Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:Mahja píše:No vidíš, ještě že jsem ti ty krásné plíny ukázala, co?Katy2 píše:Jo, to je, je mi i milejší počůraná, než čistá hnuska.....
Mahjo to jako bylo na mě co jsem způsobila? Fakt já? Teeeeeeda se moc omlouvám, ale tak řekni sama, není látka lepší než Hnusky?![]()
![]()
Hele a pamatuješ si, jak jsi na mě dost divně koukala, když jsem ti říkala bacha, že látkování je chylka?
![]()
![]()
Dávám Ti za pravdu. ![]()
A budete objednávat finské kapsovky. Já se teď nemůžu rozhodnout, jestli nakoupit na ven kapsovky nebo bude nosit veb longiesky a pod ně budu měnit kalhotkové plíny.
Ty bych musela taky dokoupit.
neczuz píše:
A budete objednávat finské kapsovky. Já se teď nemůžu rozhodnout, jestli nakoupit na ven kapsovky nebo bude nosit veb longiesky a pod ně budu měnit kalhotkové plíny.Ty bych musela taky dokoupit.
Ja mam ted treba problem,ze kdyz dam ven longiese,tak je nenarvu do gumaku…nebo narvu ale horko tezko…tudiz s chodicim ditetem preferuju kapsovky a nejake gate,teplaky… Myslim,ze bych pak longiese nenarvala ani do zimnich botek…
mohla bych poprosit o odkaz na ty finské kapsovky? jak to vychází cenově?
Neczuz objednavka finskejch je v planu. Ja teda dite rvu do Longiesu na ven i pres kapsovky. Zjistila jsem, ze kdyz ma v satku neco jinyho, tak se mu tam ty nohavice vzdycky nejak shnoustaj a tahne mu pak na nohy. To je veda…
Knopi http://www.hahtuvahullu.fi/…-taskuvaipat
Kdyz jsme si tam objednavaly s Babou posledne, mohly jsme si vybrat venkovni matros, vnitrni (coolmax nebo fleece), barvu vnitrku a patentku, a zapinani na bok, nebo vepredu.
Neno díky, koukala jsem na to, objednala bych si pak s vámi. Plenek není nikdy dost ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat na ty MummysTouch, v ČR je nikdo neprodává, že? Ty by se mi taky líbily, moc se mi líbí ten jejich růžový kytičkový motiv, a ty maskáčové, ty jsou taky super.
katy, popoliny myslíme one size(teda myslím že se tak jmenujou)
mummys touch maj v mamaja, ale jen nějaké vzory
hele a kdo bude překládat z finštiny?
![]()
Mě by se právě longiesky na ven zdáli super. Jednak kvuli šátku, netlačí, nevyhrnujou se. a pod tepláky nebo kombinézu na chození lepší než punčocháče, ty nesnáším, komplex z dětství ( ty s rozkrokem u kolenou
). Nijak by mi nevadilo, že nejdou do bot. jen se mi zdají blbé k body, to vbypadá jak blb, zvlášť když přes to má mikinu nebo svetr. ![]()
NeNa píše:
Neczuz myslis jako Superman?
Proč jako blb? Já teda longiesky navenek už nedávám. Měl je jen tak, šli jsme asi 20 metrů od auta k babičce, Miky spadl a máme děsnou díru na koleni. ![]()
Halu - mě to přijde divné, když má bundu a pod ní vykukuje spodek body s patentkama a pod body longiesky. Optimálně vše v jiné barvě. Hnědé longies, pruhované body s medvídkama a žlutá bunda. ![]()
Myslím, že kdyby tak vyšel, tak mě zastaví minimálně 10 maminek, že je má nějak blbě oblečené. ![]()
Holky, znáte kromě mimibazaru ještě nějakou dobrou stránku, kde můžu prodat plíny? Zkoušela jsem ještě na latkovepleny.cz, ale tam se jim nějak zhroutil server a blbne to. ![]()
Díky ![]()