Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pastelka muj chlapecek je taky prase
vlnu davam jako spodni, pres to natahnu nejaky obyc triko, vetsinou si zmatla to…a kdyz je vypusten na vsechny ctyri venku, mam pri ruce stary teplaky, tak je navliknu pres vlnaky…no jo, ale ja to mam jednoduchy, zatim mi nezdrha po dvou ![]()
| Zdravím vás a jdu se pochlubit. Konečně mi uschly vlňáky,tak jsem je na disanu zkusila:-) |
Nenuš aha
A jak často triko pereš? Asi mu na zimu pořídím s dlouhým rukávem( teda Mikuláš v podobě babičky) Nebo je lepší s krátkým? Budeme se stěhovat do většího baráku a tak počátám, že tam bude asi chladněji ![]()
Flyingfrog
jsou trošku velký, ale dobrý, aspoň tak rychle neprovlhnou ![]()
Pastelka tak vetsinou vecer triko prozkoumam a zhodnotim, jestli ustoji jeste jeden den, vetsinou dva dny zvladne bez toho, aby bylo zasvineny od nejakyho zvance
Ale tyhle trika jsou tenci nez ty MonyMonths, schnou daleko rychlejc, mam merino a pak merino/hedvabi, ty vecer premachnu v umyvadle, vyzdimu v zakroucenym rucniku a druhej den jsou suchy. Mam teda kratkej rukav, pres to natahuju bavlneny s dlouhym, aby si prcek nesoupal lokty.
Jeste vlastnime jedno body s dlouhym rukavem, tak to ma na spani do spacaku.
Pastelko: Jsou no
Když mně na ni přijde snad všechno velké
Ale ona neprotestuje, tak dobré.
Trochu mě štve, že neumím plést, abych jich měla víc ![]()
FlyFrog ono ti mimco do tech vlnaku doroste tak rychle, ze se nebudes stacit divit ![]()
Nenušaha, tak to jo. To asi na zimu taky tak vyřeším. Na spaní je asi dobrý.Až přijde mateřská, tak mu je pořídím, babičku pak oholím o prachy. Prcek teď spí vždycky v nějakým triku s dl rukávem a longieskách, má v pokoji chladno a do pytle už se nevejde. Navíc když není v pytli, tak spí klidněji.
ahoj holky,
manžel se zaregistroval do castingovky a z té si ho vyhlédli na to. Tak se k tomu dostal, dělá to spíš jen že ho to baví.
Pastelko longiese super, takhle podobně jsem upletla ty svoje, akorát jsem blbka udělala menší nožičky dál od sebe, vypadá to legračně, ale na noc s vycpanou plínou jsou fajn.
Neno ten obleček je nádherný, koukala jsem na ty oblečky Manymonth a stojí teda moc, ale asi stojí za to zainvestovat, že? Chtěla bych něco do šátku, a tohle vypadá skvěle. Akorát řeším, co v zimě nanohy, stačily by ty botky, co má tvoje mimčo na sobě na té dotce? Přes mimi nosím zimní bundu, a chci si ušít zateplenou kapsu, takže přímo venku mít nohy nebude.
Nemáte některá tu kombinézku od Manymonth? Stálo by za to investovat do ní? Na nošení do šátku?
Knopi kombinezu nemam, to uz mi prislo financne jako dost velka darda, takhle jsme to po kouskach tahali z nasi babi
Do satku jsem ho davala tak, jak vidis, pres to uz jen MaM kapsu, ja mela na sobe velkou fleecovku.
Knopi jestli myslíš ten vlněnej overal od MaM, tak jestli máš longies vlňáky, tak ty jsou i teplejší jak ten overal. Overal je jen jednovstvý, longiesky dvouvrstvý. Mám ho z druhé ruky a do šátku ho dávám. Pod ním má vlněný triko s krátkým, nahoru dávám jen nosící větrovku, hodně tu teď fičelo. Ruce má ven z šátku. Výhoda je, že mu nemusím dávat body. Jinak se ale bez něj dá v pohodě obejít. Pokud už máš longiesky je podle mě lepší koupit to body/triko a dávat s něma než kupovat tak drahej overal. Jen můj názor ![]()
Já právě teď taky řeším něco na spaní. Miky spí odkopaný a budí se trochu studený. Ty merino věci od Engelu by i hřály, když jsou takové tenké? Protože další longiesky se mi kupovat nechce, merino body bude asi taky jen jedno…
suvik píše:
Knopi jestli myslíš ten vlněnej overal od MaM, tak jestli máš longies vlňáky, tak ty jsou i teplejší jak ten overal. Overal je jen jednovstvý, longiesky dvouvrstvý. Mám ho z druhé ruky a do šátku ho dávám. Pod ním má vlněný triko s krátkým, nahoru dávám jen nosící větrovku, hodně tu teď fičelo. Ruce má ven z šátku. Výhoda je, že mu nemusím dávat body. Jinak se ale bez něj dá v pohodě obejít. Pokud už máš longiesky je podle mě lepší koupit to body/triko a dávat s něma než kupovat tak drahej overal. Jen můj názor
Suviku no taky se mi úplně nezdál, za ty peníze. Já ještě longies nemám, přemýšlím o nich na zimu do šátku. tak asi půjdu do longies a body.
Holky, tak jsem se definitivne rozhodla prodat Itti Bitti SIO, mam je 2 plus nahradni vkladaci vlozky, pridala jsem inzerat tady do bazarku, kdo by mel zajem. Neverim, ze malymu tak zhubnou stehynka, ze mu jeste nekdy budou ![]()
Mahja píše:
Katy
Babo jedna! Příště mi zase přines něco na ukázku!![]()
![]()
Mi se ty vlňáky líbí.....
Fakt? No nepovídej. ![]()