Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Cuddle to ale nemají, tam se sed nijak nezkracuje. A netvrďte mi, že je tam zas nějaký systém, na který sem nepřišla ![]()
NeNo, tak to fakt vedeš.
Na tu obludnost nemá ani náš Chucky
Tak at je to jak je to, ty my GoodMammy jsou teda jiny nez Cuddle. Maj tam tech patentku teda fakt prehrsel ![]()
Moje Cuddle AIO to teda má… řada 4 patentků samicemi dovnitř nad řadou těch, co mají samice ven. To samé u BBH.
Kecam, umi!
Ale musim odcvaknout tu predni vkladacku, Mamma ma vkladacku na rozdil o Cuddle pricvaklou jen vzadu. Zahada vyresena.
Jojo, GM jich mají víc, ale dost pochybuju, že existuje dítě, které by potřebovalo zkrácený sed a přitom zapnutá křidýlka tak, že by se využily nějaké z těch krajnějších patentků… Ale o něco víc patentků vpředu je potřeba u GM i proto, že má 3 patentky na křidýlkách a ne 2, jak BBH a Cuddle.
![]()
Zmatena sem dokonale, nicméně to nic nemění na tom, že Cuddle a Goodmamy jsou božíííííí ![]()
Aha, tak to má vlastně Cuddle dobrý, na novoška vkládačka nebude potřeba, tak se to ohne. No při příštím puckovi otestujem a dáme vědět ![]()
ty jo, to je informací, za jedno dopoledne.
Ivusko, psala sjem ti maila ohledně plínek, chtěla jsem jednu na zkoušku a nějak se mi už pak nedostalo odpovědi.. ![]()
čč mě nebví, potřeuji najít nějaké kalhotové co nám budou sedět a pak ich kopi víc..
A jak jste pak BBH a Cuddly používaly na menší mimina, když jste to nezahýbaly? Ondrovi to teď zahýbám až po začátek gumiček a teprve minulý týden mu začly sedět, že nebyly díry kolem stehýnek… Má teď 6 kg a necelé dva měsíce.
Moni promiň, mám v mailech poněkud chaos, chodí mi toho moc a jak na něco neodpovím hned, tak zapomenu a hrozí, že už si nikdy nevzůpomenu
Takže jdu hned odepsat, než mě zas vyruší mláďata ![]()
Hedám něco, co když vycpu, tak mi nebude ležet zkopce hlavou dolů.
Někdy mi vypadávají písmenka, mamka má divnou lávesnici, co někdy vynechá písmenko i když ho zmáčknu. ![]()