Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
3.10.10 21:25

Megerka je přeci plína co se nechávala šít na šije dětem, vymyslela Baba s Nenou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
3.10.10 21:34

My používáme buď babybeehinds s tou jednou originál delší nudlí + přidám baby lucy bambusovou vkládačku, nejsou moc drahé a jsem s nima maximálně spokojená, případně nudli od BI nebo nudli ze šijem dětem
Teď jsem nově pořídila bum hugger či jak se to píše, dneska měl proběhnout noční zátěžový test, paní mi tvrdila že stačí jen samotná bez žádného dovycpání, tož to se mi moc nezdálo, takže jsem zas přidala tu baby lucy. Ovšem tester ji posrajdil ještě večer, takže se test musí odložit :cert: :mrgreen:
S tvrdnutím ale neporadím - máme sušičku…
Ale nechápu jak jsi mohla zapnout tu popolini s takovým vycpáním 8-o Já mám problém ji zapnout, když přidám vkládačku haipa daipa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
3.10.10 21:44

Suvi, já mám BBH, ale musím k ní dávat prefold. jeden čas to šlo bez něj, ale je děsnej uchcánek. Te´d teda bojuju se zrušenim posledního nočního kojení a doufala jsem, že by mohl čurat v noci míň. Boj je to ale urputný a asi prohraju :evil:

• Citovat
  • Upravit
28294
3.10.10 21:46

Ajo, to jsem nějak nepobrala, že se tak ta naše plína zove, já ji stále nazývám plenou snů :mrgreen: . Jo tak ta ti na noc vystačí jo? No zkusím teda nejdřív tu.

Oskárku no zapnu ji normálně, nemá ji nijak upnutou, je to, pravda, ale na ty poslední patentky. A ty máš jak starý nebo velký dítě? Mates má 13 kg. Se obávám, že ta Beehind by mu byla malá ne?

EDIT? Neczuz, tak ty taky tu včelí plenu? Sakra mě přišla, že je malá, když jsem ji viděla u ségry. ASi se jí fakt nějak srazila, ale pere na 60, víc ne a já taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.10.10 21:48

Suvi - já dávám Anavy nebo Megerku s prefoldem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.10.10 21:51

Prefolda nevlastním. Nenooo, ty máš oboje od BI, myslíš že by mi stačilo dát místo prefolda dvě ty obyč. BI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.10.10 21:53

Nebo co kdybych tam dala vkládačku z itti bitti, mi to přijde podobný jak ten prefold? Mě se nechce kupovat nový vkládačky, když už tak radši koupím nějakou kalhotovku právě, tak je aspoň totiž hezká :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.10.10 21:56

Suvik nejsem sice Baba, ale odpovedet castecne muzu :mrgreen: Munkki nam totiz venovala Cuddli, tu co si Baba myslela, ze to je sherpa, ale neni, je to bambuska a je bezvadna. Zvire je taky docela kus, a sedi mu supr, je vetsi nez normalni Cuddle. Davam do ni navic jeden bambusovej prefold. Pak mam jeste BI BambooExtra velikost l/xl, taky facha dobre s prefoldem navic. Goodmamu s necim navic bych uz na nej asi nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.10.10 22:01

Ha super! Akorát v těch Cuddlích se vůbec nevyznám, to je která teda? GM si to taky myslím, je malá, máme ji spíš na den na vycházky, to ji vycpu jednou vkládačkou, víc do ní nedostanu. Tak že bych teda koupila Bamboo extra? To ani nevím, že dělaj l/xl, to by mohlo být ono!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.10.10 22:01

Safra, ja nez odpovim, tak vy uz jste zas nekde jinde :mrgreen: Suvik bych tam radsi vrzla tu vnitrnost z Itti, rozdil mezi tim a prefoldem od BI nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.10.10 22:05

Jo, tak zajdem omrknout na Bránu, koupím nějakou kalhotovku a vycpu tím, co doma už mám.

Díky, ještěže vás mám :huban: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.10.10 22:10

Hmmm, tak Bamboo extra asi vyhraje, mají nový lemy, z biobavlny, ty mám ráda, to bude na ty jeho stehniska super. Hurá, mám důvod k nákupu! Akorát teda musím jít až po mateřský :think: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.10.10 22:11

Suvik nevim, kde Baba tu Cuddli vyhrabala,(ona nekde nasla i Cuddle XL, coz je zas nejakej jinej model), tahle se vyznacuje tim, ze je bila a vetsi. Ta BI je ale taky dobra, kdyz se privycpe, ja mam pro ne slabost, hlavne pro ty prouzkovany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.10.10 22:14

Su zvědavá, jestli Baba přilítne, když se tu mluví o Cuddlích. Určitě to někde čuje, sedí mimo net, ale stejně jí to dolítne pod nos, ta má na Cuddlemolekulu vyvinutý speciální čichový buňky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
3.10.10 22:25

Suvik:
tu ptit noční jsem z brány objednávala asi 2-3 týdny zpátky a nemají ji. Nechápu proč je tam pořád v nabídce. Píšou teda, že do 20ti dnů, mě ale vykasírovali bez této (ani nenapsali, že ji nedodaj :cert: )
BI bamboo extra mám taky, starý typ a už se hodně trhá v lemech. Tak snad ty nové lemy vydrží dýl :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure