění. :-) Nejlepší hračky jsou ale foťák, mobil, kalkulačka, ovladače. Jo a vlastně xylofon .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure