Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky díky, kupované longies žádné ještě nemám, tak bych chtěla jedny pořídit. mně na noc vyhovují ty doma pletené, chtěla jsem do šátku. zkusím je, vypadají hezky.
Katy krásná fotka! a máš teda dlouhána, moje dvojčata mají ve 3 letech 90cm
holt maminka i tatínek jsou malí, no
ahoj holky, prosím poraďte…dávám čtvercovky a taky kalhotkové froté pastelky od HD,brouček mi vyrostl z PUL,tak teď přemýšlím jetli mám koupit další PUL nebo zkusit vlňáčky..nějaké teď pletu nebo mám koupit Disany? šetříme každou korunu tak furt probírám…děkuju moc (cipísek má 6měs a asi 9kg)
Kamako, určitě budou stačit samodomo pletený
Napleť si jich víc na střídačku
Já se jich taky nejdřív bála, že nebudou dostačující ale ukázalo se, že to jsou držáky. ![]()
tak to jsem ráda:-) pletla jsi podle návodu na zlatíčku? dávám čč na draka a jednu narovno a separačku, stačí to do nich?a v noci to tež udrží? moc děkuju
No pokud budeš přebalovat hodně často, tak aspoň jednou za hodinu, tak to stačit bude. Na noc si teda nejsem jistá, to by chtělo nasadit silnější kalibr co se týká plen. Já dávám zavazovací Hemp hour strap a dovnitř Kikko babusku a ještě bambusovou vkládačku. Jinak by to do rána plena nepobrala. Dřív jsem používala Baby beehinds, to jsou super noční plenky ![]()
Já pletla podle tohoto návodu, jen je potřeba udělat ten horní náplet(na bříšku) vyšší, jinak jsou hodně nízké :http://www.strihplinky.xf.cz/…vlnacky.html
a teď na mimčo zkouším plést longiesky, ale to jsem zvědavá, jak to dopadne ![]()
jéé děkuju ten návod tam vypadá moc dobře:-) no tak to držím palce na longiesky ať se povedou.
S tím nočním teda něco udělám,bambusky jsem stejně chtěla koupit,zavazovačku jsem nikdy nezkoušela kolik bych jich asi měla mít? Jsem pořád plenkový amatér:-) s Robínkem se nám to (spíš asi mně) moc nedařilo, ale teď je to po pauze ok.Akorát mám jen ty čč a ty HD froté, tedy nic moc výbava…a na venek na vycházky co používáš? Děkuju za odpovědi:-) ![]()
Myslím že tak 4 by stačit mohly
pokud je budeš mít jen na noc. Ty bambusky určitě pořiď, stojí za to, rozhodně toho nasajou mnohem víc než obyčejné čtverce. Na ven mám kapsovky. Skoro všechny jsem kupovala z druhé ruky, takže to finančně docela šlo.
HOdně od holek tady. První jsem ale pořizovala až když bylo malýmu půl roku, do té doby jsem si taky vystačila jen s čč. První dceru jsem taky odplenkovala jen na čč, tenkrát nic jiného nebylo. Už je to hodně dávno
to nebyli ani vlňáky, tenkrát to nikdo neznal. ![]()
Jo a díky, dneska nebo zítra ty longiesky dopletu, tak sem pak hodím foto, zatím to vypadá celkem dobře ![]()
Příspěvek upraven 06.10.10 v 12:36
Kamako samodomky ti budou urcite stacit,ale jak rika Pastelka, pridej dost na tom napletu, ja davala asi deset rad, ale bejvalo by to sleslo vic. Pridavala jsem par rad i na nohavicich. A nakonec jsem tam jeste musela dohackovat retizkem snurku do pasu, dost se mi ten naplet roztahl. Jinak bez bambusek nevim, jak preckat noc. Ja obyc ctverce skoro nepouzivala, nejak jsme se neszili. Na ven davam kapsovky nebo SIO, kdyz jdem jen na chvili tak kalhotkovku a vlnaky.
No jasně, na šňůrku bych zapoměla
ta je nutná!
Taky jsem zapoměla, že jsem na noc pro malýho měla Organic od TB, se čtvercovkama by to nešlo. Nechápu, jak jsem to mohla tenkrát bez těch bambusek jen se čč zvládnout
Fakt to dnes nechápu, přitom Laura pila jako duha…asi jsem jí přebalovala, ale to už si dneska nejsem schopná vzpomenout, je to 17 let ![]()
děkuju:-),ty kapsovky chci zkusit ušít,před těhu jsem jsem měla ateliér, hodně jsem šila..tak bych to zkusila i s plínkama.
holky prodávám plenky-dávám fota a ceny pak domluvíme a pak mám upletené jedny shorties.Efík
Hanule píše:
Jinak tedy už máme ty blueberryKdyby někdo objednával někde kde mají i ty čoko s puntíky, dejte vědět…
jůůů, jsou krásné.