Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Čiči, tak to je dobrý, jestli vydrží až 2 hodky. To asi taky nějaký vezmu
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat…zapínáš je na snapku? Nepotrhá se to? ![]()
Nemocným zdar
ať je líp ![]()
Jo holky co jste braly od Teii, platily jste převodem, nebo zase tím paypalem, nebo kýho čerta?
My teda paypalem, prevod do zahranici je zbytecne drahy.
A zapinam na snapku, zatim to neni poznat, ona je to takova jako hunata deka, je to myslim bavlneny fleece, j si rikam, ze kdyz prezije zapinani na snapku vlnena salicka jako svrchnaky, co delaji bundles a primo ji tak doporucuji, tak s trochou stesti prezije i plina
tak nám fuzzi bunz nevyhovjí. a nebo musím počkat až malá do nich doroste. Kolem nožiček má díry.
MOni neboj doroste a až doroste, tak budeš nadčená..........jo vycpala jsi jí něčím pořádně? Eli tak neseděly vel. M a jak jsem je pořádně vycpala, tak sedí perfektně. ![]()
Cici naposledy jsme cekali sest a pul hodiny na odber krve, kdyz se jim zdalo, ze se prcka furt drzi kojenecka zloutenka. To mu byly tri tejdny. Kdyz to porovnam nemuzu rict proti ceskemu zdravotnictvi kriveho slova.
Jinak jsem rada, ze se nasli dalsi zastanci IttiBitti, ale zda se, ze chvala jde ze strany chlapecku, tak jim to treba fakt sedi lip.
Pastelka od Teiji Paypalem. Kdyz to bylo hotovy tak poslala maila ze to vyrazi. ![]()
Asi je to nějaký nakažlivý…Mates už taky srajdí. Připadám si jak v šestinedělí - jak si člověk odvykne každou plínu přepírat. Ještěže jsou ty separačky fakt!
Neno ten NHS nebo jak se to tam u vás zove, to je děs, mám zkušenosti od kamarádky a hrůza. A kolik za to dala peněz ještě… Jen já měla dobrou, nic mi totiž nebylo, potřebovala jsem antikoncepci a dostala ji na půl roku zadara. Poplatek za dr. za mě zaplatila má au-pair rodina. Ještě domů jsem jela se zásobama.
Žehlení plín
. To je přesně ono, štvou mě lidi, co o tom ví prd, ale hlavně že mají jasný názor jak je látkování pitomý. Jinak u nás už taky padlo, jestli nebude lepší mu dát hnusky, že nejsou tak na těle a líp prý větrají
(nebudu jmenovat)
Všem marodům přeji brzské uzdravení, bobanci malí. ![]()
čiči prosím tě ty kissaluvs tvarované, drží teda dobře? Jsou fakt dobře poddajné? Taky o nich teda začínám přemýšlet, jen teda nevím jak s těmi hovňousemi, ale je fakt, že většinou to odnese raní plenka a to je to co jsem vlastně chtěla napsat, už fakt nevím co jí na noc dávat, ráno to fakt nikdy nestihnu jí včas vybalit a vždy se posere až na vlňáčky, uteče to vždycky vrchem. ![]()
Ale ty kalhotkvé kissaluvs by taky nemysely být špatné, mohly by lépe chytat hovňousy, přes den ne? ![]()
Katy, ted jsem se vratila, mam kalhotkovky dve. Maji gumicky kolem nozicek, takze by teoreticky mohli tesnit lepe, ale maji jen jednu radu patentku az temer u pasu, takze aby tesnili dokonale, tak by asi museli mit jeste jednu radu. Jinak save jadro je uvnitr vsite, takze oproti tem tvarovanym budou schnout jeste dele a ty tvarovane taham ze susicky nejmokrejsi z plinek, stejne mokra je jen uplne nova bamboo extra, takze ty kalhotkove asi pujdou jeste regulerne doschnout na snuru
Strihem jsou hodne bumhuggerovske. Ale jdou ty chlopne zapnout na sebe.
To je asi jedina nevyhoda, schnou fakt hodne dlouho. Nevim, o s nima bude po vicero pranich a susenich v susicce
Zatim me prekvapuje pomer cena-vykon
A pokud by ti to stalo za to, tak bych ji samozrejme pujcila na ozkouseni, jen nevim, jak jsou na tom s tema zasobama. Jako ty tvarovane maji i na prodejne,ale za starou cenu.
A ty kalhotkove maji v nabidce jen 2,5-7kg a pak 9-18kg a musim rict, ta je fakt velka, docela me to prekvapilo.
Ale ta tvarovana podle me tekutej kakanec nema sanci udrzet. Nejakej tuzsi nebo bobek jo, tekutej ne.
čiči no ono Eli nemá zas až tak tekuté kakance, teda má, ale největší nálož je ráno a to nepojme ani hnuska, ani BBH, prostě asi nic, přes den si sem tam ukákne, ale žádná velká nálož. No vidím to tak, že se stavím v Bavlnce, oni berou zboží s Mamaje, tak že se zeptám, zda by mohli objednat a vzala bych to u nich.
Zkusím asi dvě ty tvarované a jednu kalhotkovou. ![]()
Jeste me napadlo zkusit zavazovaci disanu, ta hezky tesni, tak by mohla ty vlnaky uchranit.
A myslis, ze ti vezmou i to, co je v akci? No snad jo.
čiči myslím že jo, prostě od nich berou snad veškeré zboží, tak snad jo a pokud ne, tak si to objednám s mamaje sama ![]()