Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Neno takhle vypada ta nase i s tou malou vlozkou a mne se teda nekrouti nic,nemas jinej matros? A co to tam mas z a cudlik nalevo?
http://lh4.ggpht.com/…P1020578.JPG
Ahaaaaa…ta moje plina vypada teda kapku jinak. Mam nejaky bambusovy frote. ![]()
Neno a kde ten bambinex koupis? Ja ho nasla jen na jednech uk strankach,ale za postovne chteji tolik co za ten prasek…takze pro me fakt naprd…leda si objernat rovnou 10 pracich prasku
,ale nevim zda se to pak neupravuje podle kil…
Jestli tam nemas to co ja v tech jejich vlnacich…to se tak nejak divne krouti,pac je to jakoby vevbitr necim vycpane
http://lh4.ggpht.com/…P1020580.JPG
NeNa píše:
Ahaaaaa…ta moje plina vypada teda kapku jinak. Mam nejaky bambusovy frote.
No bambusové froté máme tuším taky s biobavlnou. ![]()
A takhle se trepi ta vkladacka. Mne to tam pise bambus/polyester.
Knopi, děti máš krásný a fotogenický ![]()
Achdárku, Mirii holky doprčic neštvěte mě, jste mě teď trošku s těma dětma vyděsily
Jako je mi jasný, že to bude mazec, ale chtěla jsem zůstat ve sladké nevědomosti
![]()
Nenuš, moje kamarádka je babičkou už skoro rok, zrovna včera u mě byla i s vnučkou. ![]()
Pastelka
Tak to mame podobne… ![]()
Miiri ten camfrnoul na ty vkladacce je takova ta cedulka s udrzbou, jeste jsem to neodstrihla
Nenuš tak to je dobrý
a kolik je kamarádce? Tý mojí je o půl roku míň než mě a mě to teda připadá dost zvláštní ![]()
Myslíte si, že by mohla Megerka fungovat jako SIO, pokud by se ušila s vrchní vrstvou z PUL? ![]()
zdravím holky,
vůbec nestíhám, děcko bolí dásně, jak se klubou zuby, sípe, kašle, teče mu znovu a furt chce být na břiše, na zádech ne,a je furt akční, druhé je na tom naštěstí líp a já nemám dočteno, která plína vyhrála - myslím u achdárka
se omlouvám, že si nepamatuju, jako ta noční - nějaká ta supr z šijeme dětem? a jaká je nejlepší varianta na longiesky samodomapletené, kdo zná odpověď prosím do SZ, bo kdo ví, kdy se tady zase dostanu ![]()
holky děkuju, děti jsou po manželovi exhibicionisti. Manžela jinak můžete znát z reklamy na Ravak (sprchový kout pro pořádné chlapy
)