Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5159
1.10.10 13:14

Mi teď plete babička podle longiesek od Babyidea.
Jaké vlňáky jsou nejlepší na novorozence? Natahovací nebo nějaké zavazovací nebo jen šálička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.10.10 13:15

Oskárku díky, taky momentálně gůůůglim :mrgreen: :mrgreen:

Hledám pokud možno nějaké, co mají málo švů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oskárek nepř.
1.10.10 13:17

Pastelku, a jak jsi před časem nabízela nákup těch kikko bambusek, tak to bylo někde v TP?

• Citovat
  • Upravit
Oskárek nepř.
1.10.10 13:20

jo ještě se zeptám, dělám plenkovou výbavu pro kamarádku, máte někdo pul thirsties? http://www.mamaja.cz/…owrap-potisk

• Citovat
  • Upravit
2417
1.10.10 13:23

Oskárku, jasně, je to přímo v centru TP. Je potřeba je objednat přes net a pak si to tam vyzvednout, jinak je cena trošku vyšší. :wink:
 http://www.ecipisek.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.10.10 13:25

Halu, já se chystám naplést hlavně natahovací longiesky, abych už pak nemusela do ničeho oblíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.10.10 13:41

Ta snapi šálička se mi moc líbí :palec: , přijde mi to super v tom, že nemusím nic natahovat, Mates byl třeba dost blicí a to manévrování při oblíkání (do těch natahovacích to je právě trochu věda) bylo blbý, skoro vždycky se poblinkal. A taky se to dá rychle rozdělat a neotláčí to. Ale neviděla jsem to nikdy naživo resp. na dítěti. kdybych měla mimčo, asi bych to zkusila. Navíc na upletení to musí být extra jednoduchý že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.10.10 13:43

Suvi to jo, jen vůbec nevím, jak do toho dítě umotat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.10.10 13:45

Tož proč? To vypadá že dám pod dítě, vemu na bocích lemy, obtočím do pasu a nahoře sepnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.10.10 13:49

Jako že je to vlastně obdélník, dám pod prdku, protáhnu mezi nožkama a ty strany vytáhnu kolem bůčků dopředu a sepnu? Jako zavazovačku, ale místo šňůrek snapku? Chápu to dobře? Já tu šáličku nikdy neviděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.10.10 13:54

Myslím si že jo. Taky jsem to nikdy neviděla, ale takto si to představuju. Klidně bych se zeptala na Bundles, ale i když mají super věci na komunikaci jsou to kreténi a ignoranti největší, takže to smysl nemá. Mají jediný štěstí, že ty věci jsou dobrý. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.10.10 14:50

Pastelka predstavuju si to s tou salickou taky tk nejak, protahnout mezi nohama, pretahnout pres bucky a sepnout. Kdyz byl prcek malej, nikdy mne neco takovyhodle nenapadlo, ja ho rovnou navlikala do Longiesu, protoze jsem byla shnila mu oblikat nejaky dalsi pidiveci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
1.10.10 14:53

Holky a nemáte někdo takové ty zavazovací, podle kterých by se to dalo udělat nebo nějaký návod? Přeci jen když bude plína na snapku, pak ještě vlňáky na snapku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.10 15:12

Pastelko já je dělám podle zlatíčka, ale upravuju podle potřeby, při pletení zkouším přímo na dítěti. Kluci nám rozbili čtečku karet, takže nenafotím, ale jak ji zprovozníme (resp kouoíme novou), nafotím to, co pletu já. Jinak ale myslím, že nejlepší je to plést podle těch, které už máš doma a sednou mimču, a naplést dlouhé nohavice místo lemů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.10.10 15:12

Halu myslis neco, jako tyhle?http://ecx.images-amazon.com/…0_AA300_.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat