Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
4.10.10 13:57
Katy2 píše:
Mahja píše:
Katy2 píše:
Mahjo to jako bylo na mě co jsem způsobila? Fakt já? Teeeeeeda se moc omlouvám, ale tak řekni sama, není látka lepší než Hnusky? :lol: :-P :lol:
Jo, to je, je mi i milejší počůraná, než čistá hnuska.....
No vidíš, ještě že jsem ti ty krásné plíny ukázala, co? :lol: Hele a pamatuješ si, jak jsi na mě dost divně koukala, když jsem ti říkala bacha, že látkování je chylka? :-P :-P :-P

Dávám Ti za pravdu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.10.10 15:14

A budete objednávat finské kapsovky. Já se teď nemůžu rozhodnout, jestli nakoupit na ven kapsovky nebo bude nosit veb longiesky a pod ně budu měnit kalhotkové plíny. :nevim: Ty bych musela taky dokoupit.

• Citovat
  • Upravit
22590
4.10.10 15:35
neczuz píše:
A budete objednávat finské kapsovky. Já se teď nemůžu rozhodnout, jestli nakoupit na ven kapsovky nebo bude nosit veb longiesky a pod ně budu měnit kalhotkové plíny. :nevim: Ty bych musela taky dokoupit.

Ja mam ted treba problem,ze kdyz dam ven longiese,tak je nenarvu do gumaku…nebo narvu ale horko tezko…tudiz s chodicim ditetem preferuju kapsovky a nejake gate,teplaky… Myslim,ze bych pak longiese nenarvala ani do zimnich botek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
4.10.10 15:55

mohla bych poprosit o odkaz na ty finské kapsovky? jak to vychází cenově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
4.10.10 16:52

Neczuz objednavka finskejch je v planu. Ja teda dite rvu do Longiesu na ven i pres kapsovky. Zjistila jsem, ze kdyz ma v satku neco jinyho, tak se mu tam ty nohavice vzdycky nejak shnoustaj a tahne mu pak na nohy. To je veda…

Knopi http://www.hahtuvahullu.fi/…-taskuvaipat
Kdyz jsme si tam objednavaly s Babou posledne, mohly jsme si vybrat venkovni matros, vnitrni (coolmax nebo fleece), barvu vnitrku a patentku, a zapinani na bok, nebo vepredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
4.10.10 17:31

Neno díky, koukala jsem na to, objednala bych si pak s vámi. Plenek není nikdy dost :lol:
Ještě jsem se chtěla zeptat na ty MummysTouch, v ČR je nikdo neprodává, že? Ty by se mi taky líbily, moc se mi líbí ten jejich růžový kytičkový motiv, a ty maskáčové, ty jsou taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
4.10.10 18:15

katy, popoliny myslíme one size(teda myslím že se tak jmenujou)

mummys touch maj v mamaja, ale jen nějaké vzory

hele a kdo bude překládat z finštiny? 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
4.10.10 18:39

Oskárku díky, jsou teda pěkně drahý, mrknu na anglický web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.10.10 19:18

Mě by se právě longiesky na ven zdáli super. Jednak kvuli šátku, netlačí, nevyhrnujou se. a pod tepláky nebo kombinézu na chození lepší než punčocháče, ty nesnáším, komplex z dětství ( ty s rozkrokem u kolenou :roll: ). Nijak by mi nevadilo, že nejdou do bot. jen se mi zdají blbé k body, to vbypadá jak blb, zvlášť když přes to má mikinu nebo svetr. :roll:

• Citovat
  • Upravit
4533
4.10.10 19:59

Neczuz myslis jako Superman? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.10.10 20:53
NeNa píše:
Neczuz myslis jako Superman? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to teprve až přijdou ty modré z fleru.
měla bych koupit nějaké rudé body. :think:
  • Citovat
  • Upravit
5159
4.10.10 20:57

Proč jako blb? Já teda longiesky navenek už nedávám. Měl je jen tak, šli jsme asi 20 metrů od auta k babičce, Miky spadl a máme děsnou díru na koleni. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
4.10.10 20:58

a vybatikovat mu na něj pořádný S :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.10.10 21:03

Halu - mě to přijde divné, když má bundu a pod ní vykukuje spodek body s patentkama a pod body longiesky. Optimálně vše v jiné barvě. Hnědé longies, pruhované body s medvídkama a žlutá bunda. :roll:
Myslím, že kdyby tak vyšel, tak mě zastaví minimálně 10 maminek, že je má nějak blbě oblečené. :cert:

• Citovat
  • Upravit
5986
4.10.10 21:38

Holky, znáte kromě mimibazaru ještě nějakou dobrou stránku, kde můžu prodat plíny? Zkoušela jsem ještě na latkovepleny.cz, ale tam se jim nějak zhroutil server a blbne to. :think:
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí