Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
kvetinka56 píše:
Holky, tak jsem se definitivne rozhodla prodat Itti Bitti SIO, mam je 2 plus nahradni vkladaci vlozky, pridala jsem inzerat tady do bazarku, kdo by mel zajem. Neverim, ze malymu tak zhubnou stehynka, ze mu jeste nekdy budou
kvetinko, myslíš, že by tlusťoučkýmu mimču neseděla? stála bych o ni, ale Peťka má stehýnka jak sumáček
no Misa ma taky takovy stehynka a uz od 6 mesicu jsou mu ty Lka maly.. myslim, ze jsou spis na delsi a hubeny decka
Ty jo, to by mne zajimalo, ty stehynka…ja mela pocit, ze mam cvalika, ted jsem mu tu kejticku zmerila a ma 29cm
Itti mu sedej.
kvetinka56 píše:
no Misa ma taky takovy stehynka a uz od 6 mesicu jsou mu ty Lka maly.. myslim, ze jsou spis na delsi a hubeny decka
koukám na míry, Tom měl podobnou váhu, byl ale kratší (a tedy spíš silnější) a Lka mu jsou krásně ještě teď, má 11kg
Nohy má jak sumo zápasník.
NeNa píše:
Ty jo, to by mne zajimalo, ty stehynka…ja mela pocit, ze mam cvalika, ted jsem mu tu kejticku zmerila a ma 29cmItti mu sedej.
máme děti se stejným obvodem stehna. ![]()
Mates už chrní, ale stehna má taky pořádný a taky furt oblíkne (nosí je už rok!). Ani to není na poslední patentky. Občas mu čouhá zadek, ale jinak dobrý ![]()
Tom je na jedné straně na první patentek a na druhé na druhý patentek.
Tak u nas na prvni patentek na obou stranach
Ale on jeste pred par tydny nosil Mka, kdyby mu z nich nelezla prdka ven kdyz se ohnul, byly by mu jeste ted.
NeNa píše:
Tak u nas na prvni patentek na obou stranachAle on jeste pred par tydny nosil Mka, kdyby mu z nich nelezla prdka ven kdyz se ohnul, byly by mu jeste ted.
Taky je T. starší. ![]()
To je kvuli břichu. Před obědem po kadění taky stačí první na obou. ![]()
Poli nosí Itti bitti L od 3 měsíců doteď. Schválně jí zítra změřím stehýnka. Ale ona moc baculatá není.
kvetinka56 píše:
Holky, tak jsem se definitivne rozhodla prodat Itti Bitti SIO, mam je 2 plus nahradni vkladaci vlozky, pridala jsem inzerat tady do bazarku, kdo by mel zajem. Neverim, ze malymu tak zhubnou stehynka, ze mu jeste nekdy budou
Kvetinko tak jestli ještě nemáš zájemce, já bych je brala. Kdyžtak mi prosím písni cenu a bú, kam to mám poslat, a kolik za poštovné. Děkuju! Vyzkouším je. Já už další miminko mít nebudu, tak se mi nechce kupovat ty plenky úplně nové.
Já jsem teda s Lkama Itti moc spokojená, Miky je má už dlouho a pořád dobré, ještě s rezervou. On je ale drobek. Má 80 cm a něco málo přes 10 kg.
Tak nám Itti bitti L taky jsou, ELišce je zapínám skoro přes sebe, ale ne vychází nám to akorát, že už křidélka překládat nemusím. ![]()
ahoj!
holky, poradíte mi prosím nějaké odkazy na videa na vázání pružného šátku? ještě mám pár dní, tak ať to natrénuju ![]()
díky!