Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
8.10.10 18:40
kvetinka56 píše:
Holky, tak jsem se definitivne rozhodla prodat Itti Bitti SIO, mam je 2 plus nahradni vkladaci vlozky, pridala jsem inzerat tady do bazarku, kdo by mel zajem. Neverim, ze malymu tak zhubnou stehynka, ze mu jeste nekdy budou :-(

kvetinko, myslíš, že by tlusťoučkýmu mimču neseděla? stála bych o ni, ale Peťka má stehýnka jak sumáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
8.10.10 19:25

no Misa ma taky takovy stehynka a uz od 6 mesicu jsou mu ty Lka maly.. myslim, ze jsou spis na delsi a hubeny decka

• Citovat
  • Upravit
4533
8.10.10 19:36

Ty jo, to by mne zajimalo, ty stehynka…ja mela pocit, ze mam cvalika, ted jsem mu tu kejticku zmerila a ma 29cm :nevim: Itti mu sedej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.10.10 19:36
kvetinka56 píše:
no Misa ma taky takovy stehynka a uz od 6 mesicu jsou mu ty Lka maly.. myslim, ze jsou spis na delsi a hubeny decka

koukám na míry, Tom měl podobnou váhu, byl ale kratší (a tedy spíš silnější) a Lka mu jsou krásně ještě teď, má 11kg :nevim: Nohy má jak sumo zápasník.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
8.10.10 19:37
NeNa píše:
Ty jo, to by mne zajimalo, ty stehynka…ja mela pocit, ze mam cvalika, ted jsem mu tu kejticku zmerila a ma 29cm :nevim: Itti mu sedej.

máme děti se stejným obvodem stehna. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4533
8.10.10 19:46
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.10.10 20:52

Mates už chrní, ale stehna má taky pořádný a taky furt oblíkne (nosí je už rok!). Ani to není na poslední patentky. Občas mu čouhá zadek, ale jinak dobrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.10.10 21:09

Tom je na jedné straně na první patentek a na druhé na druhý patentek.

• Citovat
  • Upravit
4533
8.10.10 21:33

Tak u nas na prvni patentek na obou stranach :lol: Ale on jeste pred par tydny nosil Mka, kdyby mu z nich nelezla prdka ven kdyz se ohnul, byly by mu jeste ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.10.10 21:36
NeNa píše:
Tak u nas na prvni patentek na obou stranach :lol: Ale on jeste pred par tydny nosil Mka, kdyby mu z nich nelezla prdka ven kdyz se ohnul, byly by mu jeste ted.

Taky je T. starší. :-P
To je kvuli břichu. Před obědem po kadění taky stačí první na obou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10170
8.10.10 22:35

Poli nosí Itti bitti L od 3 měsíců doteď. Schválně jí zítra změřím stehýnka. Ale ona moc baculatá není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.10.10 23:39
kvetinka56 píše:
Holky, tak jsem se definitivne rozhodla prodat Itti Bitti SIO, mam je 2 plus nahradni vkladaci vlozky, pridala jsem inzerat tady do bazarku, kdo by mel zajem. Neverim, ze malymu tak zhubnou stehynka, ze mu jeste nekdy budou :-(

Kvetinko tak jestli ještě nemáš zájemce, já bych je brala. Kdyžtak mi prosím písni cenu a bú, kam to mám poslat, a kolik za poštovné. Děkuju! Vyzkouším je. Já už další miminko mít nebudu, tak se mi nechce kupovat ty plenky úplně nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
9.10.10 09:51

Já jsem teda s Lkama Itti moc spokojená, Miky je má už dlouho a pořád dobré, ještě s rezervou. On je ale drobek. Má 80 cm a něco málo přes 10 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.10.10 10:14

Tak nám Itti bitti L taky jsou, ELišce je zapínám skoro přes sebe, ale ne vychází nám to akorát, že už křidélka překládat nemusím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.10.10 10:43

ahoj!

holky, poradíte mi prosím nějaké odkazy na videa na vázání pružného šátku? ještě mám pár dní, tak ať to natrénuju :lol:
 díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí