Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
11.10.10 11:47

Ivo, chápu, že ty to třeba vidíš jinak, ale třeba tě překvapí můj pohled na věc:

Pokud se tady handrkuješ o vlastnoručně vyrobenou plenu, tak tě nevidím jako matku, která si zde přišla popovídat, ale jako prodejce.
Obávám se, že ty neumíš rozlišit, kdy ještě vystupuješ jako normální ženská a kdy jako Anavy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.10.10 11:56

Kdyz pominu veskere uvahy o moralce, vadi mi fakt, ze do normalniho pratelskeho pokecu o plinach vstoupi vyrobce jedne znacky a zacne se s kazdym dohadovat, co je spravne, co neni spravne, jak je jeho plina dobra ci spatna a jestli teda chceme vratit penize ci ne…
Me to obtezuje, obtezuje me, ze jeden clovek prijde a nejaky pokec je tentam a probiha diskuze o moralce, o autorskych pravech a ja nevim cem jeste. Nebavi me to a premyslim, zda by nekdo z adminu uz k takove situaci nemel co rict.
Takze tohle je ciste stiznost me jako uzivatele teto diskuze. Je to jakobych si na hristi povidala s maminkami o kocarcich, na ten svuj si postezovala a uz tam vlitlnul vyrobce a dal mi co proto.
Ja jen doufam, ze zitra bude vse pri starem a nebudu muset cist sahodlouhe prispevky od vyrobce, jakeholiv. Nezajimaji me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.10.10 12:44
neczuz píše:

OK, založ si nick, vystupuj jako matka a o tvém spojení s Anavy nikde nepiš. :nevim:
Pak si založ Nick Anavy a vystupuj jako profesionální prodejce s nadhledem nad handrkováním místních holek. Steev se tady taky nerozčiluje, když někdo haní autosedačky, které prodává, stejně tak třeba Lentilka panicky neobhajije výrobce šátků, které prodává.

Příspěvek upraven 11.10.10 v 11:48

Vidíš, to mě nikdy nenapadlo, to není špatný nápad :) Jenže si nejsem jistá, jestli není zakázané, aby měl jeden člověk dva nicky…

Gladys, necituju, ať tady netapetuju citacema… Tvůj argument beru (ač úplně nesouhlasím, ale respektuju). Ovšem s mou morálkou, jak tu byla kritizována, to má pramálo společného. Já si pod pojmem „špatná morálka prodejce“ představím to, že je neochotný při reklamacích, nekomunikuje se zákazníky, předražuje poštovné a tak dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.10.10 12:55
ivuska.h píše:
neczuz píše:

OK, založ si nick, vystupuj jako matka a o tvém spojení s Anavy nikde nepiš. :nevim:
Pak si založ Nick Anavy a vystupuj jako profesionální prodejce s nadhledem nad handrkováním místních holek. Steev se tady taky nerozčiluje, když někdo haní autosedačky, které prodává, stejně tak třeba Lentilka panicky neobhajije výrobce šátků, které prodává.

Příspěvek upraven 11.10.10 v 11:48

Vidíš, to mě nikdy nenapadlo, to není špatný nápad :) Jenže si nejsem jistá, jestli není zakázané, aby měl jeden člověk dva nicky…

Gladys, necituju, ať tady netapetuju citacema… Tvůj argument beru (ač úplně nesouhlasím, ale respektuju). Ovšem s mou morálkou, jak tu byla kritizována, to má pramálo společného. Já si pod pojmem „špatná morálka prodejce“ představím to, že je neochotný při reklamacích, nekomunikuje se zákazníky, předražuje poštovné a tak dále.

Ano přesně takto si i já představuji špatnou morálku prodejce, sama za sebe musím říct, že s ANavy jsem problém nikdy s reklamací neměla, ba naopak když došlo k nějakému zpoždění, tak jsem byla obdarována dárkem navíc, např. krásnou vlněnou čepičkou Anavy a bavlněnými ubrousky.

Já třeba měla špatnou zkušenost s Merinostár, plína byla špantě ušitá, tak že jsem paní v klidu napsala, že plína je křivá a nelíbi se mi to, došla zvláštní odpověď, ale i tak jsme si to pak spolu v klidu vyříkaly a plínu vyměnila i když to trvalo dost dlouho, ale nová plína došla. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.10.10 13:21

Tak a už mě to fakt nebaví
Anavy sem měla testovací, tady je hodnocení, co sem Anavy poslala. Dotazník sem trochu přikrášlila :oops: , protože sem chtěla Anavy pomoct.

*Dobry den, posilam dotaznik, plena je moc fajn, ale asi bohuzel ne zrovna pro nas. Proste ten zadek ji vyleze, at delam co delam. Tak ji asi schovam pro kamaradky novorozenatko a mezitim ji popujcuju kamaradkam k vyzkouseni. Srovnavala sem plenu s ostatnimi kalhotkovymi co mame, a i kdyz ta velikost je prakticky stejna (Cuddle, BL ), tak s temi problem nemame. Ono to asi opravdu bude temi gumickami, ty ostatni pleny jsou volne polozene delsi a nemusi se pri oblekani tolik natahovat, pak nemaji ani takovou tendenci se stahovat zase dolu.
Kazdopadne, kdybyste potrebovala testera na nejake svoje nove pleny - AIO nebo kapsovky, radi bysme je zkusily. Radsi necham curat mimino do ceskych plen nez do finskych :-)
Mejte se hezky, at se darí

DOTAZNÍK
Druh pleny: Jednovelikostní bambusová na pat., zvýšený střih
Věk dítěte: 5 mesicu
Váha dítěte: 7,9
Plenka dítěti sedí: kolem tlustych stehynek sedi vyborne, ale pro nas je porad trochu nizka, zadecek vyleza ven

Savost plenky: vyborna, na den spolehliva, noc vydrzela s vkladackou navic, ale prece jen je to primarne spis plena na den (asi stredne ucurane dite)
Objemnost plenky: dela krasny stihly zadecek
Celková snadnost použití: pouzivani je velmi jednoduche a prijemne
Schnutí: na kalhotkovou plenu schne rychle

Celkový dojem z plenky : material velmi prijemny, mekky, siti pekne (jen kratsi vkladacka byla rozparana)
Co bych na pleně zlepšila: - nepouzivala bych dovnitr tmavy bambusovy velur, vypada ,,zaprasene" a tmava vlakna se mi pri prani zasekala do vkladacek z mikrovlakna - vkladacku bych radsi kratsi a o jednu vrstvu silnejsi, trochu se krouti pripadne bych uvitala moznost si pri koupi vybrat velikost vkladacky

Jakékoliv další komentáře: dobra krasna plena, cesky vyrobek, doporucuju aspon vyzkouset*

Anavy pak naštvalo tom že jsme vymýšlely vlastní plenu a já sem ji štvala obzvlášť, protože sem ji opakovaně žádala, ať se o naši plenu nezajímá, protože je to náš nápad, ona je výrobce plen, sama se kopírování bojí a svoje nápady by někomu asi poslkytovala těžko. Anavy mě opakovaně poslala do háje a nevím jak jiným, ale mě to neetické přijde.

Podle dotazníku může každý posoudit, jestli sem chtěla Anavy poškodit.

A vyhrožovat právníkem je fakt ubohý, Anavy Ivo. I když podle úrovně komunikace s tebou, si radši pokecám s tvou právničkou než s tebou osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.10.10 13:25

Babo tak z tvého dotazníku je teda vidět, že opravdu nemáš zájem Anavy poškodit, proč si to teda ANavy myslí už fakt nechápu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.10.10 14:12

Tak já mám Hahtuvahullu vybráno. Pro Koblihu vezmu kalhotkovou s kopretinama a pro Knedlu dvě kapsovky.
Růžovou s ptáčkama (klukovi by taky sekla, že jo?) a sovy. Vevnitř bude coolmax, barvu coolmaxu a patentků si ještě rozmyslím. Jééé, já se tak těším, dlouho sem si nekoupila novou plínu :dance:
http://i883.photobucket.com/…karavihr.jpg
http://i883.photobucket.com/…lintunen.jpg
 http://i883.photobucket.com/…k/pllnen.jpg

Tak uděláme hromadnou objednávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
11.10.10 14:19

Ze jsem se vubec ptala na nazor :mrgreen:
Nicmene ja mam nejradeji vlastni zkusenosti, takze bych si Anavy objednala ALE potrebuji SIO plenku k Dr a pod. takze ted si asi objednam z merinostar. Nevim, zda se mam ptat taky, jestli je nekdo mate? :mrgreen: Jde mi o to, ze Misa je zatim docela cvalik a ja potrebuji plinku, aby mu vydrzela dyl. Jasne, ze koupim uz Lko od 10kg.

• Citovat
  • Upravit
60142
11.10.10 14:23
kvetinka56 píše:
Ze jsem se vubec ptala na nazor :mrgreen:
Nicmene ja mam nejradeji vlastni zkusenosti, takze bych si Anavy objednala ALE potrebuji SIO plenku k Dr a pod. takze ted si asi objednam z merinostar. Nevim, zda se mam ptat taky, jestli je nekdo mate? :mrgreen: Jde mi o to, ze Misa je zatim docela cvalik a ja potrebuji plinku, aby mu vydrzela dyl. Jasne, ze koupim uz Lko od 10kg.

No a nechceš prubnout taky tu Hahtuvahullu? Nebo to musí být SIO? Naší cvaldě je elko kapsovka parádně a ještě dlouho bude. Navíc jsou ty kapsovky štíhlý, krásně ušitý a Teija je moc milá.
Já SIO na chuť nepřišla, stejně sem to vždycly prala celý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.10.10 14:23

Ty jo holky, ani nevíte, jak ráda bych se přidala. :-(

Jinak Ivo, víš co, být tebou, tak se na to tady už vykašlu. Já takhle taky jednou prudila v jedný diskuzi, když jsem se snažila cosi vysvětlit a obhájit a působilo to spíš přesně opačně, když jsem si to pak po sobě za nějakou dobu četla, říkala jsem si, že jsem měla radši mlčet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.10.10 14:42

holky nestíhám, ale ty finské plínky mě zajímají :mrgreen:
dala by se ta kapsovka či jiná dát s prefoldem jako noční plína? :think: kdybych se tu neukazovala, tak klasicky nestíhám a plís pís SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
11.10.10 14:52

babo,ja bych vyzkousela i jinou, ale ted nemam zadnou stihlou plenku na ven, protoze se mi v ostatnich nevleze do kalhot :-? tak proto potrebuji nejakou SIO. muzes prosim te vlozit odkaz na ty finske? mozna si taky nejakou objednam…

• Citovat
  • Upravit
neczuz
11.10.10 15:10

Já to tedy taky prubnu. jednu finskou kapsovku a jednu kalhotkovou. jdu vybírat látky.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
11.10.10 15:56

Holky, nechěla byste některá PULky Thirsties vel. M (8-11,5kg), barva světlounce zelená? Jsou minimálně používané, jen na začátku mého látkování cca 3 týdny a pak párkrát jako záložní. PULky jsou to super, ale víc mi sedí vlna. Cena 220,– Fotku případně na požádání (ale fotit se mi nechce :-P :lol: ).

• Citovat
  • Upravit
22590
11.10.10 16:32

Holky matenekde pls odkaz nalatky z kterych vybirat tu finskou kapsovku? Ja nemam cas to tam cele prohledavat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure