Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:
Na tuly-tuly mají v akci cuddlebuns za 363,– Kč. (http://www.latkove-pleny.cz/…ns-original/)Pěkná cena.Já finský taky nechci. Nějak se mi nelíbí ty jejich vzory.
Dnes dorazila Megerka od Efika. Za úplatek jsem ji dala vyzkoušet Tobíkovi, jestli by ji mohl mít jako noční plenu. Vyzkoušel si a pak řekl „Já chci na noc bílý plenky“A mně by u něj ty látkovky na noc tak vyhovovaly. Třikrát do týdne má plenu ráno suchou. Když mu plenu nedám, tak je ráno postel totálně mokrá. Takže bez plenky to ještě nejde.
Achdarku, tak to je jako u mých dvojčat, 3 jim budou teď v říjnu. Zkoušela jsem přes líto sebrat jim noční pleny, ale ještě na to nemají, a nechce se mi plést jim narychlo noční vlňáky a kupovat jim noční pleny, takže mají jednorázovky, ale docela mě to štve.
Neczuz - barevný plenky jsou Apoenky. Jeho jsou bílé jednorázovky. Bílou látkovku jsem zkusila, taky neprošlo. ![]()
holky jsem poleno, ale jsem v těch finských stránkách ztracená. Chtěla bych kapsovku, jednu kalhotkovou plenku a jedny vlňáčky, ty se žabákem na zadku. Jak si mám vybrat materiál, co vše nabízí? Kdyby měl někdo prosím čas a stručně mi shrnul, z čehože mám vybírat, budu vděčná. Nevím, jestli budu mít čas se vším prokousat, zkusím to.
Jinak děkuji za osvětlení té rozepře kolem A. Trochu mi to připomnělo aktivity paní Medley, která se svého času objevovala na diskusních serverech a chválila si svoje zboží. Anavy vyzkoušené nemám, takže kvalitu nedokážu posoudit, ale ten rozdíl byl takový, že šátky Medley prostě nestojí za to, kvalita prabídná a paní je vychvalovala a vychvalovala často pod jinými nicky. Stačilo se podívat na její videové prezentace, už jen to by člověka odradilo.
Ivusko, už to někdo moc dobře vystihl, nejde o to, že diskutuješ, jsi taky maminka, máš zkušenosti, které třeba já uvítám, prostě protože tyto zkušenosti já nemám. Jde ale o to, že prostě prodejce jsi, plenky šiješ na prodej, takže tyto 2 roviny - maminka a prodejce plen - neodpářeš. A na nezávislé diskusi jako je tato obojí musíš rozlišovat, jinak je to neobjektivní.
knopinka píše:
holky jsem poleno, ale jsem v těch finských stránkách ztracená. Chtěla bych kapsovku, jednu kalhotkovou plenku a jedny vlňáčky, ty se žabákem na zadku. Jak si mám vybrat materiál, co vše nabízí? Kdyby měl někdo prosím čas a stručně mi shrnul, z čehože mám vybírat, budu vděčná. Nevím, jestli budu mít čas se vším prokousat, zkusím to.
jo, tak to nejsi sama ![]()
Zkusilas ten překladač? K základní orientaci to stačilo.
http://www.hahtuvahullu.fi/page/17/-kuosit
Na kapsovky jsou tam pul print, na kalhotkovky Joustofroteet, velour a Kierrätyspuuvillat. Dovnitř si můžeš vybrat Coolmaxit, mikrofleece, Bambujoustofroteet nebo tencelit.
V kapsovkách mám ten coolmax a jsem s tím spokojená. Je to sice umělina, ale je to příjmený na omak, suchý a neucpává se to jako fleece. A taky se z toho snadno splachujou víš co.
Jo a ještě si vybíráš velikost, jestli chceš zapínání vepředu nebo na boku, patentky nebo sucháč a barvy patentků.
Achdarek píše:
Tak jsem si právě objednala jednu cuddle buns
Já chvilku před Tebou
Kterou?
čím se uplácí tříleté dítě? Křupky už asi stačit nebudou, co? ![]()
Jarní louku.
Křupky nestačí. Uplácím gumovýma medvídkama nebo lízátkem (takové to z hroznového cukru, kupované v lékárně). Ale nyní vedou bonbonky do pejska (PEZ figurka)
Achdarek píše:
Jarní louku.Křupky nestačí. Uplácím gumovýma medvídkama nebo lízátkem (takové to z hroznového cukru, kupované v lékárně). Ale nyní vedou bonbonky do pejska (PEZ figurka)
![]()
Mě by to asi jako úplatek stačilo taky ![]()
Jarní louka je krásná
My máme doma tu letní
Příspěvek upraven 11.10.10 v 21:32
Achdarek píše:
Tak jsem si právě objednala jednu cuddle buns
já dvě!
![]()
Baba píše:
Jo a ještě si vybíráš velikost, jestli chceš zapínání vepředu nebo na boku, patentky nebo sucháč a barvy patentků.
tak ještě doplňuji, že kapsovku i kalhotkovou zapínání patentky, na bok (jestli je to blbost, tak mi to rozmluvte, ale u SWB vlňáku se mi to líbí, jestli je to ono), velikost L, patentky zelené, a coolmax u kapsovky lime.
Oskárek píše:Achdarek píše:já dvě!
Tak jsem si právě objednala jednu cuddle buns![]()
Tak já ještě prásknu NeNu ![]()
holky na ně jsou ještě potřeba svrchňáky, že? vypadají pěkně, vydrží noci? nebo třeba 2hodiny bez svrchňáků?
Mě 2 hodiny bez svrchňáků nevydrží nic. Mám problém aby to vůbec vydrželo ty 2 hodiny i se svrchňákama.