Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
6.10.10 15:30

Pastelko…já taky mám o dost mladšího muže :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.10.10 16:25

Navlíkla jsem nebohé dítě do vlňáků, které mu už skoro nejsou, abych mu do nich mohla dát plínu na rovno. ale ony jsou tak šíleně nalanolínované, že mu pořádně ani nešli natáhnout po noize, jak lepí :mrgreen:

A asi jsem udělala poněkud chybu, objednala jsem natahovací pulky, jenže mezitím jsem začala zase víc používat vlňáky a vidím, že má zadek a pinďu bledší, zkrátka je vidět, že v těch pulkách se asi přeci jen trochu pařil. Takže ty natahovací pulky asi nevezmu :oops: A koupím místo nich asi ty malé vlňáky od bundles.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.10.10 16:51

tak jsem moje drahe ditko posadila na nocnik,pac tu hlasila AAA a zacala jsem kojit druhe dite,ktere se dozadovalo mlika… starsi se mezitim vycurala a hlasila AAA a vesele si tleskala,tak jsem ji pochvalila a na jeji hlasky bakany ji rikam ano je to bakany a pak koukam,ze v tom nocniku mi vymachala vlnaky z merinostar :zed:
kdyz se dari,tak se dari :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.10.10 16:59
Efík píše:
Pastelka je úkaz přírody,nebo z Marsu? a nechce nám to říct,že polyká červy na mladost..Mě je 28 a vypadám prý tak na 45,ale to mi odhadoval můj zlomyslný švára,tak nevím.Ne,pastel je opravdu hezká :evil: :oops:

no já se fotky po 4 dětech ani neodvažuju dát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
6.10.10 17:55

Mirii - dětičky jsou dokonalý, co :mrgreen: Trochu mi to připomnělo jeden den s dětmi (loni v listopadu): http://achdarek.blog.cz/…/den-s-detmi Teď už je to docela pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
6.10.10 18:33

tak to díky Bohu,že mám děti po delší době.Pája už byla hodně samostatná a Míša hodné miminko za to teď to jsou raubíři.Honí se po bytě a křičí,nebo vyházejí všechny hračky a ječí po sobě.Itálie hadr,fakt.Nějak jsem se naučila vypnout a nevšímat si jich a zapnout,když už teče krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.10.10 19:20

zkouším, jestli umím přidat fotku, tihle jsou moji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.10.10 19:22
Efík píše:
tak to díky Bohu,že mám děti po delší době.Pája už byla hodně samostatná a Míša hodné miminko za to teď to jsou raubíři.Honí se po bytě a křičí,nebo vyházejí všechny hračky a ječí po sobě.Itálie hadr,fakt.Nějak jsem se naučila vypnout a nevšímat si jich a zapnout,když už teče krev.

No já chtěla děti zase blízko sebe, nedávno nám jedno z dvojčat pomazal komodu a skříň Imazolem, fakt si dal záležet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.10.10 19:22

Objednávám 2 Megerky a Pastelčinu kapsovku ze šijem dětem. Kdyby se někdo z Pražských chtěl přidat, tak si je můžem někde předat.

• Citovat
  • Upravit
127
6.10.10 19:32
neczuz píše:
Objednávám 2 Megerky a Pastelčinu kapsovku ze šijem dětem. Kdyby se někdo z Pražských chtěl přidat, tak si je můžem někde předat.

co je to ta Megerka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.10.10 19:50

Knopinko a jak stare mas deti? Fotka super,by me zajimalo jak dlouho trvalo ji vyfotit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.10.10 19:52
Achdarek píše:
Mirii - dětičky jsou dokonalý, co :mrgreen: Trochu mi to připomnělo jeden den s dětmi (loni v listopadu): http://achdarek.blog.cz/…/den-s-detmi Teď už je to docela pohoda.

Tak nejak to ted vypada u nas :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.10.10 20:19

Megerka je plína snů, co vyvinula Baba. Je ze šijem dětem, myslím, že jí tady neska prodávala Efík. Kalhotková bambuska.

• Citovat
  • Upravit
127
6.10.10 20:20

Mirii nijak zvlášť to netrvalo, oni se rádi nakrucují před foťákem, nedělá jim problém pozovat. Andě je 5let, dvojčatům 3r, miminu jsou 4měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.10.10 20:27
neczuz píše:
Megerka je plína snů, co vyvinula Baba. Je ze šijem dětem, myslím, že jí tady neska prodávala Efík. Kalhotková bambuska.

Ta hilco? Nebo je to Anavy? Nějak se tam v těch plínách nevyznám. Zkusila bych si jednu ušít, je tam i střih. Proč se jim říká megera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure